Vi leter nå etter din drømmereise

Ekspedisjoner på landeveien

Dragoman ExpeditionsDet er ikke alltid destinasjonen er det viktigste, men faktisk reisen til destinasjonen- Bli med oss på en original ekspedisjon på landeveien.

Hva er egentlig en landeveis ekspedisjon?
Hovedargumentet for å bli med på en slik reise er å bli med til steder som kanskje er utenfor de vanlige steder du vil oppleve ved å fly fra sted til sted. På denne reisemåten får du muligheten til å se ethvert land fra innsiden (på godt og vondt) i tillegg til alle de vanlige høydepunkter, men samtidig ha muligheten til å stoppe hvor man vil

Inspirerende reiser
På alle våre landeveis ekspedisjoner vil du alltid se de ulike høydepunkter hvor du enn måtte reise - om det så er det ikoniske Taj Mahal eller de imponerende ruinene i Macchu Picchu, de mektige Victoria fallene, eller den fenomenale Kinesiske mur!  Men siden reisen foregår i spesialbygde lastebiler, har du også muligheten til å komme vekk fra den vanlige "Lonely Planet" stien og komme tettere på lokalsamfunnet i de landene du reiser slik at du virkelig lærer om folket og deres kultur på en helt annen måte. Du kan være gjest hos en lokal familie i Kirgisistan i en av deres tradisjonelle jurt, vandre gjennom en tett jungel i Rwanda på leting etter de utrydningstruede fjellgorillaene, eller møte nysgjerrige landsbyboere i Vest Afrika - dette er noen av fordelene ved å velge en landeveis ekspedisjon / Overland Expedition.

Kort fortalt
Hvilken tur du skal velge avhenger selvsagt stort sett om tid, destinasjon og periode du vil reise. Vi kan tilby alt fra korte reiser fra 9 dager til episke reiser opp til 235 dagers varighet! Hvis du bare har 2 uker til rådighet, hva med en av våre populære turer til Peru, Øst Afrika eller India? Alternativt, hvis du ser etter en virkelig episk reise, kan du velge en reise som går over flere måneder som f.eks Anchorage til Ushuaia, Istanbul til Beijing, Cape Town til Kairo, eller hva med en full sirkel av India eller Sørøst-Asia. Uansett hvilken reise du velger vil du ha tid til å oppleve selve reien og stedene du besøker.

Friheten til å reise utenfor allfarvei
Denne type reiser er laget for å gi mer frihet, og de fleste av turene har til en stor grad nok fleksibilitet til å kunne strømlinjeformes etter lokale forhold og har derfor ikke en streng dag-til-dag reiseplan. Siden gruppen i fellesskap er med på å avgjøre havs om skjer langs veien gir det deg alltid friheten til å justere planer underveis. Siden reisene er med spesialbygde lastebiler og tåler litt røff behandling, samt at man har med seg alt nødvendig utstyr gjør at man fort kan kjøre ut av vanlige veier og reise på utfordrende grusveier på det bolivianske altiplano, eller ut på de endeløse slettene i Mongolia og kanskje ta en sidevei og besøke en avsides San landsby i Namibia - denne muligheten til å komme seg utenfor allfarvei er en av høydepunktene for denne reiseformen.

Våre dedikerte Overland Expedition partnere er bl.a

Dragoman logo
Acacia Africa logo
Trek America

Antall turer funnet: 579
load more
 


Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet