Vi leter nå etter din drømmereise

Hvor går reisen i august?

For Europa er august den beste værmessige perioden, men de fleste steder er overfylt av turister og det kan være vanskelig å få plass på fly, tog etc så unngå stort sett Europa i august.
Asia har kanskje den verste måneden i august og monsuntiden er på sitt verste over store deler av Asia med unntak av et få steder (Kerala eller Tamil Nadi i India, Bali og de sørlige øyene i Indonesia og det nordlige Australia)
Afrika er det stort sett bare Marokko og Øst Afrika som er fordelaktige i denne perioden. Men det sørlige Afrika vil ha flott vær for safari og ikke minst blomstringen i Namaqualand (men med kalde netter, men hyggelige temperaturer på dagtid).
For det amerikanske kontinentet har Mellom Amerika en kort regntid, mens store deler av USA vil være varmt og tørt.

Du bør helst unngå Middelhavsområdet (ja solen steker og været er perfekt) men strendene er fulle av turister og prisene er på sitt høyeste.Bridgetown
Crop Over festivalen er Barbados karneval og feires første uken i august. Britisk "stiff upper lip" endres til en 3 måneders rom fest - Les mer

Eventyrlige Irland
Se etter alver og feer når du reiser over de grønne slettene i Irland. Besøk middelalderslott og gamle områder fylt med folklore, nyt utsikten av Irlands fantastiske kystlinje. Inkludert berømte Ring of Kerry, Cliffs of Moher og Giant's Causeway og ikke glem å nyt en pint med Guinness i Dublin. - Les mer


Wildebeest Migration
Av mange rangert som et av de største dyreopplevelsene i verden. Den årlige forflyttningen av millioner av gnuer fra Serengeti til Masai Mara når sitt høydepunkt ved kryssingen av Mara elven - Les mer


Bali & Ubud Dreams 
Frodig og romatisk, Bali forfører enhver med sine strender og tilsynelatende harmoniske samhold. Bali er så malerisk at man lett kan la seg lure og tro at det er et bilde; rismarker opp og ned fjellsider som gigantiske trapper, vulkaner tårner mot himmelen gjennom skyene, skogene er tropiske og varme bølger slår slapt inn over Balis mange sjarmerende strender. - Les mer

Stok Kangri (India)
Bli med oss til et av Indias mest fasinerende regioner; Ladakh og muligheten til å stå på toppen av et av Indias mektigste fjell, Stok Kangri (6153 moh) - Les mer

Et magisk marokkansk familie eventyr
Tenk deg et land med Europas karisma, Afrikas lidenskap og midt Østens sjarm. Et sted med gamle kulturer, dramatisk landskap og tids-slitte marked gir et innblikk i kongebyenes fortid. Nå kan hele familien opplevet et actionfylt eventyr fra magiske Marrakech til den gamle pirat havnen i Essaouira, på veien vil du oppleve alt fra kamelkledde ørkener til uberørte strender. -  Les mer

Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet
Alle leverandører
joyn

Terms and Agreement

 1. INTRODUKSJON
  1. Velkommen til JOYN & REISEbazaar. Ved å registrere deg hos JOYN godtar du betingelsene beskrevet nedenfor. Reisebazaar er et datterselskap av Airticket Gruppen,
  2. Medlemskap i JOYN er gratis og det er ikke krav til at du kjøper noe for å bli medlem.
  3. JOYN er et lojalitetsprogram hvor du kan opptjene poeng som kan løses inn i tilbud, tjenester, arrangementer med mer.
   • Fra din 5. reise hos oss oppnår du 5% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
   • Fra din 10. reise hos oss oppnår du 10% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
  4. Ved å registrere deg i JOYN og gi oss din e-postadresse, samtykker du til å motta e-post med reiseinspirasjon, tilbud, markedsføring og generelle nyheter fra Airticket Group.
  5. Du gir også ditt samtykke til å bli kontaktet av representanter av REISEbazaar vedrørende ditt medlemskap og spørreundersøkelser om REISEbazaar eller andre selskap i Airticket Group.
  6. Alle opplysninger om deg blir lagret digitalt hos oss og er ikke tilgjengelig for andre enn våre leverandører og samarbeidspartnere som knyttes til en tjeneste, bestilling eller kjøp. Opplysningene deles kun i dette formål til aktører nevnt ovenfor.
 2. MEDLEMSKAP
  1. Medlemskap i JOYN er personlig. Du må ha fylt 18 år, være bosatt i Skandinavia og ha en gyldig e-mail adresse.
  2. Ved å sende inn din søknad, bekrefter du at du er minst 18 år gammel og at du godtar disse betingelsene.
  3. Medlemskapet er personlig, og kan ikke overføres og er underlagt disse betingelsene samt eventuelle andre regler, bestemmelser, policyer og prosedyrer som JOYN vedtar. Vi opererer med en begrensning på kun ett medlemskap per person.
  4. Det er ditt ansvar å holde e-mail adressen og kontaktinformasjonen din oppdatert.
 3. ENDRINGER, SLETTING OG/ELLER FJERNING FRA PROGRAMMET
  1. Du kan slette din konto når du selv ønsker. Dette gjør du enkelt på internet/ i appen ved å følge denne prosedyren.. eller linken.
  2. Hvis du sletter din konto slettes også medlemskapet. Eventuelle opparbeidet poeng som er igjen på kontoen gå tapt.
  3. JOYN kan, etter eget skjønn, søke, tolke, avslutte, forandre, begrense, suspendere eller endre JOYN betingelsene, reglene, bestemmelsene eller fordelene når som helst, uten forvarsel. Det er ditt ansvar å sjekke og vurdere disse betingelsene fra tid til annen for å holde deg informert om eventuelle endringer.
  4. JOYN forbeholder seg retten til å ekskludere enkeltpersoner fra JOYN etter eget skjønn. All påvist eller med rimelighet antatt misbruk av JOYN, manglende overholdelse av betingelsene. Hvis medlemskapet ditt oppheves, vil eventuelle poeng i din konto hos JOYN automatisk slettes.
 4. ANSVARSBEGRENSNING
  1. JOYN er ikke ansvarlig for eventuelle systemfeil eller feilfunksjoner av JOYN, eller konsekvenser dette kan føre til. JOYN påtar seg ikke noe ansvar for tap eller skader som oppstår på grunn av suspensjon, endring eller sletting, eller noe annet ansvar relatert til JOYN, med unntak av ansvar som ikke kan fraskrives i henhold til lovgivningen.
 5. GJELDENDE LOVVERK
  1. Disse betingelsene skal reguleres av norsk lovverk. Eventuelle tvister, krav eller kontroverser som oppstår på bakgrunn av disse betingelsene eller medlemskap i JOYN skal avgjøres av norske domstoler.
 6. MER INFORMASJON OM PROGRAMMET
  1. Hvis du har spørsmål om JOYN, kan du kontakte REISEbazaar på e-post: felles@reisebazaar.no eller via telefon: 22 41 30 30.
betyr REISEbazaar og selskapets øvrige varemerker
betyr alle selskap og varemerker under Airticket Gruppen.