Vi leter nå etter din drømmereise

REISEbazaar - Inspirasjon Video/filmer

Vi i REISEbazaar mener fortsatt at levende bilder gir inspirasjon og reiselyst. Vi har alltid hatt en filosofi at godt bildemateriale sammen med ekstrem reisekunnskap er det viktigste. For mange er planleggingen nesten like viktig som selve reisen og ikke minst i dagens teknologiske hverdag.

Jeg begynte derfor allerede i 1982 å legge stor vekt på det visuelle fra den gangens Hi-tech Nikon speilrefleks og dias fotografering til dagens digitale verden. Vårt billedarkiv teller derfor idag over 60 000 høyoppløselige bilder fra alle våre ekspedisjoner og reiser. Vi har da også 3 medarbeidere som er anerkjente fotografer og undertegnede har selv vært freelance fotograf for Lonely Planet.

Idag har vi også utvidet vår fotografering til undervannsfotografering og dette åpner selvsagt for en helt ny verden og opplevelser. Så nyt våre bilder og la deg imponere. Vi selger tross alt drømmer!

Vi håper at dere etterhvert kan få glede av å starte drømmeferien hjemme (eller på kontoret) og at dette vil gi dere en forsmak på hva vi i REISEbazaar kaller "just another shitty day in Paradise....." 

Du kan nå se våre filmer ved å gå inn på vårt video galleri eller se bilder fra noen av våre prefererte samarbeidspartnere;* 
   

;
;

Manu National Park - Peru

Manu National Park surpasses that of any other place on Eart

Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet