Vi leter nå etter din drømmereise

Bryllupsreiser

St LuciaAlle drømmer vel om en eksotisk destinasjon for denne reisen? Det behøver ikke å koste all verden og vi har samlet et knippe av det VI anser som utrolige og mulige kandidater for nettopp din reise.

I motsetning til mange andre tur operatører har vi en destinasjons kunnskap som gir oss mange fortrinn i denne type reiser. Vi har besøkt stedene, sett hotellene og vet hva som kreves for at dette skal bli en suksess. Med slik bredde av destinasjoner kan vi klare å lage en uforglemmelig reise og vi kan også selvsagt også tilby de vante klassikerne hvis man ikke ønsker det lille ekstra.

Det finnes utrolig mange muligheter der ute og selvsagt er budsjett for en slik reise det som alltid er en utfordring. Men du kan få et innblikk i hvilke muligheter og områder som kanskje kan friste. Vår drømmeliste er ganske lett og ikke alle av de er kostbare tatt i betraktning at de faktisk er såpass eksotiske som de er.

Så her følger våre 5 på topp slik de fremstod i 2017
  1. Principe Island (del av Sao Tome e Principe) - Magien og beliggenheten til Bom Bom Island er som tatt ut av et postkort
  2. Ouvea Atoll (New Caledonia) - Vi besøkte denne lille atollen i Stillehavet første gang i 1999 og ble helt satt ut! Vakrere strand enn dette finnes ikke, det er jeg ganske sikker på.
  3. Karibia (velg mellom 28 øynasjoner) - ingen bryllupsreise til Karibia vil være dårlig - Husk å velge en øy som passer til det dere vil gjøre, Barbados er en klassiker for deg som vil oppleve denne delen av verden
  4. Paraty (Brasil) - har alltid vært en av våre favoritter. Klassisk, romantisk og vakkert. Fyll på med legendariske Rio de Janeiro noen dager & strendene i Trinidad så har du en sikker vinner.
  5. Sør Afrika & Cape Town - vi har funnet et knippe av mindre vingårder og bosteder som vi benytter i Cape Town området som er enestående i service og for romantiske middager. Sett det gjerne sammen med besøk til et av landets mange nasjonalparker og få en komplett opplevelse. 


Antall turer funnet: 51
load more
 


Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet