Vi leter nå etter din drømmereise

Bryllupsreiser

St LuciaAlle drømmer vel om en eksotisk destinasjon for denne reisen? Det behøver ikke å koste all verden og vi har samlet et knippe av det VI anser som utrolige og mulige kandidater for nettopp din reise.

I motsetning til mange andre tur operatører har vi en destinasjons kunnskap som gir oss mange fortrinn i denne type reiser. Vi har besøkt stedene, sett hotellene og vet hva som kreves for at dette skal bli en suksess. Med slik bredde av destinasjoner kan vi klare å lage en uforglemmelig reise og vi kan også selvsagt også tilby de vante klassikerne hvis man ikke ønsker det lille ekstra.

Det finnes utrolig mange muligheter der ute og selvsagt er budsjett for en slik reise det som alltid er en utfordring. Men du kan få et innblikk i hvilke muligheter og områder som kanskje kan friste. Vår drømmeliste er ganske lett og ikke alle av de er kostbare tatt i betraktning at de faktisk er såpass eksotiske som de er.

Så her følger våre 5 på topp slik de fremstod i 2019
 1. Principe Island (del av Sao Tome e Principe) - Magien og beliggenheten til Bom Bom Island er som tatt ut av et postkort
 2. Ouvea Atoll (New Caledonia) - Vi besøkte denne lille atollen i Stillehavet første gang i 1999 og ble helt satt ut! Vakrere strand enn dette finnes ikke, det er jeg ganske sikker på.
 3. Karibia (velg mellom 28 øynasjoner) - ingen bryllupsreise til Karibia vil være dårlig - Husk å velge en øy som passer til det dere vil gjøre, Barbados er en klassiker for deg som vil oppleve denne delen av verden
 4. Paraty (Brasil) - har alltid vært en av våre favoritter. Klassisk, romantisk og vakkert. Fyll på med legendariske Rio de Janeiro noen dager & strendene i Trinidad så har du en sikker vinner.
 5. Sør Afrika & Cape Town - vi har funnet et knippe av mindre vingårder og bosteder som vi benytter i Cape Town området som er enestående i service og for romantiske middager. Sett det gjerne sammen med besøk til et av landets mange nasjonalparker og få en komplett opplevelse. 


Antall turer funnet: 81
load more
 


Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet
Alle leverandører
joyn

Terms and Agreement

 1. INTRODUKSJON
  1. Velkommen til JOYN & REISEbazaar. Ved å registrere deg hos JOYN godtar du betingelsene beskrevet nedenfor. Reisebazaar er et datterselskap av Airticket Gruppen,
  2. Medlemskap i JOYN er gratis og det er ikke krav til at du kjøper noe for å bli medlem.
  3. JOYN er et lojalitetsprogram hvor du kan opptjene poeng som kan løses inn i tilbud, tjenester, arrangementer med mer.
   • Fra din 5. reise hos oss oppnår du 5% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
   • Fra din 10. reise hos oss oppnår du 10% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
  4. Ved å registrere deg i JOYN og gi oss din e-postadresse, samtykker du til å motta e-post med reiseinspirasjon, tilbud, markedsføring og generelle nyheter fra Airticket Group.
  5. Du gir også ditt samtykke til å bli kontaktet av representanter av REISEbazaar vedrørende ditt medlemskap og spørreundersøkelser om REISEbazaar eller andre selskap i Airticket Group.
  6. Alle opplysninger om deg blir lagret digitalt hos oss og er ikke tilgjengelig for andre enn våre leverandører og samarbeidspartnere som knyttes til en tjeneste, bestilling eller kjøp. Opplysningene deles kun i dette formål til aktører nevnt ovenfor.
 2. MEDLEMSKAP
  1. Medlemskap i JOYN er personlig. Du må ha fylt 18 år, være bosatt i Skandinavia og ha en gyldig e-mail adresse.
  2. Ved å sende inn din søknad, bekrefter du at du er minst 18 år gammel og at du godtar disse betingelsene.
  3. Medlemskapet er personlig, og kan ikke overføres og er underlagt disse betingelsene samt eventuelle andre regler, bestemmelser, policyer og prosedyrer som JOYN vedtar. Vi opererer med en begrensning på kun ett medlemskap per person.
  4. Det er ditt ansvar å holde e-mail adressen og kontaktinformasjonen din oppdatert.
 3. ENDRINGER, SLETTING OG/ELLER FJERNING FRA PROGRAMMET
  1. Du kan slette din konto når du selv ønsker. Dette gjør du enkelt på internet/ i appen ved å følge denne prosedyren.. eller linken.
  2. Hvis du sletter din konto slettes også medlemskapet. Eventuelle opparbeidet poeng som er igjen på kontoen gå tapt.
  3. JOYN kan, etter eget skjønn, søke, tolke, avslutte, forandre, begrense, suspendere eller endre JOYN betingelsene, reglene, bestemmelsene eller fordelene når som helst, uten forvarsel. Det er ditt ansvar å sjekke og vurdere disse betingelsene fra tid til annen for å holde deg informert om eventuelle endringer.
  4. JOYN forbeholder seg retten til å ekskludere enkeltpersoner fra JOYN etter eget skjønn. All påvist eller med rimelighet antatt misbruk av JOYN, manglende overholdelse av betingelsene. Hvis medlemskapet ditt oppheves, vil eventuelle poeng i din konto hos JOYN automatisk slettes.
 4. ANSVARSBEGRENSNING
  1. JOYN er ikke ansvarlig for eventuelle systemfeil eller feilfunksjoner av JOYN, eller konsekvenser dette kan føre til. JOYN påtar seg ikke noe ansvar for tap eller skader som oppstår på grunn av suspensjon, endring eller sletting, eller noe annet ansvar relatert til JOYN, med unntak av ansvar som ikke kan fraskrives i henhold til lovgivningen.
 5. GJELDENDE LOVVERK
  1. Disse betingelsene skal reguleres av norsk lovverk. Eventuelle tvister, krav eller kontroverser som oppstår på bakgrunn av disse betingelsene eller medlemskap i JOYN skal avgjøres av norske domstoler.
 6. MER INFORMASJON OM PROGRAMMET
  1. Hvis du har spørsmål om JOYN, kan du kontakte REISEbazaar på e-post: felles@reisebazaar.no eller via telefon: 22 41 30 30.
betyr REISEbazaar og selskapets øvrige varemerker
betyr alle selskap og varemerker under Airticket Gruppen.