Vi leter nå etter din drømmereise

Hvor går reisen i januar?

Nord Europa er stort sett kun for de som liker regn, tåke, kulde mens i det sørlige Europa fortsatt kan være noenlunde OK. Dette er selvsagt tiden for å sette kursen nordover i Norge for å oppleve nordlyset.

Asia er en god destinasjon for januar! Thailand, Vietnam, Myanmar og India har fortsatt sol og behagelig klima.
For Afrika er det en liten periode bra å reise til Kenya & Tanzania mens Sør Afrika kan være ekstremt varmt i denne perioden.

På det Amerikanske kontinentet er det stort sett den beste tiden for å besøke Mellom og Sør Amerika (f.eks. Brasil, Venezuela Argentina & Chile), mens midt-vesten i USA fortsatt har gode temperaturer før varmen setter inn.

Du bør helst unngå Seychellene og Polynesia som har regntid. Madagaskar, Reunion og Mauritius har stor fare for sykloner. Dette er også tradisjonelt den våte årstiden for øyene i Melanesia.Høydepunkter fra Patagonia (Argentina)
Argentina har sommer og hva med å oppleve en av Sør Amerikas vakreste naturområder? Vandre i Tierra del Fuego Nasjonalpark, eller ta et cruise rundt Kapp Horn. REISEbazaar har over - les mer

Karibas juvèl (St Barth)
Oppskrift for en perfekt reise! Ta en vulkansk øy omkranset av strender, badende i tropisk sol for millioner av år...pluss på med en håndfull franske eventyrere på leting etter et bedre liv...la det koke i 400 år...sett opp varmen, legg til luksuriøse villaer, elegante små hoteller og franske restauranter i verdensklasse...dander det hele med like deler sofistikert avslapping og sjarm og du er klar til å servere en av Karibens lekkerbiskner, St Barth - Bienvenue - les mer


Naturlige høydepunkter fra Mellom Amerika
Intet land symboliserer økoturisme som dette lille landet i Mellom Amerika. Med mer enn 1/4 av landet satt av som nasjonalparker er dette stedet for deg som ønsker å oppleve naturen på sitt beste - les mer om våre reiser til dette f\utrolige landet - les mer


På fottur i vakre Atlasfjellene (Marokko)
Bli med oss på en utrolig vandring blant fantastiske terrassedaler og imponerende ørkenoaser. Vi besøker lokale markeder og fotturen er dominert av mektige snø dekte High Atlas kjeden - les mer

Cape Town og vindistriktene (Sør Afrika)
På 2-hjul gjennom vingårder, fjellpass og dramatisk kystlandskap til sørspissen av Afrika! Kjent som en av verdens vakreste byer, Cape Town og områdene rundt danner rammen rundt denne vakre turen som vil ta deg til legendariske Table Mountain, vinsmaking i Stellenbosch og til Kapp det Gode Håp - les mer


Vest Afrika er et mekka for festivaler og maskefestivalen i Burkina Faso markerer starten på regntiden i området rundt Bobo Dioulasso. Dette er det store samlingspunktet for mange landsbyer og hele regionen eksploderer i fargerike parader og trommene sitter løst. Vest Afrika er kanskje et av de mest kulturelle destinasjonene i verden og må bare oppleves - les mer

Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet
Alle leverandører
joyn

Terms and Agreement

 1. INTRODUKSJON
  1. Velkommen til JOYN & REISEbazaar. Ved å registrere deg hos JOYN godtar du betingelsene beskrevet nedenfor. Reisebazaar er et datterselskap av Airticket Gruppen,
  2. Medlemskap i JOYN er gratis og det er ikke krav til at du kjøper noe for å bli medlem.
  3. JOYN er et lojalitetsprogram hvor du kan opptjene poeng som kan løses inn i tilbud, tjenester, arrangementer med mer.
   • Fra din 5. reise hos oss oppnår du 5% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
   • Fra din 10. reise hos oss oppnår du 10% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
  4. Ved å registrere deg i JOYN og gi oss din e-postadresse, samtykker du til å motta e-post med reiseinspirasjon, tilbud, markedsføring og generelle nyheter fra Airticket Group.
  5. Du gir også ditt samtykke til å bli kontaktet av representanter av REISEbazaar vedrørende ditt medlemskap og spørreundersøkelser om REISEbazaar eller andre selskap i Airticket Group.
  6. Alle opplysninger om deg blir lagret digitalt hos oss og er ikke tilgjengelig for andre enn våre leverandører og samarbeidspartnere som knyttes til en tjeneste, bestilling eller kjøp. Opplysningene deles kun i dette formål til aktører nevnt ovenfor.
 2. MEDLEMSKAP
  1. Medlemskap i JOYN er personlig. Du må ha fylt 18 år, være bosatt i Skandinavia og ha en gyldig e-mail adresse.
  2. Ved å sende inn din søknad, bekrefter du at du er minst 18 år gammel og at du godtar disse betingelsene.
  3. Medlemskapet er personlig, og kan ikke overføres og er underlagt disse betingelsene samt eventuelle andre regler, bestemmelser, policyer og prosedyrer som JOYN vedtar. Vi opererer med en begrensning på kun ett medlemskap per person.
  4. Det er ditt ansvar å holde e-mail adressen og kontaktinformasjonen din oppdatert.
 3. ENDRINGER, SLETTING OG/ELLER FJERNING FRA PROGRAMMET
  1. Du kan slette din konto når du selv ønsker. Dette gjør du enkelt på internet/ i appen ved å følge denne prosedyren.. eller linken.
  2. Hvis du sletter din konto slettes også medlemskapet. Eventuelle opparbeidet poeng som er igjen på kontoen gå tapt.
  3. JOYN kan, etter eget skjønn, søke, tolke, avslutte, forandre, begrense, suspendere eller endre JOYN betingelsene, reglene, bestemmelsene eller fordelene når som helst, uten forvarsel. Det er ditt ansvar å sjekke og vurdere disse betingelsene fra tid til annen for å holde deg informert om eventuelle endringer.
  4. JOYN forbeholder seg retten til å ekskludere enkeltpersoner fra JOYN etter eget skjønn. All påvist eller med rimelighet antatt misbruk av JOYN, manglende overholdelse av betingelsene. Hvis medlemskapet ditt oppheves, vil eventuelle poeng i din konto hos JOYN automatisk slettes.
 4. ANSVARSBEGRENSNING
  1. JOYN er ikke ansvarlig for eventuelle systemfeil eller feilfunksjoner av JOYN, eller konsekvenser dette kan føre til. JOYN påtar seg ikke noe ansvar for tap eller skader som oppstår på grunn av suspensjon, endring eller sletting, eller noe annet ansvar relatert til JOYN, med unntak av ansvar som ikke kan fraskrives i henhold til lovgivningen.
 5. GJELDENDE LOVVERK
  1. Disse betingelsene skal reguleres av norsk lovverk. Eventuelle tvister, krav eller kontroverser som oppstår på bakgrunn av disse betingelsene eller medlemskap i JOYN skal avgjøres av norske domstoler.
 6. MER INFORMASJON OM PROGRAMMET
  1. Hvis du har spørsmål om JOYN, kan du kontakte REISEbazaar på e-post: felles@reisebazaar.no eller via telefon: 22 41 30 30.
betyr REISEbazaar og selskapets øvrige varemerker
betyr alle selskap og varemerker under Airticket Gruppen.