Vi leter nå etter din drømmereise

Hvor går reisen i oktober?

Oktober er nesten en skuldersesong i Europa og Middelhavslandene blir igjen et attraktivt reisemål for mange. De største hordene har reist hjem og selv om det fortsatt er en del cruisetrafikk er det nå mulig å finne litt mer roligere perler. Våre anbefalte reisemål i denne perioden er Malta, Montenegro, Sicilia, Korsika & Sardinia og selvsagt Kroatia.

For Asia er endelig monsun sesongen over og det begynner å bli interessant å tenke på India igjen (selv om noen områder nå begynner å bli kjølige). Dette er dessuten den beste tiden for fotturer i Nepal. Det sørlige Kina er også et annet alternativ. Regntiden og ustabilt vær skal også endelig være over for Filippinene og Taiwan.

I Afrika er det nå spesielt den nordlige delen som begynner å bli et godt valg med bl.a Tunisia og Egypt (hva med et cruise på Nilen?). I det sørlige Afrika kan vi anbefale Reunion, Komorene, Madagaskar. Mosambique og Sør Afrika.

På de amerikanske kontinentet er det perfekt å besøke USA & Canada sammen med Argentina. Spesielt delstatene i New England, Georgia og Texas har et behagelig klima på denne årstiden.

For Oseania er det Melanesia som er attraktivt i denne perioden (Fiji, Vanuatu, Papua New Guinea, New Caledonia & Solomon Islands) sammen med nordlige Australia er gode destinasjoner i oktober

Hva bør du unngå i oktober? Unngå øyene i Thailand i oktober siden det kan være mye regn (derimot er det sentrale Thailand perfekt!). Oktober er også tradisjonelt slutten på orkan sesongen i Karibia
Fargerike Rajasthan - Puskhar Festival
Rajasthan "Land of Princes" er fylt med monumenter fra sin kriger fortid. De imponerende fortene Jodhpur og Jaipur bærer testament til kampene som en gang herjet her, mens palassene i Udaipur, Fatehpur og Taj Mahal viser Nord-Indias mykere og rike historie.
I tillegg til å utforske disse historiske landemerkene vil vi også bo i den sjarmerende byen Budi og hvert år besøker vi den verdenberømte Pushkar Caml Fair - Les mer


Petra, Uforglemmelig skjønnhet
Reis til Jordan og den besøk rose fargede festingsbyen Petra, Petra var hovedstaden i det gamle Nabataeans - et mystisk fol som skår et handelsimperie ut av ørkenen i det som nå er moderne Jordan. Ta deg god tid til å utforske den ekstraordinære skjønnheten i Petras arkitektur og oppdag dens historie - Les mer


I Darwins fotspor (Ecuador)
Den ekstraordinære øygruppen Galapagos gjorde et varig inntrykk på Darwin og vil sannsynligvis gjøre det samme for deg. En fortryllende verden preget lava, kaktus skoger, vulkanske krater, mangrove laguner og asurblått vann. Her snubler du over sovende sjøløver og parrende fugler og bader med hav iguaner, skilpadder og rokker. REISEbazaar har Skandinavias største utvalg av reiseforslag til denne eventyrlige destinasjonen - Les mer

Nosy Bè, en perle utenom det vanlige
Idylliske Nosy Bè er en av det Indiske Havs virkerlig store overraskelser og det er hardt når en skal konkurrere med mer populære Mauritius, Seychellene og Maldivene - Les mer


Bestig Afrikas høyeste fjell (Tanzania)
Bli med oss på Rongai ruten til toppen av Kilimanjaro. Denne ruten er langt mindre benyttet og gir deg følelsen av uberørt villmark. Vi benytter èn ekstra dag til akklimatisering på denne turen i skyggen av mektige Mawenzi. Toppdagen begynner i mørket og hvis værgudene er med oss vil du belønnes med en av verdens vakreste soloppganger - Les mer

Camels & kasbah (Marokko)
Utforsk basarene i Marrakech, fottur i Atlasfjellene og ri inn i ørkensanden på kamelryggen! Vi besøker de vakre palmelundene i Draa dalen og skal overnatte ute i ørkenen med lokale stammer under Saharas stjernehimmel. Under reisen skal vi også avlegge Kasbah Ait Benhaddou et besøk (ofte benyttet av Hollywood som innspillingssted som f.eks Gladiator). Denne reisen er pakket med opplevelser for både store og små - Les mer

Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet
Alle leverandører
joyn

Terms and Agreement

 1. INTRODUKSJON
  1. Velkommen til JOYN & REISEbazaar. Ved å registrere deg hos JOYN godtar du betingelsene beskrevet nedenfor. Reisebazaar er et datterselskap av Airticket Gruppen,
  2. Medlemskap i JOYN er gratis og det er ikke krav til at du kjøper noe for å bli medlem.
  3. JOYN er et lojalitetsprogram hvor du kan opptjene poeng som kan løses inn i tilbud, tjenester, arrangementer med mer.
   • Fra din 5. reise hos oss oppnår du 5% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
   • Fra din 10. reise hos oss oppnår du 10% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
  4. Ved å registrere deg i JOYN og gi oss din e-postadresse, samtykker du til å motta e-post med reiseinspirasjon, tilbud, markedsføring og generelle nyheter fra Airticket Group.
  5. Du gir også ditt samtykke til å bli kontaktet av representanter av REISEbazaar vedrørende ditt medlemskap og spørreundersøkelser om REISEbazaar eller andre selskap i Airticket Group.
  6. Alle opplysninger om deg blir lagret digitalt hos oss og er ikke tilgjengelig for andre enn våre leverandører og samarbeidspartnere som knyttes til en tjeneste, bestilling eller kjøp. Opplysningene deles kun i dette formål til aktører nevnt ovenfor.
 2. MEDLEMSKAP
  1. Medlemskap i JOYN er personlig. Du må ha fylt 18 år, være bosatt i Skandinavia og ha en gyldig e-mail adresse.
  2. Ved å sende inn din søknad, bekrefter du at du er minst 18 år gammel og at du godtar disse betingelsene.
  3. Medlemskapet er personlig, og kan ikke overføres og er underlagt disse betingelsene samt eventuelle andre regler, bestemmelser, policyer og prosedyrer som JOYN vedtar. Vi opererer med en begrensning på kun ett medlemskap per person.
  4. Det er ditt ansvar å holde e-mail adressen og kontaktinformasjonen din oppdatert.
 3. ENDRINGER, SLETTING OG/ELLER FJERNING FRA PROGRAMMET
  1. Du kan slette din konto når du selv ønsker. Dette gjør du enkelt på internet/ i appen ved å følge denne prosedyren.. eller linken.
  2. Hvis du sletter din konto slettes også medlemskapet. Eventuelle opparbeidet poeng som er igjen på kontoen gå tapt.
  3. JOYN kan, etter eget skjønn, søke, tolke, avslutte, forandre, begrense, suspendere eller endre JOYN betingelsene, reglene, bestemmelsene eller fordelene når som helst, uten forvarsel. Det er ditt ansvar å sjekke og vurdere disse betingelsene fra tid til annen for å holde deg informert om eventuelle endringer.
  4. JOYN forbeholder seg retten til å ekskludere enkeltpersoner fra JOYN etter eget skjønn. All påvist eller med rimelighet antatt misbruk av JOYN, manglende overholdelse av betingelsene. Hvis medlemskapet ditt oppheves, vil eventuelle poeng i din konto hos JOYN automatisk slettes.
 4. ANSVARSBEGRENSNING
  1. JOYN er ikke ansvarlig for eventuelle systemfeil eller feilfunksjoner av JOYN, eller konsekvenser dette kan føre til. JOYN påtar seg ikke noe ansvar for tap eller skader som oppstår på grunn av suspensjon, endring eller sletting, eller noe annet ansvar relatert til JOYN, med unntak av ansvar som ikke kan fraskrives i henhold til lovgivningen.
 5. GJELDENDE LOVVERK
  1. Disse betingelsene skal reguleres av norsk lovverk. Eventuelle tvister, krav eller kontroverser som oppstår på bakgrunn av disse betingelsene eller medlemskap i JOYN skal avgjøres av norske domstoler.
 6. MER INFORMASJON OM PROGRAMMET
  1. Hvis du har spørsmål om JOYN, kan du kontakte REISEbazaar på e-post: felles@reisebazaar.no eller via telefon: 22 41 30 30.
betyr REISEbazaar og selskapets øvrige varemerker
betyr alle selskap og varemerker under Airticket Gruppen.