Vi leter nå etter din drømmereise

REISEbazaar - Gruppereiser

Vår kunnskap gir deg det lille ekstra...
Drømmer du om å oppleve Afrikas dyreliv «på ordentlig»? Hva med å dykke langs sjeldne korallrev og i historiske skipsvrak i Stillehavet? Besøke vennligsinnede hodejegere på Kalimantan? Kanskje er en klassisk rundreise i India, Brasil eller Peru det du ser etter? Hva med en unik og skreddersydd belønningsreise for dine medarbeidere? Eller en faglig utfordrende studietur for studenter?

Det som skiller REISEbazaar fra mange andre aktører som tilbyr denne type reisetjenester er vårt ekstremt gode kunnskapsnivå. Vi har i snart 40 år opplevd våre destinasjoner, spist på restaurantene, seilt over Stillehavet, dykket ned i dypet, besteget fjelltoppene og har nå besøkt tilsammen nesten 160 land og territorier verden over, dette er kunnskap som du som kunde vil nyte godt av.

Reiseforslag for Folkehøyskoler
REISEbazaar har i mange år jobbet spesielt mot Folkehøyskolene i Norge og har knyttet til seg personer som har god erfaring med gjennomføringen av slike reiser. Vi vil til enhver tid sørge for at de programmene vi tilbyr ikke kan tilbys til andre skoler i samme skoleår. Under ser du en liten oversikt over tidligere og aktive program som en inspirasjon til hav som kan gjøres og hva som har blitt gjort. (alle priser under inkluderer gjennomsnitts flypris, flyskatter, opphold med detaljert program basert på 20 reisende)
 

Vi lever i en verden som byr på et mangfold av opplevelser. Vi vet at våre kunders mål, interesser, ønsker og behov er forskjellige. Dette tar vi i REISEbazaar på alvor - alt vi gjør et skreddersøm. Vi er unike på nære opplevelser i verden utenfor Skandinavia.

Sammen med et nettverk av samarbeidspartnere i 173 land og territorier verden over gir deg dette en sikkerhet som garanterer at reisen blir en suksess og uten problemer.

Vår prosjektleder, Thor Vaz De Leon har gjennom flere år begeistret grupper fra blant annet;

MECA, Grundig, Eniro, Gule Sider, Sandnes Sparebank, Horten Sykkelsport, Telenor, Hedmarktoppen Folkehøyskole, Hurdal Folkehøyskole, Sagavoll Folkehøyskole, Bømlo Folkehøgskule, Nordhordaland Folkehøgskule, Jæren Folkehøgskule og Bikes for Peace, for å nevne noen. Turene har gått til områder utenfor Skandinavia, så nært som til Østerrike og Malta, og så fjernt som til Fiji og Brasil.

Les mer om vårt gruppetilbud - klikk her

 

Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet