Vi leter nå etter din drømmereise

Hvor går reisen i mai?

Mai måned er kanskje den beste måneden å ta korte turer I Europa. Litt tidlig for de store hordene ankommer fra USA og skoleferiene begynner. Av våre favoritter er bl.a. det skotske høylandet med vakker natur og innbydende puber. Lenger sør i Europa er Kroatia og Portugal meget gode valg.

I Asia er det dessverre få destinasjoner å satse på! Noen få unntak er Bali og Japan (hva med Okinawas flotte strender?). Afrika derimot er perfekt og øyene i det Indiske hav er endelig åpne for besøk. På det amerikanske kontinent er det fortsatt gode forhold i Karibia.
I Latin Amerika kan du også vurdere Bolivia hvor regntiden nå er slutt. Det er også en god tid å legge veien til landene i Mellom Amerika og vest kysten av Mexico.
For Stillehavet er dette en god tid til å besøke Samoa, Tahiti, Fiji og de øvrige landene i Polynesia har stort sett bra vær i hele denne perioden (mai-okt). Du bør helst unngå Asia generelt som begynner på sin lavsesong og regntid, Egypt begynner å bli for varmt og India, Maldivene og Sri Lanka går inn i sin monsun periode. Zanzibar er fortsatt midt i sin regnperiode Smak mystikk og intriger på denne avslørende turen til Russland - et land som lå bak et jernteppet i flere tiår. Opplev storheten Moskva, skjønnheten i Russlands gamle hovedstader Suzdal og Novgorod og fantastiske St. Petersburg. - Les mer

Opplev høydepunktene på den berømte "Silk Road".
Å reise til Usbekistan er som å tre inn i en eventyrbok: fra de 2000 år gamle gatene i Bukhara til Tashkent's dvelende Sovjetiske sjarm. - Les mer


Nær østkysten av Afrika ligger Madagaskar, hjemmet til fantastiske fjell, spektakulære regnskoger og hvite sandstrender. Øye er beskytter utallige antall truede lemurer, sjeldne planter og fugler i sine utrolige nasjonalparker. Nyt fotturer under frodige tre kalesjer for et nærbilde av Madagaskars mest kjente skapninger, gjennom sjarmerende landsbyer med markeder og europeisk-inspirert arkitektur og nyt avslappende dager på noen av de flotteste strendene i det indiske hav.- Les mer

Seychellene er for mange den drømme destinasjonen. Her venter innbydende asur farget hav, svaiende palmer og bedagelige dager. Vi har satt sammen denne pakken som tar for seg 2 av øygruppens mest populære og lett tilgjengelige øyer; Praslin og La Digue. Praslin med sin berømte frukt "coco de mer" og La Digue med sine vakre strender gjør dette til den perfekte drømmereisen for strand elskere. - Les mer her

Besøk de historiske hovedstadene fra Praha til Budapest. Sentral og Øst Europa tilbyr et bredt utvalg av landskap, språk, kultur og matretter. Denne sykkelturen vil være din beste. - Les mer

Den ultimate spenningen kombinert med en følelse av surrealistisk ro, det er dette du føler når du, sammen med familien navigerer dere nedover den mektige Colorado River ombord spesialdesignet doris. - Les mer 

Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet
Alle leverandører
joyn

Terms and Agreement

 1. INTRODUKSJON
  1. Velkommen til JOYN & REISEbazaar. Ved å registrere deg hos JOYN godtar du betingelsene beskrevet nedenfor. Reisebazaar er et datterselskap av Airticket Gruppen,
  2. Medlemskap i JOYN er gratis og det er ikke krav til at du kjøper noe for å bli medlem.
  3. JOYN er et lojalitetsprogram hvor du kan opptjene poeng som kan løses inn i tilbud, tjenester, arrangementer med mer.
   • Fra din 5. reise hos oss oppnår du 5% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
   • Fra din 10. reise hos oss oppnår du 10% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
  4. Ved å registrere deg i JOYN og gi oss din e-postadresse, samtykker du til å motta e-post med reiseinspirasjon, tilbud, markedsføring og generelle nyheter fra Airticket Group.
  5. Du gir også ditt samtykke til å bli kontaktet av representanter av REISEbazaar vedrørende ditt medlemskap og spørreundersøkelser om REISEbazaar eller andre selskap i Airticket Group.
  6. Alle opplysninger om deg blir lagret digitalt hos oss og er ikke tilgjengelig for andre enn våre leverandører og samarbeidspartnere som knyttes til en tjeneste, bestilling eller kjøp. Opplysningene deles kun i dette formål til aktører nevnt ovenfor.
 2. MEDLEMSKAP
  1. Medlemskap i JOYN er personlig. Du må ha fylt 18 år, være bosatt i Skandinavia og ha en gyldig e-mail adresse.
  2. Ved å sende inn din søknad, bekrefter du at du er minst 18 år gammel og at du godtar disse betingelsene.
  3. Medlemskapet er personlig, og kan ikke overføres og er underlagt disse betingelsene samt eventuelle andre regler, bestemmelser, policyer og prosedyrer som JOYN vedtar. Vi opererer med en begrensning på kun ett medlemskap per person.
  4. Det er ditt ansvar å holde e-mail adressen og kontaktinformasjonen din oppdatert.
 3. ENDRINGER, SLETTING OG/ELLER FJERNING FRA PROGRAMMET
  1. Du kan slette din konto når du selv ønsker. Dette gjør du enkelt på internet/ i appen ved å følge denne prosedyren.. eller linken.
  2. Hvis du sletter din konto slettes også medlemskapet. Eventuelle opparbeidet poeng som er igjen på kontoen gå tapt.
  3. JOYN kan, etter eget skjønn, søke, tolke, avslutte, forandre, begrense, suspendere eller endre JOYN betingelsene, reglene, bestemmelsene eller fordelene når som helst, uten forvarsel. Det er ditt ansvar å sjekke og vurdere disse betingelsene fra tid til annen for å holde deg informert om eventuelle endringer.
  4. JOYN forbeholder seg retten til å ekskludere enkeltpersoner fra JOYN etter eget skjønn. All påvist eller med rimelighet antatt misbruk av JOYN, manglende overholdelse av betingelsene. Hvis medlemskapet ditt oppheves, vil eventuelle poeng i din konto hos JOYN automatisk slettes.
 4. ANSVARSBEGRENSNING
  1. JOYN er ikke ansvarlig for eventuelle systemfeil eller feilfunksjoner av JOYN, eller konsekvenser dette kan føre til. JOYN påtar seg ikke noe ansvar for tap eller skader som oppstår på grunn av suspensjon, endring eller sletting, eller noe annet ansvar relatert til JOYN, med unntak av ansvar som ikke kan fraskrives i henhold til lovgivningen.
 5. GJELDENDE LOVVERK
  1. Disse betingelsene skal reguleres av norsk lovverk. Eventuelle tvister, krav eller kontroverser som oppstår på bakgrunn av disse betingelsene eller medlemskap i JOYN skal avgjøres av norske domstoler.
 6. MER INFORMASJON OM PROGRAMMET
  1. Hvis du har spørsmål om JOYN, kan du kontakte REISEbazaar på e-post: felles@reisebazaar.no eller via telefon: 22 41 30 30.
betyr REISEbazaar og selskapets øvrige varemerker
betyr alle selskap og varemerker under Airticket Gruppen.