Vi leter nå etter din drømmereise

REISEbazaar - Reiseinspirasjon

Nyt godt av vår reisemålskunnskap og erfaringer
Det er ingen grenser for våre reiseopplevelser – selv på våre nettsider presenterer vi bare en del av dem. Den enkelte kundes budsjett, reisetidspunkt og preferanser setter rammen for hva som er mulig. REISEbazaar har med sin lange erfaring stor detaljkunnskap om mange reisemål, et unikt fortrinn når vi skal veilede deg og din kunde gjennom mulige reisemål og opplevelser.

Fleksible flyløsninger og gunstige priser
Gjennom vårt søsterselskap Air Ticket tilbyr vi gunstige flypriser og flyløsninger som du ikke finner på nettet. Gode flyløsninger er særlig viktig når du skal reise langt eller har liten tid. REISEbazaar har kanskje Norges største bredde av mulige flyselskaper og tilgang til flypass og spesialpriser verden over og kan derfor tilby unike, kreative og fleksible reiseløsninger der andre står fast.

Husk til tross for ekstremt mange gode søkemotorer som finnes for flyreiser er det forsatt ingen søkemotor som kan konkurrere med kunnskap og tilgang til spesialpriser som fortsatt finnes hos "gode" reisearrangører. Husk at hos oss kan du snakke med erfarne reisekonsulenter som faktisk kan løse et problem når det evt måtte oppstå. Husk også at mange av våre flypriser og flyløsninger ikke må betales omgående men kan reserveres for fremtidige reiser. Vi har også i mange tilfelle bedre regler med hensyn til mer bagasje, endrings gebyrer etc.

Hvor reiser vi?
REISEbazaar favner stort og tilbyr reiser til alle verdensdeler og land utenfor Skandinavia. Reisene går både til kjente turistattraksjoner og til steder langt utenfor alfarvei hvor få reisende tidligere har satt sin fot. Gjennom søsterselskapet DYKKEbazaar tilbyr vi unike opplevelser under vann og vårt andre søsterselskap, American Holidays, har vi tilgang på topp ekspertise når det gjelder reiser i USA

Hos oss går reisene under vann, til vanns og til lands, i lufta, på skinner eller på kamelryggen – det er kun fantasien som begrenser mulighetene!

Er det noe du savner..? Spør oss, sjansen for at vi kan hjelpe deg er stor! Send oss en epost og motta et uforpliktende tilbud fra en av våre globetrottere idag
Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet