Vi leter nå etter din drømmereise

Hvor går reisen i april?

I Europa har endelig våren kommet og Middelhavet begynner så smått å våkne til liv etter en lang vinter. Selv om det ennå ikke er badetemperaturer i vannet er Kroatia, Malta og Tyrkia gunstige destinasjoner i april måned.

I Asia er det fortsatt bra i Kambodsja, Vietnam og Nepal, men de fleste av landene i Sør-Øst Asia og India opplever ubehagelig varmt klima i denne perioden med unntak av Filippinene som opplever sin beste tid nettopp i April. April er også tiden for å oppleve kirsebærblomstringen i Japan (men vær forberedt på mye mennesker).

Deler av Australia og New Zealand våkner til liv og Sydney er et perfekt sted å tilbringe noen dager i April. For Afrika er Marokko og basarene i Marrakech et morsomt alternativ, mens Namibia og det sørlige Afrika begynner på sin travleste periode i april.
I Nord Amerika er California, Louisiana og Florida gode reisemål i denne perioden og det samme gjelder for Mellom Amerika og Bermuda

Du bør helst unngå Zanzibar og Tunis som er inne i en tung regnperiode. Det samme gjelder store deler av Sør Amerika sammen med høy luftfuktighet.Coachella Music & Art Festival
Coachella Music & Arts Festival eller Coachella som festivalen er kalt blir holdt hver år på Empire Polo Club i Indio, California. Festivalen ble grunnlagt i 1999 av Paul Tollett, arrangementet har mange forskjellige musikk sjangere inkludert rock, indie, hip hop og electronic dance music samt kunstinstallasjoner og skulpturer. - Les mer


Oppdag det Persiske riket
Iran er i skuddet som aldri før! Bli med oss til det gamle Persia og utforsk de mange historiske perene som dette fasinerende landet har å tilby. Bli med oss til ganle ørken byer, utrolig arkitektur og vennlige mennesker. - Les mer


Sri Lanka, et eventyr.
Sri Lanka er kjent for sin kulturelle arv og perfekte strender, men kanskje mindre kjent er at det også er en av de best destinasjonene i Asia for dyreliv. Det store utvalget av høyder funnet på den lille øya resulterer i variert klima og mangfold som normalt bare blir funnet over et helt kontinent. - Les mer


Cape Town & Western Cape Boutique Style 
For mange er Sør Afrika en rask safari i Kruger og Cape Town og mange vet ikke hva de går glipp av. Etter mange år i Sør Afrika har vi funnet frem til noen perler som vi nå vil dele med våre kunder. Det beste med Sør Afrika er det store utvalget av små intime bosteder "Guesthouses" og i myldret av disse har vi valgt ut noen virkelige perler som gjør denne pakken til et "must" for matglade og de son liker luksus men til en overkommelig pris. - Les mer

Jebel Sahro ride & Marrakech
Sykl offroad forbi gamle kashbas, gjennom dype sandstein kløfter og over høye fjelloverganger. Det er nok av spennende eventyr i dette spektakulære ørkenområde inkludert utfordringen å sykle den bektige Bab n'Ali hvor belønningen vil være utsikt over de snødekkede Atlasfjellene. Turen avsluttes i Marrakech, en av de mest fantastiske byene i Afrika. - Les mer 


Chopsticks & Coconuts
Fra det spektakulære kalkstein landskapet i Halong Bay til de elleville gatene i Saigon, er Vietnam full av overraskelser. Byen angriper alle sansene, støy, farger, aromatisk og absorberende. Vi bruker Cyclo rundt i Hanoi og ser på vann dukketeater, Snorkling i Nha Trang, båttur på Mekong Delta og sykkeltur langs rismarker i Hoi An. Dette er den perfekte familieturen! -  Les mer

Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet
Alle leverandører
joyn

Terms and Agreement

 1. INTRODUKSJON
  1. Velkommen til JOYN & REISEbazaar. Ved å registrere deg hos JOYN godtar du betingelsene beskrevet nedenfor. Reisebazaar er et datterselskap av Airticket Gruppen,
  2. Medlemskap i JOYN er gratis og det er ikke krav til at du kjøper noe for å bli medlem.
  3. JOYN er et lojalitetsprogram hvor du kan opptjene poeng som kan løses inn i tilbud, tjenester, arrangementer med mer.
   • Fra din 5. reise hos oss oppnår du 5% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
   • Fra din 10. reise hos oss oppnår du 10% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
  4. Ved å registrere deg i JOYN og gi oss din e-postadresse, samtykker du til å motta e-post med reiseinspirasjon, tilbud, markedsføring og generelle nyheter fra Airticket Group.
  5. Du gir også ditt samtykke til å bli kontaktet av representanter av REISEbazaar vedrørende ditt medlemskap og spørreundersøkelser om REISEbazaar eller andre selskap i Airticket Group.
  6. Alle opplysninger om deg blir lagret digitalt hos oss og er ikke tilgjengelig for andre enn våre leverandører og samarbeidspartnere som knyttes til en tjeneste, bestilling eller kjøp. Opplysningene deles kun i dette formål til aktører nevnt ovenfor.
 2. MEDLEMSKAP
  1. Medlemskap i JOYN er personlig. Du må ha fylt 18 år, være bosatt i Skandinavia og ha en gyldig e-mail adresse.
  2. Ved å sende inn din søknad, bekrefter du at du er minst 18 år gammel og at du godtar disse betingelsene.
  3. Medlemskapet er personlig, og kan ikke overføres og er underlagt disse betingelsene samt eventuelle andre regler, bestemmelser, policyer og prosedyrer som JOYN vedtar. Vi opererer med en begrensning på kun ett medlemskap per person.
  4. Det er ditt ansvar å holde e-mail adressen og kontaktinformasjonen din oppdatert.
 3. ENDRINGER, SLETTING OG/ELLER FJERNING FRA PROGRAMMET
  1. Du kan slette din konto når du selv ønsker. Dette gjør du enkelt på internet/ i appen ved å følge denne prosedyren.. eller linken.
  2. Hvis du sletter din konto slettes også medlemskapet. Eventuelle opparbeidet poeng som er igjen på kontoen gå tapt.
  3. JOYN kan, etter eget skjønn, søke, tolke, avslutte, forandre, begrense, suspendere eller endre JOYN betingelsene, reglene, bestemmelsene eller fordelene når som helst, uten forvarsel. Det er ditt ansvar å sjekke og vurdere disse betingelsene fra tid til annen for å holde deg informert om eventuelle endringer.
  4. JOYN forbeholder seg retten til å ekskludere enkeltpersoner fra JOYN etter eget skjønn. All påvist eller med rimelighet antatt misbruk av JOYN, manglende overholdelse av betingelsene. Hvis medlemskapet ditt oppheves, vil eventuelle poeng i din konto hos JOYN automatisk slettes.
 4. ANSVARSBEGRENSNING
  1. JOYN er ikke ansvarlig for eventuelle systemfeil eller feilfunksjoner av JOYN, eller konsekvenser dette kan føre til. JOYN påtar seg ikke noe ansvar for tap eller skader som oppstår på grunn av suspensjon, endring eller sletting, eller noe annet ansvar relatert til JOYN, med unntak av ansvar som ikke kan fraskrives i henhold til lovgivningen.
 5. GJELDENDE LOVVERK
  1. Disse betingelsene skal reguleres av norsk lovverk. Eventuelle tvister, krav eller kontroverser som oppstår på bakgrunn av disse betingelsene eller medlemskap i JOYN skal avgjøres av norske domstoler.
 6. MER INFORMASJON OM PROGRAMMET
  1. Hvis du har spørsmål om JOYN, kan du kontakte REISEbazaar på e-post: felles@reisebazaar.no eller via telefon: 22 41 30 30.
betyr REISEbazaar og selskapets øvrige varemerker
betyr alle selskap og varemerker under Airticket Gruppen.