Vi leter nå etter din drømmereise

Hvor går reisen i februar?

Februar er en god måned for å finne en solfylt destinasjon. Europa er fortsatt preget av skiferier men noen av Middelhavslandene begynner å røre på seg med våren i anmarsj.

I Asia er februar en god periode og bl.a. Myanmar, Nordlige India og Filippinene samt den vestlige og sørlige delen av Sri Lanka og Laos er perfekt hvis du ønsker tropisk varme og opplevelser. Søker du fjellopplevelser er forholdene perfekte for fotturer i Nepal.

For Afrika er dette den beste tiden for å oppleve fjellområdene i Marokko og Egypt er også en god destinasjon i februar. Sør Afrika kan til tider være for varmt og klamt i denne perioden men nyter fortsatt godt vær i kystområdene.

På det amerikanske kontinentet har den verste heten gitt seg i Argentina og sammen med Peru og deler av Mellom Amerika er dette en godt tid å besøke stort sett hele regionen. Sørlige California, Mexico og de karibiske øyene er midt i sin beste høysesong med stabilt godt vær og mye solskinn.

Du bør helst unngå Seychellene og Polynesia som har regntid. Madagaskar, Reunion og Mauritius har stor fare for sykloner.
Dette er også tradisjonelt den våte årstiden for øyene i Polynesia & Melanesia.Ikoniske Mardi Gras
Kanskje en av de mest kjente festivaler i verden. Bli med oss på en fantastisk opplevelse over 6 dager med festivitas. Du bor midt i smørøyet under oppholdet i French Quarter og Bourbon Street - les mer

Bom Bom Island Resort & Principe Island
Det er sjelden vi lar oss imponere over nye destinasjoner - men Sao Tomè (og Principe) overgår selv de villeste fantasier. Med kort reisetid fra Europa, fantastisk god mat, rimelig, ingen kriminalitet, hyggelige mennesker og en laid-back livsstil og med en natur som knapt kan beskrives. Legg til hundrevis av strender i verdensklasse så har du et paradis! - les mer


Med fokus på tigeropplevelser
1 art, 1 park: Tadoba. Denne utrolige parken har en stabil bestand (men fortsatt truet) andel av tigre. Vi har valgt denne ukjente parken som er langt mindre besøkt og sjansen for å oppleve dette meget skye dyret er definitivt store. Er du heldig vil du også kanskje få øye på leoparder, dovendyr og de tallrike ulike fugleartene som har tilholdssted i denne imponerende nasjonalparken - les mer


Bestig Afrikas høyeste fjell via Rongai Ruten
Velg en av de mindre benyttede rutene opp til toppen av Afrikas høyeste fjell. Rongai ruten tar deg opp fra nordsiden av Kilimanjaro. Vi har også lagt inn en ekstra akklimatiseringsdag ved foten av de mektige spirene av Mawenzi før du tar fatt på selve toppen av Kilimanjaro. Siste del av turen går i mørket for å rekke den imponerende soloppgangen fra toppen av Afrika - les mer

På to hjul gjennom Sørøst Asia
Nyt det beste fra Vietnam fra et sykkelsete! Denne fantastiske turen tar deg gjennom noen av de beste sykkelrutene i landet  og gir deg muligheten til unik nærkontakt med lokalbefolkningen i et bedagelig tempo. Her får du oppleve Vietnams vakre kyststripe, endeløse irrgrønne rismarker, legendariske byer og templer og tropisk klima -
les mer

Bli med verdens mest luksuriøse togreiser!
Av mange regnet som den ultimate togreisen, og ike uten grunn. Her er det perfeksjonisme ned til minste detalj og du settes tilbake til en svunnen tid hor det å reise var ekstremt eksotisk. Velg mellom flere populære reiseruter som Pretoria-Cape Town (eller motsatt), eller hva med å ankomme Victoria Fallene i Zimbabwe? - les mer

Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet
Alle leverandører
joyn

Terms and Agreement

 1. INTRODUKSJON
  1. Velkommen til JOYN & REISEbazaar. Ved å registrere deg hos JOYN godtar du betingelsene beskrevet nedenfor. Reisebazaar er et datterselskap av Airticket Gruppen,
  2. Medlemskap i JOYN er gratis og det er ikke krav til at du kjøper noe for å bli medlem.
  3. JOYN er et lojalitetsprogram hvor du kan opptjene poeng som kan løses inn i tilbud, tjenester, arrangementer med mer.
   • Fra din 5. reise hos oss oppnår du 5% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
   • Fra din 10. reise hos oss oppnår du 10% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
  4. Ved å registrere deg i JOYN og gi oss din e-postadresse, samtykker du til å motta e-post med reiseinspirasjon, tilbud, markedsføring og generelle nyheter fra Airticket Group.
  5. Du gir også ditt samtykke til å bli kontaktet av representanter av REISEbazaar vedrørende ditt medlemskap og spørreundersøkelser om REISEbazaar eller andre selskap i Airticket Group.
  6. Alle opplysninger om deg blir lagret digitalt hos oss og er ikke tilgjengelig for andre enn våre leverandører og samarbeidspartnere som knyttes til en tjeneste, bestilling eller kjøp. Opplysningene deles kun i dette formål til aktører nevnt ovenfor.
 2. MEDLEMSKAP
  1. Medlemskap i JOYN er personlig. Du må ha fylt 18 år, være bosatt i Skandinavia og ha en gyldig e-mail adresse.
  2. Ved å sende inn din søknad, bekrefter du at du er minst 18 år gammel og at du godtar disse betingelsene.
  3. Medlemskapet er personlig, og kan ikke overføres og er underlagt disse betingelsene samt eventuelle andre regler, bestemmelser, policyer og prosedyrer som JOYN vedtar. Vi opererer med en begrensning på kun ett medlemskap per person.
  4. Det er ditt ansvar å holde e-mail adressen og kontaktinformasjonen din oppdatert.
 3. ENDRINGER, SLETTING OG/ELLER FJERNING FRA PROGRAMMET
  1. Du kan slette din konto når du selv ønsker. Dette gjør du enkelt på internet/ i appen ved å følge denne prosedyren.. eller linken.
  2. Hvis du sletter din konto slettes også medlemskapet. Eventuelle opparbeidet poeng som er igjen på kontoen gå tapt.
  3. JOYN kan, etter eget skjønn, søke, tolke, avslutte, forandre, begrense, suspendere eller endre JOYN betingelsene, reglene, bestemmelsene eller fordelene når som helst, uten forvarsel. Det er ditt ansvar å sjekke og vurdere disse betingelsene fra tid til annen for å holde deg informert om eventuelle endringer.
  4. JOYN forbeholder seg retten til å ekskludere enkeltpersoner fra JOYN etter eget skjønn. All påvist eller med rimelighet antatt misbruk av JOYN, manglende overholdelse av betingelsene. Hvis medlemskapet ditt oppheves, vil eventuelle poeng i din konto hos JOYN automatisk slettes.
 4. ANSVARSBEGRENSNING
  1. JOYN er ikke ansvarlig for eventuelle systemfeil eller feilfunksjoner av JOYN, eller konsekvenser dette kan føre til. JOYN påtar seg ikke noe ansvar for tap eller skader som oppstår på grunn av suspensjon, endring eller sletting, eller noe annet ansvar relatert til JOYN, med unntak av ansvar som ikke kan fraskrives i henhold til lovgivningen.
 5. GJELDENDE LOVVERK
  1. Disse betingelsene skal reguleres av norsk lovverk. Eventuelle tvister, krav eller kontroverser som oppstår på bakgrunn av disse betingelsene eller medlemskap i JOYN skal avgjøres av norske domstoler.
 6. MER INFORMASJON OM PROGRAMMET
  1. Hvis du har spørsmål om JOYN, kan du kontakte REISEbazaar på e-post: felles@reisebazaar.no eller via telefon: 22 41 30 30.
betyr REISEbazaar og selskapets øvrige varemerker
betyr alle selskap og varemerker under Airticket Gruppen.