Vi leter nå etter din drømmereise

Våre samarbeidepartnere

REISEbazaar samarbeider med en rekke reisebyråer i Norge og Sverige hvor du kan få tilgang til vår nå over 4 500 reiseforslag og rundreiser. REISEbazaar tilbyr Skandinavias største utvalg av reiser og flyreiser. Husk at du kun gjennom et kvalifisert reisebyrå vil du få tilgang til "hele" omfanget av flyløsninger.

Husk at kjøper du en pakkereise via oss eller en av våre samarbeidspartnere vil hele reisen være dekket under vår REISEGARANTI og Pakkereiseloven. Velger du å kjøpe deler av reisen på nettet selv vil denne da ikke dekkes og vi kan ikke hjelpe når problemer oppstår for tjenester som ikke er med i totalpakken.

Sverige
   

Oden Resor AB
Fleminggatan 5
104 20 Stockholm
Tel: 08-654 19 00
Mail: 
bokning@odenresor.se
Web side: 
www.odenresor.se

Oden Resor AB
Viktoriagatan 3
403 13 Göteborg
Tel: 031-743 4380
Mail: 
gbg@odenresor.se
Web side: 
www.odenresor.se
Tur Retur 
Norra Storgatan 16
252 20 Helsingborg
Tel: 042-242 220
Mail:
mail@turretur.se
Web side: 
www.turretur.se 
Resecity (alle avdelinger)
Sjödalsvägen 14
141 28 Huddinge
Tel: 08-774 03 15
Mail:
huddinge@resecity.se
Web side:
www.resecity.se
    
Danmark
   
Jesper Hannibal & Co
Fredensgade 36B
DK-8000 Aarhus
Tlf: 70 270 370
   
    
Norge
   
Vista Travel AS
Fridtjof Nansens Plass 5
(inngang fra Roald
Amundsens Gate)
0161 Oslo
Hit & Dit Reiser AS
Brugata 2A
2500 Tynset
Tel: 62471650

E-post: post@hitogdit.com
Web side: www.hitogdit.com

  

Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet
Alle leverandører
joyn

Terms and Agreement

 1. INTRODUKSJON
  1. Velkommen til JOYN & REISEbazaar. Ved å registrere deg hos JOYN godtar du betingelsene beskrevet nedenfor. Reisebazaar er et datterselskap av Airticket Gruppen,
  2. Medlemskap i JOYN er gratis og det er ikke krav til at du kjøper noe for å bli medlem.
  3. JOYN er et lojalitetsprogram hvor du kan opptjene poeng som kan løses inn i tilbud, tjenester, arrangementer med mer.
   • Fra din 5. reise hos oss oppnår du 5% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
   • Fra din 10. reise hos oss oppnår du 10% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
  4. Ved å registrere deg i JOYN og gi oss din e-postadresse, samtykker du til å motta e-post med reiseinspirasjon, tilbud, markedsføring og generelle nyheter fra Airticket Group.
  5. Du gir også ditt samtykke til å bli kontaktet av representanter av REISEbazaar vedrørende ditt medlemskap og spørreundersøkelser om REISEbazaar eller andre selskap i Airticket Group.
  6. Alle opplysninger om deg blir lagret digitalt hos oss og er ikke tilgjengelig for andre enn våre leverandører og samarbeidspartnere som knyttes til en tjeneste, bestilling eller kjøp. Opplysningene deles kun i dette formål til aktører nevnt ovenfor.
 2. MEDLEMSKAP
  1. Medlemskap i JOYN er personlig. Du må ha fylt 18 år, være bosatt i Skandinavia og ha en gyldig e-mail adresse.
  2. Ved å sende inn din søknad, bekrefter du at du er minst 18 år gammel og at du godtar disse betingelsene.
  3. Medlemskapet er personlig, og kan ikke overføres og er underlagt disse betingelsene samt eventuelle andre regler, bestemmelser, policyer og prosedyrer som JOYN vedtar. Vi opererer med en begrensning på kun ett medlemskap per person.
  4. Det er ditt ansvar å holde e-mail adressen og kontaktinformasjonen din oppdatert.
 3. ENDRINGER, SLETTING OG/ELLER FJERNING FRA PROGRAMMET
  1. Du kan slette din konto når du selv ønsker. Dette gjør du enkelt på internet/ i appen ved å følge denne prosedyren.. eller linken.
  2. Hvis du sletter din konto slettes også medlemskapet. Eventuelle opparbeidet poeng som er igjen på kontoen gå tapt.
  3. JOYN kan, etter eget skjønn, søke, tolke, avslutte, forandre, begrense, suspendere eller endre JOYN betingelsene, reglene, bestemmelsene eller fordelene når som helst, uten forvarsel. Det er ditt ansvar å sjekke og vurdere disse betingelsene fra tid til annen for å holde deg informert om eventuelle endringer.
  4. JOYN forbeholder seg retten til å ekskludere enkeltpersoner fra JOYN etter eget skjønn. All påvist eller med rimelighet antatt misbruk av JOYN, manglende overholdelse av betingelsene. Hvis medlemskapet ditt oppheves, vil eventuelle poeng i din konto hos JOYN automatisk slettes.
 4. ANSVARSBEGRENSNING
  1. JOYN er ikke ansvarlig for eventuelle systemfeil eller feilfunksjoner av JOYN, eller konsekvenser dette kan føre til. JOYN påtar seg ikke noe ansvar for tap eller skader som oppstår på grunn av suspensjon, endring eller sletting, eller noe annet ansvar relatert til JOYN, med unntak av ansvar som ikke kan fraskrives i henhold til lovgivningen.
 5. GJELDENDE LOVVERK
  1. Disse betingelsene skal reguleres av norsk lovverk. Eventuelle tvister, krav eller kontroverser som oppstår på bakgrunn av disse betingelsene eller medlemskap i JOYN skal avgjøres av norske domstoler.
 6. MER INFORMASJON OM PROGRAMMET
  1. Hvis du har spørsmål om JOYN, kan du kontakte REISEbazaar på e-post: felles@reisebazaar.no eller via telefon: 22 41 30 30.
betyr REISEbazaar og selskapets øvrige varemerker
betyr alle selskap og varemerker under Airticket Gruppen.