Vi leter nå etter din drømmereise

Polarekspedisjoner

Isbjørner, pingviner, hvaler og isfjell så store som skyskrapere trekker stadig flere til Arktis og Antarktis. Dagens polareksepdisjoner er noe helt annet enn de var for hundre år siden. I dag kan man oppleve den dypfrosne villmarken i Arktis og Antarktis mye mer komfortabelt og trygt, og vende hjemme innen to uker! Et godt skip er viktig for å komme seg fram i isen og mellom områder. Skipene vi bruker i polarområdene er mindre skip med en erfaren og serviceminded besetning.

Det er viktig for oss å understreke at vi, sammen med operatøren av våre skip, følger strenge regler når det gjelder å beskytte de sårbare polarområdene. Disse områder, med store isfjell, sovende vulkaner, et unikt dyreliv og kaldt vann som nærer alt liv, både på land og i havet, er selve attraksjonen i Arktis og Antarktis, og dette må vi ta godt vare på og beskytte.

Noen av våre mest populære Polar ekspedisjoner er bl.a

Reiseruten
Når vi reiser i et så spesielt område hvor vind og vær styrer det som skjer, er vår reiserute fleksibel. Reiseruten er laget for å optimere dine opplevelser, men samtidig til å følge lynnet til omgivelsene. Ingen turer er like. Naturen, været og isen spiller inn, og gjør ekspedisjonen ennå mer interessant og unik. Dagene er fulle av opplevelser og aktiviteter, enten på utflukter utenfor skipet eller om bord i form av foredrag. Det vil også være tid for ro og refleksjon underveis.

Utflukter til land
Polarområdene byr på et helt spesielle naturopplevelser. Naturen og dyrelivet – om det er fugler, hvaler, pingviner eller isbjørner – er kjernen i våre aktiviteter. Bruken av mindre gummibåter (zodiacs) muliggjør nærkontakt med dyrelivet og naturen. Med på utfluktene er eksperter som ornitologer, geologer, historikere, marinbiologer og botanikere slik at dine opplevelser blir ytterligere forsterket av en bred kunnskapstilgang.

Foredrag ombord
Om det gjelder fotografering, hvordan gjenkjenne hvalarter, pingviner oppførsel, jaktteknikken til isbjørnen, eller områdets historie – vi er stolte over å ha, ikke bare de beste, men også flest eksperter med oss. Foredragene om bord har som mål å utdanne, informere og underholde.   

Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet