Vi leter nå etter din drømmereise

Hvor går reisen i juni?

For Europa er dette kanskje den travleste perioden (sammen med juli og august). Det er vanskelig å velge en bestemt destinasjon men Island er fantastisk  i denne perioden. Det er begynnelsen på turistsesongen i Tsjekkia og hele Middelhavsområdet er allerede invadert av turister langs de tradisjonelle bade destinasjonene.

I Asia er det kun Indonesia som unngår det ubehagelige været under monsun tiden mens Japan og Malaysias har en liten pause mellom deres to regnperioder og kan være et godt valg.

For Afrika kommer Øst Afrika inn i sin andre tørre årstid for sesongen og med litt kaldere klima med dagstemperatirer rundt 23°C.

På de amerikanske kontinentet er Peru, Bolivia & Chile inne i sin tørre vinterperiode for Andesregionen og Amasonas og er et perfekt reisemål for å se noen av Sør Amerikas kulturperler.

Du bør helst unngå Midtøsten er preget av ekstrem varme i denne perioden og bør unngås. India og Maldivene er inne i sin verste regnperiode og er ikke et anbefalt reisemål.Inti Raymi Festival & Machu Picchu
SørAmerikas største og mest fargerike etniske festival finner sted hvert år den 24. juni i Cuzco. Rammen rundt festivalen er et skuespill om den spanske erobringen av Inkaenes rike. Rammen rundt det heler den spektakulære inka festningen Sacsayhuaman - Les mer

Canadas Villmark
Gjør deg klar for fjell, innsjøer og isbreer, Canada style! Utforsk noe av Nord-Amerikas flotteste natur og vær med på fotturer og de eventyrlige aktivitetene denne turen tilbyr. Fotturer til fantastiske fossefall og blågrønne innsjøer, dyreliv i villmarksparkene og nyt naturskjønne Icefields Parkway - Les mer

Pantanal (Brasil)
Bli med oss i jakten på Amasonas og Latin Amerikas største rovdyr! Pantanal med mer enn 100 fuglearter, 300 pattedyr gjør denne destinasjonen unik & enestående - Les mer

Gudenes Bryllypsreise (Indonesia)
Bli med oss åå en fantastisk reise hvor vi har satt sammen perfekte hoteller med enorm sjarm og la romantikken blomstre. Reisen er en kombinasjon med vakre Bali & Ubud, Lombok (ellere Gili Islands) + en valgfri storby i Sørøst Asia - Les mer

Ecuador, mulighetenes land
Bli med oss til dette eksotiske landet i Sør Amerika. Juni er høysesong for landene i regionen og Ecuador er intet unntak. Lær om is klatring på imponerende Cotopaxi fjellet (verdens nest høyeste aktive vulkan), besøk indiske markeder, bestig Cayambe isbreen. Turene kan også kombineres med en av våre mange reiser til Galapagos øyene - Les mer

Sommer på Island
Få mest ut av de lange sommerdagene, utforsk Islands naturlige skjønnhet. Du vil bli forbløffet av naturens kraft og barnas øyne vil lyse opp når de først ser det dramatiske landskapet. Utforsk øyas fantastiske høydepunkter og slapp av i Blue Lagoon - Les mer

Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet
Alle leverandører
joyn

Terms and Agreement

 1. INTRODUKSJON
  1. Velkommen til JOYN & REISEbazaar. Ved å registrere deg hos JOYN godtar du betingelsene beskrevet nedenfor. Reisebazaar er et datterselskap av Airticket Gruppen,
  2. Medlemskap i JOYN er gratis og det er ikke krav til at du kjøper noe for å bli medlem.
  3. JOYN er et lojalitetsprogram hvor du kan opptjene poeng som kan løses inn i tilbud, tjenester, arrangementer med mer.
   • Fra din 5. reise hos oss oppnår du 5% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
   • Fra din 10. reise hos oss oppnår du 10% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
  4. Ved å registrere deg i JOYN og gi oss din e-postadresse, samtykker du til å motta e-post med reiseinspirasjon, tilbud, markedsføring og generelle nyheter fra Airticket Group.
  5. Du gir også ditt samtykke til å bli kontaktet av representanter av REISEbazaar vedrørende ditt medlemskap og spørreundersøkelser om REISEbazaar eller andre selskap i Airticket Group.
  6. Alle opplysninger om deg blir lagret digitalt hos oss og er ikke tilgjengelig for andre enn våre leverandører og samarbeidspartnere som knyttes til en tjeneste, bestilling eller kjøp. Opplysningene deles kun i dette formål til aktører nevnt ovenfor.
 2. MEDLEMSKAP
  1. Medlemskap i JOYN er personlig. Du må ha fylt 18 år, være bosatt i Skandinavia og ha en gyldig e-mail adresse.
  2. Ved å sende inn din søknad, bekrefter du at du er minst 18 år gammel og at du godtar disse betingelsene.
  3. Medlemskapet er personlig, og kan ikke overføres og er underlagt disse betingelsene samt eventuelle andre regler, bestemmelser, policyer og prosedyrer som JOYN vedtar. Vi opererer med en begrensning på kun ett medlemskap per person.
  4. Det er ditt ansvar å holde e-mail adressen og kontaktinformasjonen din oppdatert.
 3. ENDRINGER, SLETTING OG/ELLER FJERNING FRA PROGRAMMET
  1. Du kan slette din konto når du selv ønsker. Dette gjør du enkelt på internet/ i appen ved å følge denne prosedyren.. eller linken.
  2. Hvis du sletter din konto slettes også medlemskapet. Eventuelle opparbeidet poeng som er igjen på kontoen gå tapt.
  3. JOYN kan, etter eget skjønn, søke, tolke, avslutte, forandre, begrense, suspendere eller endre JOYN betingelsene, reglene, bestemmelsene eller fordelene når som helst, uten forvarsel. Det er ditt ansvar å sjekke og vurdere disse betingelsene fra tid til annen for å holde deg informert om eventuelle endringer.
  4. JOYN forbeholder seg retten til å ekskludere enkeltpersoner fra JOYN etter eget skjønn. All påvist eller med rimelighet antatt misbruk av JOYN, manglende overholdelse av betingelsene. Hvis medlemskapet ditt oppheves, vil eventuelle poeng i din konto hos JOYN automatisk slettes.
 4. ANSVARSBEGRENSNING
  1. JOYN er ikke ansvarlig for eventuelle systemfeil eller feilfunksjoner av JOYN, eller konsekvenser dette kan føre til. JOYN påtar seg ikke noe ansvar for tap eller skader som oppstår på grunn av suspensjon, endring eller sletting, eller noe annet ansvar relatert til JOYN, med unntak av ansvar som ikke kan fraskrives i henhold til lovgivningen.
 5. GJELDENDE LOVVERK
  1. Disse betingelsene skal reguleres av norsk lovverk. Eventuelle tvister, krav eller kontroverser som oppstår på bakgrunn av disse betingelsene eller medlemskap i JOYN skal avgjøres av norske domstoler.
 6. MER INFORMASJON OM PROGRAMMET
  1. Hvis du har spørsmål om JOYN, kan du kontakte REISEbazaar på e-post: felles@reisebazaar.no eller via telefon: 22 41 30 30.
betyr REISEbazaar og selskapets øvrige varemerker
betyr alle selskap og varemerker under Airticket Gruppen.