Vi leter nå etter din drømmereise

REISEbazaar - Reiseinspirasjon

Nyt godt av vår reisemålskunnskap og erfaringer
Det er ingen grenser for våre reiseopplevelser – selv på våre nettsider presenterer vi bare en del av dem. Den enkelte kundes budsjett, reisetidspunkt og preferanser setter rammen for hva som er mulig. REISEbazaar har med sin lange erfaring stor detaljkunnskap om mange reisemål, et unikt fortrinn når vi skal veilede deg og din kunde gjennom mulige reisemål og opplevelser.

Fleksible flyløsninger og gunstige priser
Gjennom vårt søsterselskap Air Ticket tilbyr vi gunstige flypriser og flyløsninger som du ikke finner på nettet. Gode flyløsninger er særlig viktig når du skal reise langt eller har liten tid. REISEbazaar har kanskje Norges største bredde av mulige flyselskaper og tilgang til flypass og spesialpriser verden over og kan derfor tilby unike, kreative og fleksible reiseløsninger der andre står fast.

Husk til tross for ekstremt mange gode søkemotorer som finnes for flyreiser er det forsatt ingen søkemotor som kan konkurrere med kunnskap og tilgang til spesialpriser som fortsatt finnes hos "gode" reisearrangører. Husk at hos oss kan du snakke med erfarne reisekonsulenter som faktisk kan løse et problem når det evt måtte oppstå. Husk også at mange av våre flypriser og flyløsninger ikke må betales omgående men kan reserveres for fremtidige reiser. Vi har også i mange tilfelle bedre regler med hensyn til mer bagasje, endrings gebyrer etc.

Hvor reiser vi?
REISEbazaar favner stort og tilbyr reiser til alle verdensdeler og land utenfor Skandinavia. Reisene går både til kjente turistattraksjoner og til steder langt utenfor alfarvei hvor få reisende tidligere har satt sin fot. Gjennom søsterselskapet DYKKEbazaar tilbyr vi unike opplevelser under vann og vårt andre søsterselskap, American Holidays, har vi tilgang på topp ekspertise når det gjelder reiser i USA

Hos oss går reisene under vann, til vanns og til lands, i lufta, på skinner eller på kamelryggen – det er kun fantasien som begrenser mulighetene!

Er det noe du savner..? Spør oss, sjansen for at vi kan hjelpe deg er stor! Send oss en epost og motta et uforpliktende tilbud fra en av våre globetrottere idag
Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet
Alle leverandører
joyn

Terms and Agreement

 1. INTRODUKSJON
  1. Velkommen til JOYN & REISEbazaar. Ved å registrere deg hos JOYN godtar du betingelsene beskrevet nedenfor. Reisebazaar er et datterselskap av Airticket Gruppen,
  2. Medlemskap i JOYN er gratis og det er ikke krav til at du kjøper noe for å bli medlem.
  3. JOYN er et lojalitetsprogram hvor du kan opptjene poeng som kan løses inn i tilbud, tjenester, arrangementer med mer.
   • Fra din 5. reise hos oss oppnår du 5% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
   • Fra din 10. reise hos oss oppnår du 10% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
  4. Ved å registrere deg i JOYN og gi oss din e-postadresse, samtykker du til å motta e-post med reiseinspirasjon, tilbud, markedsføring og generelle nyheter fra Airticket Group.
  5. Du gir også ditt samtykke til å bli kontaktet av representanter av REISEbazaar vedrørende ditt medlemskap og spørreundersøkelser om REISEbazaar eller andre selskap i Airticket Group.
  6. Alle opplysninger om deg blir lagret digitalt hos oss og er ikke tilgjengelig for andre enn våre leverandører og samarbeidspartnere som knyttes til en tjeneste, bestilling eller kjøp. Opplysningene deles kun i dette formål til aktører nevnt ovenfor.
 2. MEDLEMSKAP
  1. Medlemskap i JOYN er personlig. Du må ha fylt 18 år, være bosatt i Skandinavia og ha en gyldig e-mail adresse.
  2. Ved å sende inn din søknad, bekrefter du at du er minst 18 år gammel og at du godtar disse betingelsene.
  3. Medlemskapet er personlig, og kan ikke overføres og er underlagt disse betingelsene samt eventuelle andre regler, bestemmelser, policyer og prosedyrer som JOYN vedtar. Vi opererer med en begrensning på kun ett medlemskap per person.
  4. Det er ditt ansvar å holde e-mail adressen og kontaktinformasjonen din oppdatert.
 3. ENDRINGER, SLETTING OG/ELLER FJERNING FRA PROGRAMMET
  1. Du kan slette din konto når du selv ønsker. Dette gjør du enkelt på internet/ i appen ved å følge denne prosedyren.. eller linken.
  2. Hvis du sletter din konto slettes også medlemskapet. Eventuelle opparbeidet poeng som er igjen på kontoen gå tapt.
  3. JOYN kan, etter eget skjønn, søke, tolke, avslutte, forandre, begrense, suspendere eller endre JOYN betingelsene, reglene, bestemmelsene eller fordelene når som helst, uten forvarsel. Det er ditt ansvar å sjekke og vurdere disse betingelsene fra tid til annen for å holde deg informert om eventuelle endringer.
  4. JOYN forbeholder seg retten til å ekskludere enkeltpersoner fra JOYN etter eget skjønn. All påvist eller med rimelighet antatt misbruk av JOYN, manglende overholdelse av betingelsene. Hvis medlemskapet ditt oppheves, vil eventuelle poeng i din konto hos JOYN automatisk slettes.
 4. ANSVARSBEGRENSNING
  1. JOYN er ikke ansvarlig for eventuelle systemfeil eller feilfunksjoner av JOYN, eller konsekvenser dette kan føre til. JOYN påtar seg ikke noe ansvar for tap eller skader som oppstår på grunn av suspensjon, endring eller sletting, eller noe annet ansvar relatert til JOYN, med unntak av ansvar som ikke kan fraskrives i henhold til lovgivningen.
 5. GJELDENDE LOVVERK
  1. Disse betingelsene skal reguleres av norsk lovverk. Eventuelle tvister, krav eller kontroverser som oppstår på bakgrunn av disse betingelsene eller medlemskap i JOYN skal avgjøres av norske domstoler.
 6. MER INFORMASJON OM PROGRAMMET
  1. Hvis du har spørsmål om JOYN, kan du kontakte REISEbazaar på e-post: felles@reisebazaar.no eller via telefon: 22 41 30 30.
betyr REISEbazaar og selskapets øvrige varemerker
betyr alle selskap og varemerker under Airticket Gruppen.