Vi leter nå etter din drømmereise

REISEbazaar - Dykkereiser

Med over 20 års erfaring, er vårt team av vennlige dykkereksperter dedikert til å skape eksepsjonelle skreddersydde dykkerferier for individuelle og mindre grupper til verdens fineste dykkemål. Våre dykkereiser drives under vår egen dykke "brand" DYKKEbazaar og er tenkt og satt sammen av dykkere for dykkere!
Drømmer du om å få oppleve hvalhai, se sjøhester på nært hold eller besøke historiske vrak i Stillehavet? Fra tropene til polene har vi over 200 dykkedestinasjoner du kan velge mellom, og alt fra lengre liveaboards og større ekspedisjoner, til turer for enslige og familieferier som lar seg kombinere med dykking og andre opplevelser. Hvert år setter vi opp reiser til noen av de mest spektakulære dykker destinasjonene rundt om i verden. Dersom du ønsker å reise alene, eller tilhører en dykkerklubb som vil ha sin egen klubbtur, lager vi skreddersydde reiser dit dere ønsker å dra. Vi vet at mange ønsker en erfaren guide med på tur, vi har derfor en rekke erfarne reiseguider som alle er meget erfarne dykkere.

I årevis har vi besøkt noen av de heftigste reisemålene og resultatet finner du her. 

Ambassadører & Guider 

Vidar Skålevik

Har dykket siden 1994 og fotografert under vanns iden 2000. Vidar har vunnet fire norske mesterskap i undervannsfotografering og representert Norge i tre CMS verdensmesterskap (Sør Korea 2009, Cuba 2013 og nå sist i Nederland 2015). De siste årene har Vidar vært en av de mest produktive journalistene for bladet DYKKING i Norge. Vidar har et gjennomsnitt på over 100 dykk i året inkludert reiser til utlandet. Artikler omfavner alt fra tropiske farvann til vrakdykk i langt kaldere forhold i Norge. I tillegg til fotografering lager Vidar også videoer som du kan finne på www.youtube.com.


Foto og video er lidenskapen, men Vidar driver også med teknisk dykking. De siste ti årene har han vært leder for Stavanger Dykkerklubb. Til daglig jobber Vidar som sikkerhetsingeniør for oljebransjen. Vidar er ambassadør for DYKKEbazaar og du kan også treffe han og Siv på en av våre  mange dykkereiser
.

Siv Pedersen

Begynte  å dykke i 2008 og er en meget talentfull undervannsfotograf. Hun begynte å jobbe sammen med Vidar i 2012. Deres første  mesterskap sammen resulterte i seier og de har siden den gang jobbet sammen. Siv har deltatt i flere norgesmesterskap, to av dem som fotograf. Siste NM vant hun kategorien “vidvinkel med dykker” og fikk en 3. plass i “tema-kategori”, noe som resulterte i en 4. plass totalt. Siv har vunnet en rekke priser for bildene sine og har også fått premiering for sin videoproduksjon. Siv er leder i sin lokale dykkeklubb Harstad og jobber til daglig i Skatteetaten og er ambassadør for DYKKEbazaar og du kan også treffe henne og Vidar på en av våre  mange dykkereiser 
 
Lyst på en klubbtur?
Et av høydepunktene for mange dykkeklubber er den årlige klubbturen. Det er vel lite som er bedre enn å reise på dykketur med gode venner til varmere og eksotiske strøk? La DYKKEbazaar sette opp klubbturen for dere neste år! Husk at vi i de fleste tilfeller gir 1 gratis plass ved f.eks full charter av en live-aboard eller med grupper på mer enn 10 betalende dykkere (stort sett til alle våre destinasjoner). Vi gir også klubber muligheter til å tjene penger samt muligheter til å delta på sponsede inspeksjonsreiser. Kikk gjerne på vårt utvalg av reisemål på www.dykkebazaar.no. Her finner dere kanskje drømmedestinasjonen, eller inspirasjon til å velge et annet reisemål.

Følgende flyselskap tilbyr min 30 kilo innsjekket bagasje med DYKKEbazaar

Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet
Alle leverandører
joyn

Terms and Agreement

 1. INTRODUKSJON
  1. Velkommen til JOYN & REISEbazaar. Ved å registrere deg hos JOYN godtar du betingelsene beskrevet nedenfor. Reisebazaar er et datterselskap av Airticket Gruppen,
  2. Medlemskap i JOYN er gratis og det er ikke krav til at du kjøper noe for å bli medlem.
  3. JOYN er et lojalitetsprogram hvor du kan opptjene poeng som kan løses inn i tilbud, tjenester, arrangementer med mer.
   • Fra din 5. reise hos oss oppnår du 5% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
   • Fra din 10. reise hos oss oppnår du 10% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
  4. Ved å registrere deg i JOYN og gi oss din e-postadresse, samtykker du til å motta e-post med reiseinspirasjon, tilbud, markedsføring og generelle nyheter fra Airticket Group.
  5. Du gir også ditt samtykke til å bli kontaktet av representanter av REISEbazaar vedrørende ditt medlemskap og spørreundersøkelser om REISEbazaar eller andre selskap i Airticket Group.
  6. Alle opplysninger om deg blir lagret digitalt hos oss og er ikke tilgjengelig for andre enn våre leverandører og samarbeidspartnere som knyttes til en tjeneste, bestilling eller kjøp. Opplysningene deles kun i dette formål til aktører nevnt ovenfor.
 2. MEDLEMSKAP
  1. Medlemskap i JOYN er personlig. Du må ha fylt 18 år, være bosatt i Skandinavia og ha en gyldig e-mail adresse.
  2. Ved å sende inn din søknad, bekrefter du at du er minst 18 år gammel og at du godtar disse betingelsene.
  3. Medlemskapet er personlig, og kan ikke overføres og er underlagt disse betingelsene samt eventuelle andre regler, bestemmelser, policyer og prosedyrer som JOYN vedtar. Vi opererer med en begrensning på kun ett medlemskap per person.
  4. Det er ditt ansvar å holde e-mail adressen og kontaktinformasjonen din oppdatert.
 3. ENDRINGER, SLETTING OG/ELLER FJERNING FRA PROGRAMMET
  1. Du kan slette din konto når du selv ønsker. Dette gjør du enkelt på internet/ i appen ved å følge denne prosedyren.. eller linken.
  2. Hvis du sletter din konto slettes også medlemskapet. Eventuelle opparbeidet poeng som er igjen på kontoen gå tapt.
  3. JOYN kan, etter eget skjønn, søke, tolke, avslutte, forandre, begrense, suspendere eller endre JOYN betingelsene, reglene, bestemmelsene eller fordelene når som helst, uten forvarsel. Det er ditt ansvar å sjekke og vurdere disse betingelsene fra tid til annen for å holde deg informert om eventuelle endringer.
  4. JOYN forbeholder seg retten til å ekskludere enkeltpersoner fra JOYN etter eget skjønn. All påvist eller med rimelighet antatt misbruk av JOYN, manglende overholdelse av betingelsene. Hvis medlemskapet ditt oppheves, vil eventuelle poeng i din konto hos JOYN automatisk slettes.
 4. ANSVARSBEGRENSNING
  1. JOYN er ikke ansvarlig for eventuelle systemfeil eller feilfunksjoner av JOYN, eller konsekvenser dette kan føre til. JOYN påtar seg ikke noe ansvar for tap eller skader som oppstår på grunn av suspensjon, endring eller sletting, eller noe annet ansvar relatert til JOYN, med unntak av ansvar som ikke kan fraskrives i henhold til lovgivningen.
 5. GJELDENDE LOVVERK
  1. Disse betingelsene skal reguleres av norsk lovverk. Eventuelle tvister, krav eller kontroverser som oppstår på bakgrunn av disse betingelsene eller medlemskap i JOYN skal avgjøres av norske domstoler.
 6. MER INFORMASJON OM PROGRAMMET
  1. Hvis du har spørsmål om JOYN, kan du kontakte REISEbazaar på e-post: felles@reisebazaar.no eller via telefon: 22 41 30 30.
betyr REISEbazaar og selskapets øvrige varemerker
betyr alle selskap og varemerker under Airticket Gruppen.