Vi leter nå etter din drømmereise

Hvor går reisen i september?

September er en god tid for reiser i Europa generelt. Våre favoritter på denne årstiden er bl.a. Kroatia og områdene rundt Adriaterhavet og Middelhavet. De store charter massene har stort sett forlatt regionen og det er mindre hektisk.

I Asia er monsun sesongen snart slutt (men det er fortsatt ikke den beste årstiden for regionen, med unntak av et par områder. Kina er stort nok til å ha stort sett «alle årstider» og den nord-østlige delen av landet er veldig attraktivt i denne perioden. Indonesia er fortsatt i den tørre årstiden og det er gode muligheter for solskinn som vanlig.

September er en god tid å besøke Afrika. Det er også fortsatt muligheter for å oppleve dyrevandringen i Masai Mara & Serengeti. Zimbabwe, Namibia & Botswana er midt i sin tørre årstid med temperaturer rundt 27°C og kjøligere netter. Denne måneden er også en fin periode å besøke landene i Nord-Afrika hvor temperaturene er mer behagelige og ikke for varmt.

For det amerikanske kontinentet er det igjen tid for å besøke bl.a Arizona, Nevada, Colorado, Utah and New Mexico, men USA er i utgangspunktet et godt valg for september hvor både vær & vind er på sitt beste og du slipper også store mengder andre turister.

For Stillehavet er dette en god tid til å besøke bl.a New Caledonia (sep-des) hvor dagene ikke er for klamme og varme og det er mindre muligheter for regn.

Hva bør du unngå i september? Karibiske øyer, kystområdene rundt Mellom Amerika som fortsatt er i orkanbeltet.Goroka Sing Sing
En av de mest fargerike festivalene i verden. Kun en håndfull besøkende får plass hvert år når over 1000 deltagere fra de mer enn 70 ulike etniske grupper fra hele Papua New Guinea kommer sammen og deltar på denne festivalen. Dels for show, men under ligger også innbyrdes kriger (som ofte bryter ut i «krig») er festivalen også et møte hvor man kan begrave stridigheter – Send oss en mail for informasjon om våre turer til Papua New Guinea.


New England (USA)
Av mange kalt USA's vakreste region! New England malt i høstfarger er et syn man sjelden glemmer. Bli en "leafpeeper" og utforsk dette hjørnet av USA - Les mer


Primater & Drager
«Here there be dragons» går det gamle kartograf ordtaket, og i Indonesia er det drager, med gaffelformede tunger, giftig spytt og skjellete kropper. Å følge Komodo drager i øygruppen med samme navn er bare en av erfaringene dette enorme landet tilbyr oss på denne to ukers turen gjennom Sumatra, Bali og Komodo - Les mer

New Caledonia - drømmenes destinasjon 
I hjertet av Stillehavet ligger en vakker øy, omkranset av en krystallklar lagune med navnet New Caledonia – et land ulikt alt annet og tilbyr den heldige besøkende et innblikk i et paradis med ubeskrivelig skjønnhet og økologiske skatter – alt venter på deg for å bli utforsket - Les mer

Kroatia
Aktive Kroatia
Kroatia er hjemmet til noen av de vakreste nasjonalparker, fossefall og steinelementer i Europa og dette på aktive eventyret blir det fotturer, sykling, rafting og padling i ot rundt en rekke utrolige områder som Paklenicia og Piltvice.
Nyt lokal mat og gjør noe sightseeing for denne aktive ferien vil gi den en og annen utfordring! - Les mer

En destinasjon for hele familien
Ta med familien på et uforglemmelig eventyr gjennom Kina for å se alle sidene av denne fargerike, kulturelle og naturlig vakre nasjonen. Beundre den utrolige kinesiske mur og Terracotta Warriors, gå den vill i den stille skjønnheten i Yangshuo og bli blendet av de fargerike markedene. Med noen av de flotteste urbane metropolene, vennlige mennesker og et av verdens mest delikate kjøkken er Kina et reisemål for hele familien - Les mer

Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet
Alle leverandører
joyn

Terms and Agreement

 1. INTRODUKSJON
  1. Velkommen til JOYN & REISEbazaar. Ved å registrere deg hos JOYN godtar du betingelsene beskrevet nedenfor. Reisebazaar er et datterselskap av Airticket Gruppen,
  2. Medlemskap i JOYN er gratis og det er ikke krav til at du kjøper noe for å bli medlem.
  3. JOYN er et lojalitetsprogram hvor du kan opptjene poeng som kan løses inn i tilbud, tjenester, arrangementer med mer.
   • Fra din 5. reise hos oss oppnår du 5% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
   • Fra din 10. reise hos oss oppnår du 10% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
  4. Ved å registrere deg i JOYN og gi oss din e-postadresse, samtykker du til å motta e-post med reiseinspirasjon, tilbud, markedsføring og generelle nyheter fra Airticket Group.
  5. Du gir også ditt samtykke til å bli kontaktet av representanter av REISEbazaar vedrørende ditt medlemskap og spørreundersøkelser om REISEbazaar eller andre selskap i Airticket Group.
  6. Alle opplysninger om deg blir lagret digitalt hos oss og er ikke tilgjengelig for andre enn våre leverandører og samarbeidspartnere som knyttes til en tjeneste, bestilling eller kjøp. Opplysningene deles kun i dette formål til aktører nevnt ovenfor.
 2. MEDLEMSKAP
  1. Medlemskap i JOYN er personlig. Du må ha fylt 18 år, være bosatt i Skandinavia og ha en gyldig e-mail adresse.
  2. Ved å sende inn din søknad, bekrefter du at du er minst 18 år gammel og at du godtar disse betingelsene.
  3. Medlemskapet er personlig, og kan ikke overføres og er underlagt disse betingelsene samt eventuelle andre regler, bestemmelser, policyer og prosedyrer som JOYN vedtar. Vi opererer med en begrensning på kun ett medlemskap per person.
  4. Det er ditt ansvar å holde e-mail adressen og kontaktinformasjonen din oppdatert.
 3. ENDRINGER, SLETTING OG/ELLER FJERNING FRA PROGRAMMET
  1. Du kan slette din konto når du selv ønsker. Dette gjør du enkelt på internet/ i appen ved å følge denne prosedyren.. eller linken.
  2. Hvis du sletter din konto slettes også medlemskapet. Eventuelle opparbeidet poeng som er igjen på kontoen gå tapt.
  3. JOYN kan, etter eget skjønn, søke, tolke, avslutte, forandre, begrense, suspendere eller endre JOYN betingelsene, reglene, bestemmelsene eller fordelene når som helst, uten forvarsel. Det er ditt ansvar å sjekke og vurdere disse betingelsene fra tid til annen for å holde deg informert om eventuelle endringer.
  4. JOYN forbeholder seg retten til å ekskludere enkeltpersoner fra JOYN etter eget skjønn. All påvist eller med rimelighet antatt misbruk av JOYN, manglende overholdelse av betingelsene. Hvis medlemskapet ditt oppheves, vil eventuelle poeng i din konto hos JOYN automatisk slettes.
 4. ANSVARSBEGRENSNING
  1. JOYN er ikke ansvarlig for eventuelle systemfeil eller feilfunksjoner av JOYN, eller konsekvenser dette kan føre til. JOYN påtar seg ikke noe ansvar for tap eller skader som oppstår på grunn av suspensjon, endring eller sletting, eller noe annet ansvar relatert til JOYN, med unntak av ansvar som ikke kan fraskrives i henhold til lovgivningen.
 5. GJELDENDE LOVVERK
  1. Disse betingelsene skal reguleres av norsk lovverk. Eventuelle tvister, krav eller kontroverser som oppstår på bakgrunn av disse betingelsene eller medlemskap i JOYN skal avgjøres av norske domstoler.
 6. MER INFORMASJON OM PROGRAMMET
  1. Hvis du har spørsmål om JOYN, kan du kontakte REISEbazaar på e-post: felles@reisebazaar.no eller via telefon: 22 41 30 30.
betyr REISEbazaar og selskapets øvrige varemerker
betyr alle selskap og varemerker under Airticket Gruppen.