Vi leter nå etter din drømmereise

Polarekspedisjoner

Isbjørner, pingviner, hvaler og isfjell så store som skyskrapere trekker stadig flere til Arktis og Antarktis. Dagens polareksepdisjoner er noe helt annet enn de var for hundre år siden. I dag kan man oppleve den dypfrosne villmarken i Arktis og Antarktis mye mer komfortabelt og trygt, og vende hjemme innen to uker! Et godt skip er viktig for å komme seg fram i isen og mellom områder. Skipene vi bruker i polarområdene er mindre skip med en erfaren og serviceminded besetning.

Det er viktig for oss å understreke at vi, sammen med operatøren av våre skip, følger strenge regler når det gjelder å beskytte de sårbare polarområdene. Disse områder, med store isfjell, sovende vulkaner, et unikt dyreliv og kaldt vann som nærer alt liv, både på land og i havet, er selve attraksjonen i Arktis og Antarktis, og dette må vi ta godt vare på og beskytte.

Noen av våre mest populære Polar ekspedisjoner er bl.a

Reiseruten
Når vi reiser i et så spesielt område hvor vind og vær styrer det som skjer, er vår reiserute fleksibel. Reiseruten er laget for å optimere dine opplevelser, men samtidig til å følge lynnet til omgivelsene. Ingen turer er like. Naturen, været og isen spiller inn, og gjør ekspedisjonen ennå mer interessant og unik. Dagene er fulle av opplevelser og aktiviteter, enten på utflukter utenfor skipet eller om bord i form av foredrag. Det vil også være tid for ro og refleksjon underveis.

Utflukter til land
Polarområdene byr på et helt spesielle naturopplevelser. Naturen og dyrelivet – om det er fugler, hvaler, pingviner eller isbjørner – er kjernen i våre aktiviteter. Bruken av mindre gummibåter (zodiacs) muliggjør nærkontakt med dyrelivet og naturen. Med på utfluktene er eksperter som ornitologer, geologer, historikere, marinbiologer og botanikere slik at dine opplevelser blir ytterligere forsterket av en bred kunnskapstilgang.

Foredrag ombord
Om det gjelder fotografering, hvordan gjenkjenne hvalarter, pingviner oppførsel, jaktteknikken til isbjørnen, eller områdets historie – vi er stolte over å ha, ikke bare de beste, men også flest eksperter med oss. Foredragene om bord har som mål å utdanne, informere og underholde.   

Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet
Alle leverandører
joyn

Terms and Agreement

 1. INTRODUKSJON
  1. Velkommen til JOYN & REISEbazaar. Ved å registrere deg hos JOYN godtar du betingelsene beskrevet nedenfor. Reisebazaar er et datterselskap av Airticket Gruppen,
  2. Medlemskap i JOYN er gratis og det er ikke krav til at du kjøper noe for å bli medlem.
  3. JOYN er et lojalitetsprogram hvor du kan opptjene poeng som kan løses inn i tilbud, tjenester, arrangementer med mer.
   • Fra din 5. reise hos oss oppnår du 5% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
   • Fra din 10. reise hos oss oppnår du 10% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
  4. Ved å registrere deg i JOYN og gi oss din e-postadresse, samtykker du til å motta e-post med reiseinspirasjon, tilbud, markedsføring og generelle nyheter fra Airticket Group.
  5. Du gir også ditt samtykke til å bli kontaktet av representanter av REISEbazaar vedrørende ditt medlemskap og spørreundersøkelser om REISEbazaar eller andre selskap i Airticket Group.
  6. Alle opplysninger om deg blir lagret digitalt hos oss og er ikke tilgjengelig for andre enn våre leverandører og samarbeidspartnere som knyttes til en tjeneste, bestilling eller kjøp. Opplysningene deles kun i dette formål til aktører nevnt ovenfor.
 2. MEDLEMSKAP
  1. Medlemskap i JOYN er personlig. Du må ha fylt 18 år, være bosatt i Skandinavia og ha en gyldig e-mail adresse.
  2. Ved å sende inn din søknad, bekrefter du at du er minst 18 år gammel og at du godtar disse betingelsene.
  3. Medlemskapet er personlig, og kan ikke overføres og er underlagt disse betingelsene samt eventuelle andre regler, bestemmelser, policyer og prosedyrer som JOYN vedtar. Vi opererer med en begrensning på kun ett medlemskap per person.
  4. Det er ditt ansvar å holde e-mail adressen og kontaktinformasjonen din oppdatert.
 3. ENDRINGER, SLETTING OG/ELLER FJERNING FRA PROGRAMMET
  1. Du kan slette din konto når du selv ønsker. Dette gjør du enkelt på internet/ i appen ved å følge denne prosedyren.. eller linken.
  2. Hvis du sletter din konto slettes også medlemskapet. Eventuelle opparbeidet poeng som er igjen på kontoen gå tapt.
  3. JOYN kan, etter eget skjønn, søke, tolke, avslutte, forandre, begrense, suspendere eller endre JOYN betingelsene, reglene, bestemmelsene eller fordelene når som helst, uten forvarsel. Det er ditt ansvar å sjekke og vurdere disse betingelsene fra tid til annen for å holde deg informert om eventuelle endringer.
  4. JOYN forbeholder seg retten til å ekskludere enkeltpersoner fra JOYN etter eget skjønn. All påvist eller med rimelighet antatt misbruk av JOYN, manglende overholdelse av betingelsene. Hvis medlemskapet ditt oppheves, vil eventuelle poeng i din konto hos JOYN automatisk slettes.
 4. ANSVARSBEGRENSNING
  1. JOYN er ikke ansvarlig for eventuelle systemfeil eller feilfunksjoner av JOYN, eller konsekvenser dette kan føre til. JOYN påtar seg ikke noe ansvar for tap eller skader som oppstår på grunn av suspensjon, endring eller sletting, eller noe annet ansvar relatert til JOYN, med unntak av ansvar som ikke kan fraskrives i henhold til lovgivningen.
 5. GJELDENDE LOVVERK
  1. Disse betingelsene skal reguleres av norsk lovverk. Eventuelle tvister, krav eller kontroverser som oppstår på bakgrunn av disse betingelsene eller medlemskap i JOYN skal avgjøres av norske domstoler.
 6. MER INFORMASJON OM PROGRAMMET
  1. Hvis du har spørsmål om JOYN, kan du kontakte REISEbazaar på e-post: felles@reisebazaar.no eller via telefon: 22 41 30 30.
betyr REISEbazaar og selskapets øvrige varemerker
betyr alle selskap og varemerker under Airticket Gruppen.