Vi leter nå etter din drømmereise

Dyreliv- og fotoreiser

Med REISEbazaar kan du oppleve dyr og dyreliv på alle syv kontinenter. I Asia drar vi på søken etter den spektakulære tigeren i India. For mer nærkontakt, bli med på safari på elefantryggen i Chitwan Nasjonalpark, Nepal, eller se orangutanger og annet dyreliv på Borneo. Hvaler og pingviner i Antarktis og isbjørner i Arktis er intet mindre enn imponerende. På det amerikanske kontinentet kan vi oppleve dovendyr og elvedelfiner i Amazonas, og på Galapagos kan du iaktta tallrike og sjeldne arter av fugler, dyr og fisk særegne til disse øyer.

Men selvsagt rager Afrika høyest på ønskelisten for de fleste og hva skal man velge? Mulighetene er uendelige og kan sprenge ethvert budsjett. Hos REISEbazaar får du hjelp til å finne DIN safari og dyre opplevelse. La oss dele vår kunnskap som naturinteresserte og som fotografer. Vi er så heldige å jobbe med dyr og fotografi som er vår store lidenskap.

Lurer du på hvor du skal reise? Hva ønsker du å oppleve? Vi har travet de fleste verdensdeler og tatt bilder og vi har blitt publisert i en rekke blader og magasiner. Hvis du vil vite mer om hva du skal velge ta kontakt med en av våre fotografer som kan gi råd og veiledning til hvor du bør reise og hva du evt trenger av fotoutstyr om du er amatør eller semi-profesjonell, vi gir deg råd.

Det er så mye å se og oppleve. Reiser i denne kategori kan være fullt og helt fokusert på dyreliv, eller dyreliv kan være en del av turen. 

I løpet av året kjører vi også egne tematurer for ivrige amatørfotografer og andre fotointeresserte. Disse turene, som ofte er kombinert med safari eller andre naturopplevelser, ledes av anerkjente naturfotografer.

Tips! Vår beste destinasjon idag heter Selinda Explorers Camp i Botswana!

Noen av våre mest populære safari & fotoreiser
  

Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet
Alle leverandører
joyn

Terms and Agreement

 1. INTRODUKSJON
  1. Velkommen til JOYN & REISEbazaar. Ved å registrere deg hos JOYN godtar du betingelsene beskrevet nedenfor. Reisebazaar er et datterselskap av Airticket Gruppen,
  2. Medlemskap i JOYN er gratis og det er ikke krav til at du kjøper noe for å bli medlem.
  3. JOYN er et lojalitetsprogram hvor du kan opptjene poeng som kan løses inn i tilbud, tjenester, arrangementer med mer.
   • Fra din 5. reise hos oss oppnår du 5% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
   • Fra din 10. reise hos oss oppnår du 10% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
  4. Ved å registrere deg i JOYN og gi oss din e-postadresse, samtykker du til å motta e-post med reiseinspirasjon, tilbud, markedsføring og generelle nyheter fra Airticket Group.
  5. Du gir også ditt samtykke til å bli kontaktet av representanter av REISEbazaar vedrørende ditt medlemskap og spørreundersøkelser om REISEbazaar eller andre selskap i Airticket Group.
  6. Alle opplysninger om deg blir lagret digitalt hos oss og er ikke tilgjengelig for andre enn våre leverandører og samarbeidspartnere som knyttes til en tjeneste, bestilling eller kjøp. Opplysningene deles kun i dette formål til aktører nevnt ovenfor.
 2. MEDLEMSKAP
  1. Medlemskap i JOYN er personlig. Du må ha fylt 18 år, være bosatt i Skandinavia og ha en gyldig e-mail adresse.
  2. Ved å sende inn din søknad, bekrefter du at du er minst 18 år gammel og at du godtar disse betingelsene.
  3. Medlemskapet er personlig, og kan ikke overføres og er underlagt disse betingelsene samt eventuelle andre regler, bestemmelser, policyer og prosedyrer som JOYN vedtar. Vi opererer med en begrensning på kun ett medlemskap per person.
  4. Det er ditt ansvar å holde e-mail adressen og kontaktinformasjonen din oppdatert.
 3. ENDRINGER, SLETTING OG/ELLER FJERNING FRA PROGRAMMET
  1. Du kan slette din konto når du selv ønsker. Dette gjør du enkelt på internet/ i appen ved å følge denne prosedyren.. eller linken.
  2. Hvis du sletter din konto slettes også medlemskapet. Eventuelle opparbeidet poeng som er igjen på kontoen gå tapt.
  3. JOYN kan, etter eget skjønn, søke, tolke, avslutte, forandre, begrense, suspendere eller endre JOYN betingelsene, reglene, bestemmelsene eller fordelene når som helst, uten forvarsel. Det er ditt ansvar å sjekke og vurdere disse betingelsene fra tid til annen for å holde deg informert om eventuelle endringer.
  4. JOYN forbeholder seg retten til å ekskludere enkeltpersoner fra JOYN etter eget skjønn. All påvist eller med rimelighet antatt misbruk av JOYN, manglende overholdelse av betingelsene. Hvis medlemskapet ditt oppheves, vil eventuelle poeng i din konto hos JOYN automatisk slettes.
 4. ANSVARSBEGRENSNING
  1. JOYN er ikke ansvarlig for eventuelle systemfeil eller feilfunksjoner av JOYN, eller konsekvenser dette kan føre til. JOYN påtar seg ikke noe ansvar for tap eller skader som oppstår på grunn av suspensjon, endring eller sletting, eller noe annet ansvar relatert til JOYN, med unntak av ansvar som ikke kan fraskrives i henhold til lovgivningen.
 5. GJELDENDE LOVVERK
  1. Disse betingelsene skal reguleres av norsk lovverk. Eventuelle tvister, krav eller kontroverser som oppstår på bakgrunn av disse betingelsene eller medlemskap i JOYN skal avgjøres av norske domstoler.
 6. MER INFORMASJON OM PROGRAMMET
  1. Hvis du har spørsmål om JOYN, kan du kontakte REISEbazaar på e-post: felles@reisebazaar.no eller via telefon: 22 41 30 30.
betyr REISEbazaar og selskapets øvrige varemerker
betyr alle selskap og varemerker under Airticket Gruppen.