Vi leter nå etter din drømmereise

Dyreliv- og fotoreiser

Med REISEbazaar kan du oppleve dyr og dyreliv på alle syv kontinenter. I Asia drar vi på søken etter den spektakulære tigeren i India. For mer nærkontakt, bli med på safari på elefantryggen i Chitwan Nasjonalpark, Nepal, eller se orangutanger og annet dyreliv på Borneo. Hvaler og pingviner i Antarktis og isbjørner i Arktis er intet mindre enn imponerende. På det amerikanske kontinentet kan vi oppleve dovendyr og elvedelfiner i Amazonas, og på Galapagos kan du iaktta tallrike og sjeldne arter av fugler, dyr og fisk særegne til disse øyer.

Men selvsagt rager Afrika høyest på ønskelisten for de fleste og hva skal man velge? Mulighetene er uendelige og kan sprenge ethvert budsjett. Hos REISEbazaar får du hjelp til å finne DIN safari og dyre opplevelse. La oss dele vår kunnskap som naturinteresserte og som fotografer. Vi er så heldige å jobbe med dyr og fotografi som er vår store lidenskap.

Lurer du på hvor du skal reise? Hva ønsker du å oppleve? Vi har travet de fleste verdensdeler og tatt bilder og vi har blitt publisert i en rekke blader og magasiner. Hvis du vil vite mer om hva du skal velge ta kontakt med en av våre fotografer som kan gi råd og veiledning til hvor du bør reise og hva du evt trenger av fotoutstyr om du er amatør eller semi-profesjonell, vi gir deg råd.

Det er så mye å se og oppleve. Reiser i denne kategori kan være fullt og helt fokusert på dyreliv, eller dyreliv kan være en del av turen. 

I løpet av året kjører vi også egne tematurer for ivrige amatørfotografer og andre fotointeresserte. Disse turene, som ofte er kombinert med safari eller andre naturopplevelser, ledes av anerkjente naturfotografer.

Tips! Vår beste destinasjon idag heter Selinda Explorers Camp i Botswana!

Noen av våre mest populære safari & fotoreiser
  

Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet