Vi leter nå etter din drømmereise

Hvor går reisen i desember?

Selv om Temperaturene i Europa er lave i desember er det fortsatt mange destinasjoner og reise til, Europa tilbyr flertall av julemarkeder på denne tiden og byer som Praha, Tallinn, Wien, Brussel er bare noen av alternativene.
For de som foretrekker varmere strøk er Kanariøyene, Spania, Tyrkia og Malta flotte valg.
På denne tiden er det lite regn og ikke alt for høye temperaturer i Asia, Laos og Bangladesh er gode sted å besøke i denne perioden. Regnet i Thailand begynner også å avta og det blir gradvis varmere. Det er også en utmerket tid og besøke Maldivene på.

Til de fleste steder i Afrika kan man reise hele året, noen steder er det regntid i desember men de er forholdsvis korte.Gambia, Egypt, Marrakesh og Sør-Afrika er ikke bare flotte steder og reise til i desember men året rundt.   Selv om vinteren er kommet til Nord-Amerika er det mange flotte steder og reise til. Feire nyttår i New York eller Las Vegas kanskje eller oppleve et jule eventyr i Santa Fe.

I Sør-Amerika er det fantastisk i Brazil, om det er utflukt i Amazonas eller feiring på stranden i Rio De Janeiro. El Salvador i Mellom Amerika er flott på denne tiden, regnsesongen er over og sommer tiden er i anmarsj. Nicaragua, ‘’Land of lakes and volcanoes’’ er også fantastisk i denne perioden, både for strandløvene og de litt mer eventyrlystene.
Øyene i Karibia soler seg normalt sett under en plettfri himmel og prisene skyter i været. Har du tenkt å feriere i denne delen av verden bør du bestille reisen meget tidlig (f.eks i januar/februar) siden både fly og hoteller fylles opp til randen når USA & Canada tar juleferie. Dette sammen med stor trafikk fra Europa gjør dette til et av de "hotteste" stedene å være i denne perioden.Reveillon
Rio de Janerio er et utrolig sted selv uten festivalene men vil du feire nyttår på en uforglemmelig måte er Rio stedet, Copacabana beach er fylt med mennesker, fyrverkeri og fest. REISEbazaar tilbyr skreddersydde Reveillon pakker i ulike prisklasser. Kombiner gjerne Rio med en av de vakre kystbyene som f.eks Paraty og Ilha Grande.

Kangaroo Island & Adelaide
Unngå folkemengdene i Sydney og Melbourne og reis til laid-back Adelaide, hvor mye moro venter. Julemarkeder, konserter og flotte lysinstillasjoner bør få deg i jule stemning. Solen skinner og vinsmaking i Barossa Valley & Kangaroo Island frister, her kan du kose med koalaer og selvfølgelig se kenguruer. - Les mer


Chimps & Gorilla Safari
Kombiner gorillaer, sjimpanser og klassisk afrikanske safari opplevelser, smilende mennesker og vakker natur på denne reisen til hjertet av Øst Afrika. Uganda er kjent for sitt rike dyreliv og her finner du de typiske savanne landskapene men i tillegg mektige fjell, frådende elver og ugjennomtrengelige skoger - Les mer


Boracay, Østens vakreste strand
For mange er Boracay det perfekte tropeparadis. Selv om turismen har fått et solid fotfeste på idylliske Boracay, holdes den lokale sjarmen fortsatt ved like. Boracay er fritt for den massive byggeboomen som ødela de fleste strendene i Thailand og du finner stort sett bare små hoteller og gjestehus langs Boracays verdensberømte White Beach. - Les mer


Utforsk frodig landskap på Portugals største øy
Nyt fantastisk utsikt ut over Atlanterhavet! I løpet av denne uken vil du ha muligheter til å gå gjennom den ville og varierte naturen på Madeira, fra enkle spaserturer til krevende fotturer. Opplev den historiske betydningen av Funchal - Les mer

Borneo, en familie opplevelse
Lær hvordan foreldreløse orangutanger er rehabilitert tilbake til naturen, svøm blant fargerike fisker og let etter neseaper i Borneos dampende regnskog. Bli venner med lokale barn underveis på reisen, og test smaksløkene med tradisjonelle spennende matretter - Les mer

Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet
Alle leverandører
joyn

Terms and Agreement

 1. INTRODUKSJON
  1. Velkommen til JOYN & REISEbazaar. Ved å registrere deg hos JOYN godtar du betingelsene beskrevet nedenfor. Reisebazaar er et datterselskap av Airticket Gruppen,
  2. Medlemskap i JOYN er gratis og det er ikke krav til at du kjøper noe for å bli medlem.
  3. JOYN er et lojalitetsprogram hvor du kan opptjene poeng som kan løses inn i tilbud, tjenester, arrangementer med mer.
   • Fra din 5. reise hos oss oppnår du 5% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
   • Fra din 10. reise hos oss oppnår du 10% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
  4. Ved å registrere deg i JOYN og gi oss din e-postadresse, samtykker du til å motta e-post med reiseinspirasjon, tilbud, markedsføring og generelle nyheter fra Airticket Group.
  5. Du gir også ditt samtykke til å bli kontaktet av representanter av REISEbazaar vedrørende ditt medlemskap og spørreundersøkelser om REISEbazaar eller andre selskap i Airticket Group.
  6. Alle opplysninger om deg blir lagret digitalt hos oss og er ikke tilgjengelig for andre enn våre leverandører og samarbeidspartnere som knyttes til en tjeneste, bestilling eller kjøp. Opplysningene deles kun i dette formål til aktører nevnt ovenfor.
 2. MEDLEMSKAP
  1. Medlemskap i JOYN er personlig. Du må ha fylt 18 år, være bosatt i Skandinavia og ha en gyldig e-mail adresse.
  2. Ved å sende inn din søknad, bekrefter du at du er minst 18 år gammel og at du godtar disse betingelsene.
  3. Medlemskapet er personlig, og kan ikke overføres og er underlagt disse betingelsene samt eventuelle andre regler, bestemmelser, policyer og prosedyrer som JOYN vedtar. Vi opererer med en begrensning på kun ett medlemskap per person.
  4. Det er ditt ansvar å holde e-mail adressen og kontaktinformasjonen din oppdatert.
 3. ENDRINGER, SLETTING OG/ELLER FJERNING FRA PROGRAMMET
  1. Du kan slette din konto når du selv ønsker. Dette gjør du enkelt på internet/ i appen ved å følge denne prosedyren.. eller linken.
  2. Hvis du sletter din konto slettes også medlemskapet. Eventuelle opparbeidet poeng som er igjen på kontoen gå tapt.
  3. JOYN kan, etter eget skjønn, søke, tolke, avslutte, forandre, begrense, suspendere eller endre JOYN betingelsene, reglene, bestemmelsene eller fordelene når som helst, uten forvarsel. Det er ditt ansvar å sjekke og vurdere disse betingelsene fra tid til annen for å holde deg informert om eventuelle endringer.
  4. JOYN forbeholder seg retten til å ekskludere enkeltpersoner fra JOYN etter eget skjønn. All påvist eller med rimelighet antatt misbruk av JOYN, manglende overholdelse av betingelsene. Hvis medlemskapet ditt oppheves, vil eventuelle poeng i din konto hos JOYN automatisk slettes.
 4. ANSVARSBEGRENSNING
  1. JOYN er ikke ansvarlig for eventuelle systemfeil eller feilfunksjoner av JOYN, eller konsekvenser dette kan føre til. JOYN påtar seg ikke noe ansvar for tap eller skader som oppstår på grunn av suspensjon, endring eller sletting, eller noe annet ansvar relatert til JOYN, med unntak av ansvar som ikke kan fraskrives i henhold til lovgivningen.
 5. GJELDENDE LOVVERK
  1. Disse betingelsene skal reguleres av norsk lovverk. Eventuelle tvister, krav eller kontroverser som oppstår på bakgrunn av disse betingelsene eller medlemskap i JOYN skal avgjøres av norske domstoler.
 6. MER INFORMASJON OM PROGRAMMET
  1. Hvis du har spørsmål om JOYN, kan du kontakte REISEbazaar på e-post: felles@reisebazaar.no eller via telefon: 22 41 30 30.
betyr REISEbazaar og selskapets øvrige varemerker
betyr alle selskap og varemerker under Airticket Gruppen.