Vi leter nå etter din drømmereise

REISEbazaar - Bryllupsreiser

Våre favoritter!
Når en av livets viktigste reiser skal planlegges bør ingenting overlates til tilfeldighetene. Ut  fra våre erfaringer har vi plukket ut et knippe av våre bryllupsreise favoritt destinasjoner fra hele verden. Du trenger slett ikke ruinere deg for å få en eksotisk og eventyrlig bryllupsreise - la oss hjelpe deg i planleggingen!

Mer enn 25 års reiseerfaring har gitt oss svært gode kunnskaper om de enkelte reisemål, et stort fortrinn ved denne type reiser. Vi har besøkt stedene, sett hotellene og vet hva som kreves for at oppholdet skal bli en suksess. En bryllupsreise skal være en helt spesiell reise, og med vårt brede utvalg kan vi lage nettopp en slik uforglemmelig opplevels

Hva får du for kr 10 000 - 20 000 per person?
Vår anbefaling i denne kategorien er uten tvil kombinasjonen Rio de Janeiro og vakre Ilha Grande eller romantiske Paraty! Andre destinasjoner som ligger i denne priskategorien er en rekke av våre Karibiske destinasjoner som f.eks Guadeloupe, Riviera Maya (Mexico), Antigua og Martinique.

Hva får du for kr 20 000 - 30 000 per person?
Her vil vi på det varmeste anbefale vår "Gudenes Bryllupsreise" med kombinasjon av Bali, Lombok/Gili Islands, Ubud + en storby i Sørøst Asia (Bangkok, Singapore, Hong Kong, Jakarta eller Kuala Lumpur).
I denne priskategorien mellom finner du også de fleste av våre reiseforslag til de karibiske øyer, Costa Rica, Sørlige Afrika og Zanzibar for å nevne noen muligheter.

Hva får du for kr 30 000 per person?
Når vi beveger oss inn i denne kategorien åpner verden for dine føtter og her vil vi nok foreslå en reise til noen av Stillehavets paradis øyer. Glem Tahiti, Cook Islands eller Fiji - den ultimate destinasjonen for oss vil nok alltid være New Caledonia og utrolige Ouvea atollen.
Men i denne kategorien av eksotiske destinasjoner kan vi også anbefale Sao Tome e Principe og romantiske Bom Bom Island Resort eller hva med en safari kombinasjon i Botswana og lekre Vivtoria Falls Hotel i Zimbabwe?
 


  

  

Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet