Vi leter nå etter din drømmereise

Hvor går reisen i juli?

Det er ferietid i stort sett hele Europa i juli noe som øker prisen på overnatting og hoteller fylles opp. Værmessig er dette selvsagt den beste tiden for hele Europa fra nord til sør. Vi i REISEbazaar har da også over 300 temareiser i juli måned i Europa. Dette er også tiden for noen av våre mest populære ukes sykkelturer og fotturer for de som ønsker litt mer utfordringer.

For Asia er det fortsatt Indonesia som skiller seg ut som den beste destinasjonen med ideelle temperaturer mellom 25-30ºC. Java er spesielt bra i denne perioden.

I Afrika er Mauritius et bra valg, det samme er Reunion, Komorene, Madagaskar og kysten av Moçambique. Litt nærmere Europa er faktisk Marokko en bra destinasjon i denne perioden.

På det amerikanske kontinentet er forholdene meget gunstige for landene i Andesfjellene, Peru & Bolivia med stort sett tørt og solfylt klima. Dette er da også høysesong for turist magneter som Cusco og Inka stien selges ut flere måneder i forveien. Hvis du har lyst til å besøke nasjonalparkene i USA er dette definitivt tiden å gjøre dette. Nesten perfekte forhold fra Alaska i Nord til New Mexico i sør gjør dette til en meget populær destinasjon.

Du bør helst unngå sørstatene i USA og Asia generelt (med unntak av Indonesia og til en hvis grad Filippinene).Naadam Festival
Dette er Mongolias største festival og er egentlig en festival med "mannlig sport" som bryting, bueskyting og hesteridning og inneholder mange bisarre ritualer - Les mer


Bolivia, Chile & Argentina
Dette eventyret tar deg fra Argentinas Pampas til Bolivias Altiplano på to action fylte uker. Du vil reise fra Buenos Aires til La Paz, gjennom spektakulært landskap og Argentinske, Bolivianske og Chilenske byer. Utforsk det jordiske landskapet i Atacama ørkenen, Ubeskrivelige Uyuni Salt Flats og nyt verdenskjent Malbec i Mendoza. Du vil aldri glemme denne reisen!-  Les mer


Alaska's villmark (USA)
Opplev den ultimate villmarken i Alaska med brun bjørner, isbreer, stormende elver og noen av de beste naturopplevelsene i verden - Les mer 

Zanzibar, Afrikanske bryllupsdrømmer 
En av de best bevarte hemmeligheter i det Indiske Hav og med en rik og fascinerende historie er dette virkelig en av perlene i et endeløst blått hav. Opp gjennom årene har denne vakre øyen tiltrukket seg handelsmenn, eventyrere, pirater og oppdagelsesreisende og den Arabiske innflytelsen har satt store preg på bl.a kultur og ikke minst idylliske Stone Town - Les mer

Sutjeska Nasjonalpark Fottur
Bestig landets høyeste fjelltopp, besøk historiske byer som Mostar og Sarajevo - avslutt reisen på ved idylliske Dubrovnik - dette er den perfekte reisen for deg som er litt aktiv - Les mer

Familiemoro i ville vesten (USA)
En ekte cowboy reise for hele familien. Sov under åpen himmel og utforsk Navajo indianernes "Monument Valley" og Yosemite og Zion nasjonalparker -
Les mer

Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet
Alle leverandører
joyn

Terms and Agreement

 1. INTRODUKSJON
  1. Velkommen til JOYN & REISEbazaar. Ved å registrere deg hos JOYN godtar du betingelsene beskrevet nedenfor. Reisebazaar er et datterselskap av Airticket Gruppen,
  2. Medlemskap i JOYN er gratis og det er ikke krav til at du kjøper noe for å bli medlem.
  3. JOYN er et lojalitetsprogram hvor du kan opptjene poeng som kan løses inn i tilbud, tjenester, arrangementer med mer.
   • Fra din 5. reise hos oss oppnår du 5% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
   • Fra din 10. reise hos oss oppnår du 10% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
  4. Ved å registrere deg i JOYN og gi oss din e-postadresse, samtykker du til å motta e-post med reiseinspirasjon, tilbud, markedsføring og generelle nyheter fra Airticket Group.
  5. Du gir også ditt samtykke til å bli kontaktet av representanter av REISEbazaar vedrørende ditt medlemskap og spørreundersøkelser om REISEbazaar eller andre selskap i Airticket Group.
  6. Alle opplysninger om deg blir lagret digitalt hos oss og er ikke tilgjengelig for andre enn våre leverandører og samarbeidspartnere som knyttes til en tjeneste, bestilling eller kjøp. Opplysningene deles kun i dette formål til aktører nevnt ovenfor.
 2. MEDLEMSKAP
  1. Medlemskap i JOYN er personlig. Du må ha fylt 18 år, være bosatt i Skandinavia og ha en gyldig e-mail adresse.
  2. Ved å sende inn din søknad, bekrefter du at du er minst 18 år gammel og at du godtar disse betingelsene.
  3. Medlemskapet er personlig, og kan ikke overføres og er underlagt disse betingelsene samt eventuelle andre regler, bestemmelser, policyer og prosedyrer som JOYN vedtar. Vi opererer med en begrensning på kun ett medlemskap per person.
  4. Det er ditt ansvar å holde e-mail adressen og kontaktinformasjonen din oppdatert.
 3. ENDRINGER, SLETTING OG/ELLER FJERNING FRA PROGRAMMET
  1. Du kan slette din konto når du selv ønsker. Dette gjør du enkelt på internet/ i appen ved å følge denne prosedyren.. eller linken.
  2. Hvis du sletter din konto slettes også medlemskapet. Eventuelle opparbeidet poeng som er igjen på kontoen gå tapt.
  3. JOYN kan, etter eget skjønn, søke, tolke, avslutte, forandre, begrense, suspendere eller endre JOYN betingelsene, reglene, bestemmelsene eller fordelene når som helst, uten forvarsel. Det er ditt ansvar å sjekke og vurdere disse betingelsene fra tid til annen for å holde deg informert om eventuelle endringer.
  4. JOYN forbeholder seg retten til å ekskludere enkeltpersoner fra JOYN etter eget skjønn. All påvist eller med rimelighet antatt misbruk av JOYN, manglende overholdelse av betingelsene. Hvis medlemskapet ditt oppheves, vil eventuelle poeng i din konto hos JOYN automatisk slettes.
 4. ANSVARSBEGRENSNING
  1. JOYN er ikke ansvarlig for eventuelle systemfeil eller feilfunksjoner av JOYN, eller konsekvenser dette kan føre til. JOYN påtar seg ikke noe ansvar for tap eller skader som oppstår på grunn av suspensjon, endring eller sletting, eller noe annet ansvar relatert til JOYN, med unntak av ansvar som ikke kan fraskrives i henhold til lovgivningen.
 5. GJELDENDE LOVVERK
  1. Disse betingelsene skal reguleres av norsk lovverk. Eventuelle tvister, krav eller kontroverser som oppstår på bakgrunn av disse betingelsene eller medlemskap i JOYN skal avgjøres av norske domstoler.
 6. MER INFORMASJON OM PROGRAMMET
  1. Hvis du har spørsmål om JOYN, kan du kontakte REISEbazaar på e-post: felles@reisebazaar.no eller via telefon: 22 41 30 30.
betyr REISEbazaar og selskapets øvrige varemerker
betyr alle selskap og varemerker under Airticket Gruppen.