Vi leter nå etter din drømmereise

REISEbazaar - Dykkereiser

Basert på egne erfaringer ønsker vi å tilby deg noen av verdens mest eventyrlige dykkersteder som er uten sidestykke. I årevis har vi besøkt noen av de heftigste reisemålene og resultatet finner du her. Våre dykkereiser drives under vår egen dykke "brand" DYKKEbazaar og er drevet av dykkere for dykkere!

Drømmer du om å få oppleve hvalhai, se sjøhester på nært hold eller besøke historiske vrak i Stillehavet? Hvert år setter vi opp gruppereiser til noen av de mest spektakulære dykker destinasjonene rundt om i verden.
Dersom du ønsker å reise alene, eller tilhører en dykkerklubb som vil ha sin egen klubbtur, lager vi skreddersydde reiser dit dere ønsker å dra. Vi vet at mange ønsker en erfaren guide med på tur, vi har derfor en rekke erfarne reiseguider som alle er meget erfarne dykkere.
Ambassadører & Guider 

Vidar Skålevik

Har dykket siden 1994 og fotografert under vanns iden 2000. Vidar har vunnet fire norske mesterskap i undervannsfotografering og representert Norge i tre CMS verdensmesterskap (Sør Korea 2009, Cuba 2013 og nå sist i Nederland 2015). De siste årene har Vidar vært en av de mest produktive journalistene for bladet DYKKING i Norge. Vidar har et gjennomsnitt på over 100 dykk i året inkludert reiser til utlandet. Artikler omfavner alt fra tropiske farvann til vrakdykk i langt kaldere forhold i Norge. I tillegg til fotografering lager Vidar også videoer som du kan finne på www.youtube.com.


Foto og video er lidenskapen, men Vidar driver også med teknisk dykking. De siste ti årene har han vært leder for Stavanger Dykkerklubb. Til daglig jobber Vidar som sikkerhetsingeniør for oljebransjen. Vidar er ambassadør for DYKKEbazaar og du kan også treffe han og Siv på en av våre  mange dykkereiser
.

Siv Pedersen

Begynte  å dykke i 2008 og er en meget talentfull undervannsfotograf. Hun begynte å jobbe sammen med Vidar i 2012. Deres første  mesterskap sammen resulterte i seier og de har siden den gang jobbet sammen. Siv har deltatt i flere norgesmesterskap, to av dem som fotograf. Siste NM vant hun kategorien “vidvinkel med dykker” og fikk en 3. plass i “tema-kategori”, noe som resulterte i en 4. plass totalt. Siv har vunnet en rekke priser for bildene sine og har også fått premiering for sin videoproduksjon. Siv er leder i sin lokale dykkeklubb Harstad og jobber til daglig i Skatteetaten og er ambassadør for DYKKEbazaar og du kan også treffe henne og Vidar på en av våre  mange dykkereiser 
 
Lyst på en klubbtur?
Et av høydepunktene for mange dykkeklubber er den årlige klubbturen. Det er vel lite som er bedre enn å reise på dykketur med gode venner til varmere og eksotiske strøk? La DYKKEbazaar sette opp klubbturen for dere neste år! Husk at vi i de fleste tilfeller gir vi 1 gratis plass ved f.eks full charter av en live-aboard eller med grupper på mer enn 10 betalende dykkere (stort sett til alle våre destinasjoner). Vi gir også klubber muligheter til å tjene penger samt muligheter til å delta på sponsede inspeksjonsreiser. Kikk gjerne på vårt utvalg av reisemål på www.dykkebazaar.no. Her finner dere kanskje drømmedestinasjonen, eller inspirasjon til å velge et annet reisemål.

Følgende flyselskap tilbyr min 30 kilo innsjekket bagasje med DYKKEbazaar

Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet