Vi leter nå etter din drømmereise

Dykking - vi oppfyller alle dykkeres våre drømmer

MaldivesFor deg som dykker åpner det seg en helt annen opplevelse enn for de som ikke har forstått dette. Verdens hav dekker utrolige 71% av jordens overflate og inneholder 97% av jordens totale vannmengde (hvorav kun 1% er ferskvann). Vi i REISEbazaar har derfor laget en egen avdeling for de som er interessert i dykking og du kan finne alle våre dykkereiser med flere søkefilter på www.dykkebazaar.no.

Av verdens hav er Stillehavet det største og er faktisk nesten like stort som resten av alle hav i verden. Men du trenger selvsagt ikke reise så langt for å oppleve god og spennende dykking. Rødehavet med Egypt og til dels Sudan er fortsatt åpne for dykking og du vil ikke oppleve noe særlig til den spente situasjonen i regionen (dette er da også vår traveleste destinasjon). 

Vi vet også at vekt kan alltid være et problem på flyreisen og skal man også ha med seg undervannskamera på reisen kan kiloene fort løpe løpsk. Det er derfor at vi har egne priser og betingelser fra en rekke flyselskap som flyr til våre mest populære dykke destinasjoner og er min 30 kilo innsjekket bagasje,

Våre reiser dekker de beste dykke destinasjonene i verden (selv om vi skulle ønsket å tilby noe mer kortreist dykking utenfor Norge). Vi har blant oss som ambassadører noen av Skandinavias fremste undervannsfotografer, vi har stort sett sett med egne dykkemasker hva som venter deg der nede i dypet og kan hjelpe deg til å finne det reisemålet som passer best for deg som dykker.

REISEbazaar kan nå også tilby DAN forsikring til våre kunder som Skandinavias eneste partner. For alle som kjøper sin dykkereise via våre selskap vil få denne forsikringen inkludert med opptil 3 ukers varighet. I 2017 ble det også inngått en avtale med Norges Dykkeforbund og er også sponsor NM i undervannsfoto.

Antall turer funnet: 398
load more
 


Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet