Vi leter nå etter din drømmereise

Hvor går reisen i november?

Det sørlige Europa har fortsatt bra vær og Sicilia er en meget bra destinasjon for november. Det samme gjelder for Mallorca og Balearene, Azorene og Madeira.

For Asia er det generelt bra i denne perioden og spesielt behagelig i steder som Hong Kong, Filippinene, Taiwan og Sør Korea. I Sør Øst Asia og Sri Lanka ha et godt og tørt klima og regnsesongen er nå historie. Malaysia kommer inn i sin høysesong. For Thailand vil det beste været være på vestkysten av landet.

I Afrika er sommeren på vei og det er tid for å finne frem til kontinentets mange strender. Seychellene, Mauritius og Zanzibar er på sitt ypperste mens dyrene i Botswana, Zambia, Zimbabwe og Namibia er fanget mellom den tørre årstiden og regntiden og begynner å flytte på seg. Dette er perioden frem til midten av desember hvor du kan fange opp gode tilbud på mange av regionens safari lodger og hvor dyreopplevelsen kan bli enestående.

Det sørlige USA nyter fortsatt gode sommertemperaturer (det samme gjør Texas, Louisiana og Hawaii). Costa Rica er inne i sin værmessige beste periode mens alle øyene i det karibiske hav er på vei inn i sin traveleste periode frem til juni neste år og starten på orkansesongen.

Karibia våner til liv igjen etter årets orkansesong som offisielt avsluttes i slutten av oktober og åpner for vanvittig mange gode destinasjoner for sol & bade opplevelser. Våre favoritter i regionen er bl.a Anguilla, Antigua, St Barts, Tobago, Tortola & Virgin Gorda samt de 2 klippene Saba & St Eustatius for de som liker å dykke.

Du bør helst unngå øyene i det sørlige Stillehavet da regionen er inne i sin normale orkan sesong (nov-mai). Stort sett hele Mellom Amerika er også preget av mye regn. I Nord Amerika begynner vinteren sin anmarsj.De Dødes Dag (Mexico)
En surrealistisk feiring "Dia de Muertos" står sterkt i Mexico og tildels Guatemala og finner sted 1. og 2. november - Send oss en mail om du vil vite mer om denne destinasjonen.


Fra India til verdens tak
Denne episke reisen tar deg fra travle og kaotiske Kolkata gjennom Vest Bengal og til det mystiske fjellandet Bhutan. Vi reiser gjennom teplantasjene i Darjeeling og foten av de mektige Himalaya fjellene. Bhutan er av mange beskrevet som det virkelige "Shangri-La" og det er vanskelig å ikke la seg trollbinde av denne mektige naturen og menneskene vi treffer på reisen. Dette er en reise utenom det vanlige og vil sette minner for liver - Les mer


Botswana & Zimbabwe
Ta en reise inn i Afrikas villmark! November er starten på høysesongen for et av kontinentets mest fascinerende naturopplevelse med Okavango Deltaet og denne delen aV Afrika. REISEbazaar tilbyr en rekke safari reiser i alle prisklasser til dette episke området med lodge opphold, klassiske overland safarier og enkle camping
løsninger - Les mer

No Woman No Cry, en bryllupsreise
Ordene hvisker til deg, trekker deg til Jamaica og en reise fylt til randen av fantasi og virkerlighet. Negril er av mange kåret til den mest perfekte stranden i Kariben og det er lett å forstå hvorfor. 7 km med endeløs hvot puddersand venter på deg. Swept Away er en av pionerene av All Inclusive konseptet og nyter nesten legende status i reiselivsnbransjen. Beliggende i en tropisk hage og en atmosfære som oser romantikk og flukt fra virkelighieten får order paradis en ny mening. Les mer


På sykkel til Petra & Wadi Rum
Sykle gjennom spektakulært øde landskap og historiske minnesmerker i et fortsatt rolig hjørne av Midt-Østen. Jordan er det perfekte stedet hvor du kan kombinere en aktiv reise med muligheten til strandliv i Aqaba bukten. Vi sover under stjernene i Wadi Rum og utforsker det imponerende Petra monumentet - Les mer 


La barna "Go Wild"
Namibia, et land som er 4 x større enn England men med kun 1,6 millioner mennesker betyr mye og enorme øde strekninger! Namibia er et av verdens vakreste eventyr og alle som har opplevd soloppgangen over de mektige sanddynene i Sossusvlei vil ha et minne for livet. Du besøker noen av de ypperste natur reservatene i Afrika på denne unike og spennende reisen for hele familien - Les mer

Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet
Alle leverandører
joyn

Terms and Agreement

 1. INTRODUKSJON
  1. Velkommen til JOYN & REISEbazaar. Ved å registrere deg hos JOYN godtar du betingelsene beskrevet nedenfor. Reisebazaar er et datterselskap av Airticket Gruppen,
  2. Medlemskap i JOYN er gratis og det er ikke krav til at du kjøper noe for å bli medlem.
  3. JOYN er et lojalitetsprogram hvor du kan opptjene poeng som kan løses inn i tilbud, tjenester, arrangementer med mer.
   • Fra din 5. reise hos oss oppnår du 5% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
   • Fra din 10. reise hos oss oppnår du 10% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
  4. Ved å registrere deg i JOYN og gi oss din e-postadresse, samtykker du til å motta e-post med reiseinspirasjon, tilbud, markedsføring og generelle nyheter fra Airticket Group.
  5. Du gir også ditt samtykke til å bli kontaktet av representanter av REISEbazaar vedrørende ditt medlemskap og spørreundersøkelser om REISEbazaar eller andre selskap i Airticket Group.
  6. Alle opplysninger om deg blir lagret digitalt hos oss og er ikke tilgjengelig for andre enn våre leverandører og samarbeidspartnere som knyttes til en tjeneste, bestilling eller kjøp. Opplysningene deles kun i dette formål til aktører nevnt ovenfor.
 2. MEDLEMSKAP
  1. Medlemskap i JOYN er personlig. Du må ha fylt 18 år, være bosatt i Skandinavia og ha en gyldig e-mail adresse.
  2. Ved å sende inn din søknad, bekrefter du at du er minst 18 år gammel og at du godtar disse betingelsene.
  3. Medlemskapet er personlig, og kan ikke overføres og er underlagt disse betingelsene samt eventuelle andre regler, bestemmelser, policyer og prosedyrer som JOYN vedtar. Vi opererer med en begrensning på kun ett medlemskap per person.
  4. Det er ditt ansvar å holde e-mail adressen og kontaktinformasjonen din oppdatert.
 3. ENDRINGER, SLETTING OG/ELLER FJERNING FRA PROGRAMMET
  1. Du kan slette din konto når du selv ønsker. Dette gjør du enkelt på internet/ i appen ved å følge denne prosedyren.. eller linken.
  2. Hvis du sletter din konto slettes også medlemskapet. Eventuelle opparbeidet poeng som er igjen på kontoen gå tapt.
  3. JOYN kan, etter eget skjønn, søke, tolke, avslutte, forandre, begrense, suspendere eller endre JOYN betingelsene, reglene, bestemmelsene eller fordelene når som helst, uten forvarsel. Det er ditt ansvar å sjekke og vurdere disse betingelsene fra tid til annen for å holde deg informert om eventuelle endringer.
  4. JOYN forbeholder seg retten til å ekskludere enkeltpersoner fra JOYN etter eget skjønn. All påvist eller med rimelighet antatt misbruk av JOYN, manglende overholdelse av betingelsene. Hvis medlemskapet ditt oppheves, vil eventuelle poeng i din konto hos JOYN automatisk slettes.
 4. ANSVARSBEGRENSNING
  1. JOYN er ikke ansvarlig for eventuelle systemfeil eller feilfunksjoner av JOYN, eller konsekvenser dette kan føre til. JOYN påtar seg ikke noe ansvar for tap eller skader som oppstår på grunn av suspensjon, endring eller sletting, eller noe annet ansvar relatert til JOYN, med unntak av ansvar som ikke kan fraskrives i henhold til lovgivningen.
 5. GJELDENDE LOVVERK
  1. Disse betingelsene skal reguleres av norsk lovverk. Eventuelle tvister, krav eller kontroverser som oppstår på bakgrunn av disse betingelsene eller medlemskap i JOYN skal avgjøres av norske domstoler.
 6. MER INFORMASJON OM PROGRAMMET
  1. Hvis du har spørsmål om JOYN, kan du kontakte REISEbazaar på e-post: felles@reisebazaar.no eller via telefon: 22 41 30 30.
betyr REISEbazaar og selskapets øvrige varemerker
betyr alle selskap og varemerker under Airticket Gruppen.