Vi leter nå etter din drømmereise

Hvor går reisen i mars?

Europa er fortsatt kaldt, men landene rundt Middelhavet er de første som våkner til liv og begynner å få litt behagelig klima. Storbyer som Roma, Lisboa, Barcelona og Istanbul er gode valg for korte utflukter. Vi begynner så smått med våre tematurer (uten ski) i denne perioden og Malta, Sicilia, Hellas og Spania er populære reisemål.

I Asia er India et godt valg i mars (tiger reservatene har som regel også åpnet igjen i mars) og sommer monsuntiden har ennå ikke startet. Det er fortsatt gode trekking muligheter i Nepal med deilig sommervær. Andre gode valg i mars er fortsatt Filippinene, Sri Lanka og Vietnam.

I Afrika er det fortsatt en bra tid for det sørlige Egypt og dette er også en god tid for reiser i det sørlige Afrika med vårlig klima. Safari i Botswana, Zimbabwe og Namibia er fortsatt inne sin lavsesong og dyreopplevelsene er meget gode.
På det amerikanske kontinentet er det høysesong for Florida og de karibiske øyene nyter fortsatt godt vær.Lenger sør er dette en god tid for å besøke Argentina & Chile.

Du bør helst unngå Kenya og Øst Afrika som normalt sett drukner under regn i denne perioden. Lenger sør har orkansesongen kommet til Reunion og øyene rundt. Dette er også tradisjonelt den våte årstiden for øyene i Polynesia & MelanesiaOpplev vårens vakreste feiring i solens rike
Mars er tiden for Japans største festival og blomstringen av kirsebær trærne. Dette foregår over hele Japan men spesielt Yoshini er berømt for denne årstiden. Bli med oss på en av våre mange reiser til Japan. REISEbazaar tilbyr også lukrative skreddersydde reiser til Japan og kan også skaffe togbilletter - les mer

Et bortgjemt lite paradis venter...
Velkommen til Anguilla, en av Karibias minste nasjoner og lite kjent del av dette paradis området. Her finner du kanskje noen av regionens beste strender med omkranset av et utrolig turkis hav. Anguilla er for de som foretrekker å nyte livet i mer autentiske omgivelser og her finner du en avslappet livsrytme som er perfekt for de som ønsker en nytelses ferie - les mer


Vinter i Rocky Mountains
Albertas legendariske Rocky Mountains venter på deg på denne magiske 8 dagers turen med frodig natur, svimlende fjellandskap, fossefall og frådende elver. I tillegg vil du kunne oppleve et fantastisk dyreliv og vinterlige aktiviteter. Denne reisen er for deg som elsker friluftslivet - les mer


Evias fjellandsbyer
En bedagelig fottur på den greske øya Evia. Dette er en oppriktig perle og er en deilig start på våren i Europa. Nyt god gresk mat og gjestfrihet i de mange landsbyene vi besøker - les mer

På leting etter Mayafolkets storhet
Innbydende strender, livlig musikk, levende kulturhistorie, forbløffende minnesmerker og monumenter, spennende  matopplevelser og vennlige mennesker danner rammen rundt denne meget populære sykkelturen på Yucatan halvøyen og Riviera Maya -
les mer

Kalde opplevelser i Sørishavet
Mange tror at Antarktis er kun et isøde, men stor er derfor overraskelsen ved første møte med dette kalde kontinentet. Bli med oss på en eventyrlig reise til dette områdets gedigne og storslåtte natur hvor opplevelsene står i kø for å trollbinde deg hver eneste dag - les mer
LALIBELA (Ethiopia)
Utrolige kirker hugget ut av solide fjell! Opplev majestetiske Gondar og de naturlig vakre Simien fjellene

BANGKOK (Thailand)
Kaotisk og ekstremt folksomt, men med utrolig sjarm om man leter litt bak fasaden. Her finner du vakre buddhist templer, små intime restauranter og ikke minst det imponerende kongepalasasset.    

SHETLANDSØYENE (Skottland)
Up Helly Aa er en festival i Lerwick som startet i 1880 som kulminerer med brenning av et vikingskip!

MONTE CARLO (Monaco)
Opplev kanskje verdens est kjente bilrace eller forsøk lykken på et av ministatens mange kasinoer.
Elegant riviera destinasjon med behagelig klima hele året. 
PATAGONIA (Argentina)
Argentina har sommer og hva med å oppleve en av Sør Amerikas vakreste naturområder? Vandre i Tierra del Fuego Nasjonalpark, eller ta et cruise rundt Kapp Horn. REISEbazaar har over 200 rundreiser til Argentina

THE GHAN RAILWAY (Australia)
Liker du tog er en reise med det episke toget The Ghan mellom Adelaide og Darwin noe du burde vurdere.
 
 
COSTA RICA (Mellom Amerika)
Intet land symboliserer økoturisme som dette lille landet i Mellom Amerika. Med mer enn 1/4 av landet satt av som nasjonalparker er dette stedet for deg som ønsker å oppleve naturen på sitt beste. REISEbazaar har over 100 temareiser i landet.

LEMBEH & BUNAKEN Indonesia)
Lembeh er av mange regnet som et av verdens beste steder for de som er opptatt av makro fotografering undervann. Sammen med Bunaken er dette den perfekte dykke reisen. Se våre dykkepakker til Indonesia.
MALDIVENE
Romantikken blomstrer på Maldivene, strendene venter kritthvitt mot et asurblått Indisk Hav. palmene vaier svalt over lagunen. Spa avdelingen har ledige senger som venter, tropiske paraplydrinker og middager under en enorm stjernehimmel....alt dette er Maldivene! Kun litt over 13 timer fra Skandinavia kan du oppleve dette lille paradiset og finne nettopp din favoritt øy blant de over 1200 øyene som utgjør Maldivene  - Les mer
 
KILIMANJARO (Tanzania)
Kilimanjaro er Afrikas høyeste fjell med Uhuru Peak på 5.895 meter over havet! Det er flere ruter og velge imellom og du trenger ikke være fjellklatrer for å nå toppen av dette magiske fjellet. Det å klarte Kilimanjaro er en ubeskrivelig opplevelse som du ikke kan sammenligne med noe annet. 
For alle dere som er eventyrlystene og reiseglade er dette en tur dere absolutt burde være med på! - Les mer 
YOSEMITE & GRAND CANYON (USA)
Grand Canyon er kjent over hele verden for sin størrelse og sitt fargerike landskap. Her kan du finne ruiner og gjenstander som dateres tilbake nesten 12.000 år. Grand Canyon National Park er et spektakulært historisk syn!  

Yosemite National Park er en av de første wilderness parkene i USA og har flere millioner besøkende hvert år, her finner du utflukter og aktiviteter for hele familien, hele året! Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet
Alle leverandører
joyn

Terms and Agreement

 1. INTRODUKSJON
  1. Velkommen til JOYN & REISEbazaar. Ved å registrere deg hos JOYN godtar du betingelsene beskrevet nedenfor. Reisebazaar er et datterselskap av Airticket Gruppen,
  2. Medlemskap i JOYN er gratis og det er ikke krav til at du kjøper noe for å bli medlem.
  3. JOYN er et lojalitetsprogram hvor du kan opptjene poeng som kan løses inn i tilbud, tjenester, arrangementer med mer.
   • Fra din 5. reise hos oss oppnår du 5% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
   • Fra din 10. reise hos oss oppnår du 10% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
  4. Ved å registrere deg i JOYN og gi oss din e-postadresse, samtykker du til å motta e-post med reiseinspirasjon, tilbud, markedsføring og generelle nyheter fra Airticket Group.
  5. Du gir også ditt samtykke til å bli kontaktet av representanter av REISEbazaar vedrørende ditt medlemskap og spørreundersøkelser om REISEbazaar eller andre selskap i Airticket Group.
  6. Alle opplysninger om deg blir lagret digitalt hos oss og er ikke tilgjengelig for andre enn våre leverandører og samarbeidspartnere som knyttes til en tjeneste, bestilling eller kjøp. Opplysningene deles kun i dette formål til aktører nevnt ovenfor.
 2. MEDLEMSKAP
  1. Medlemskap i JOYN er personlig. Du må ha fylt 18 år, være bosatt i Skandinavia og ha en gyldig e-mail adresse.
  2. Ved å sende inn din søknad, bekrefter du at du er minst 18 år gammel og at du godtar disse betingelsene.
  3. Medlemskapet er personlig, og kan ikke overføres og er underlagt disse betingelsene samt eventuelle andre regler, bestemmelser, policyer og prosedyrer som JOYN vedtar. Vi opererer med en begrensning på kun ett medlemskap per person.
  4. Det er ditt ansvar å holde e-mail adressen og kontaktinformasjonen din oppdatert.
 3. ENDRINGER, SLETTING OG/ELLER FJERNING FRA PROGRAMMET
  1. Du kan slette din konto når du selv ønsker. Dette gjør du enkelt på internet/ i appen ved å følge denne prosedyren.. eller linken.
  2. Hvis du sletter din konto slettes også medlemskapet. Eventuelle opparbeidet poeng som er igjen på kontoen gå tapt.
  3. JOYN kan, etter eget skjønn, søke, tolke, avslutte, forandre, begrense, suspendere eller endre JOYN betingelsene, reglene, bestemmelsene eller fordelene når som helst, uten forvarsel. Det er ditt ansvar å sjekke og vurdere disse betingelsene fra tid til annen for å holde deg informert om eventuelle endringer.
  4. JOYN forbeholder seg retten til å ekskludere enkeltpersoner fra JOYN etter eget skjønn. All påvist eller med rimelighet antatt misbruk av JOYN, manglende overholdelse av betingelsene. Hvis medlemskapet ditt oppheves, vil eventuelle poeng i din konto hos JOYN automatisk slettes.
 4. ANSVARSBEGRENSNING
  1. JOYN er ikke ansvarlig for eventuelle systemfeil eller feilfunksjoner av JOYN, eller konsekvenser dette kan føre til. JOYN påtar seg ikke noe ansvar for tap eller skader som oppstår på grunn av suspensjon, endring eller sletting, eller noe annet ansvar relatert til JOYN, med unntak av ansvar som ikke kan fraskrives i henhold til lovgivningen.
 5. GJELDENDE LOVVERK
  1. Disse betingelsene skal reguleres av norsk lovverk. Eventuelle tvister, krav eller kontroverser som oppstår på bakgrunn av disse betingelsene eller medlemskap i JOYN skal avgjøres av norske domstoler.
 6. MER INFORMASJON OM PROGRAMMET
  1. Hvis du har spørsmål om JOYN, kan du kontakte REISEbazaar på e-post: felles@reisebazaar.no eller via telefon: 22 41 30 30.
betyr REISEbazaar og selskapets øvrige varemerker
betyr alle selskap og varemerker under Airticket Gruppen.