Vi leter nå etter din drømmereise

Dykking Kalimantan

Takket være Kalimantans litt avsides beliggenhet får denne øygruppen i Indonesia overraskende svært få besøkende, noe som i seg selv gjør Kalimantan svært attraktiv. Men Kalimantan har ikke overraskende nok ekstremt bra dykking og spesielt 3 områder peker seg ut som våre favoritter. Derawan arkipelaget på østkysten av Kalimantan (Indonesisk side av Borneo).
Maratua atollen
 - er etter vår mening det beste utgangspunktet og hvor du har størst mulighet til å få dykke med store stimer av barrakuda, tunfisk og havgående rovfisk. Dykkestedet "Big Fish Country" bærer da også navnet med rette og vi enorme stimer av rovfisk på hvert eneste dykk under vårt besøk i 2017, virkelig en attraksjon og verdt reisen alene. I tillegg er det menger av papegøyefisker, ørnskater og til og med en del hammerhai er mulig å få oppleve ut fra Maratua som base.
Sangalaki - er tilholdssted for djevelrokker (manta) i tillegg til å se både grønne skilpadder og karetter (Hawksbill)
Kakaban - er kjent for sin innsjø tettpakket med maneter som har mistet evnen til å brenne (tilsvarende den som fantes på Palau). Kakaban har også en del utrolig vakre veggdykk som er vel verdt et besøk).

Dykking på Kalimantan
Beste tid for destinasjonen: Siden Kalimantan ligger kun 2º nord for ekvator er regionen svært sjelden truffet av sykloner og været er ganske stabilt hele året. Regntiden inntreffer stort sett mellom des-mar, men siden at dette er tropene betyr ikke dette så veldig mye siden regn kan forekomme mer eller mindre hele året, etterfulgt av solskinn. Siden Maratua, Sangalaki & Kakaban alle ligger utenfor kysten vil du alltid ha en lett bris, noe som gjør at det ikke blir klamt og fuktig.
Vanntemperatur: konstant hele året rundt 28-30ºC
Destinasjonen er kjent for? Rovfisk, skilpadder, manta rengjøringsstasjoner, vekkdykk, makro, store fiskestimer (Bg Fish Country), meget bra husrev på Nunukan
Ikke fullt så god for: 
 vrak, andre aktiviteter utenom dykking
Sikt: varierer mye kan være fra 8-30 meter, men i snitt rundt 20m
Strømforhold: Til tider kraftig strøm (revkrok anbefales på Big Fish Country), ellers er det liten eller ingen strøm.
Anbefalte dykkeresorts: Nabucco Island og Virgin Cocoa (DYKKEbazaar har pakker til begge eller i kombinasjon). Vi anbefaler ikke Nunukan pr dd grunnet elendig verter på stedet.
Antall turer funnet: 117
load more
 
Se vår destinasjons video fra Nabucco Island:
© Extra Divers


Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet
Alle leverandører
joyn

Terms and Agreement

 1. INTRODUKSJON
  1. Velkommen til JOYN & REISEbazaar. Ved å registrere deg hos JOYN godtar du betingelsene beskrevet nedenfor. Reisebazaar er et datterselskap av Airticket Gruppen,
  2. Medlemskap i JOYN er gratis og det er ikke krav til at du kjøper noe for å bli medlem.
  3. JOYN er et lojalitetsprogram hvor du kan opptjene poeng som kan løses inn i tilbud, tjenester, arrangementer med mer.
   • Fra din 5. reise hos oss oppnår du 5% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
   • Fra din 10. reise hos oss oppnår du 10% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
  4. Ved å registrere deg i JOYN og gi oss din e-postadresse, samtykker du til å motta e-post med reiseinspirasjon, tilbud, markedsføring og generelle nyheter fra Airticket Group.
  5. Du gir også ditt samtykke til å bli kontaktet av representanter av REISEbazaar vedrørende ditt medlemskap og spørreundersøkelser om REISEbazaar eller andre selskap i Airticket Group.
  6. Alle opplysninger om deg blir lagret digitalt hos oss og er ikke tilgjengelig for andre enn våre leverandører og samarbeidspartnere som knyttes til en tjeneste, bestilling eller kjøp. Opplysningene deles kun i dette formål til aktører nevnt ovenfor.
 2. MEDLEMSKAP
  1. Medlemskap i JOYN er personlig. Du må ha fylt 18 år, være bosatt i Skandinavia og ha en gyldig e-mail adresse.
  2. Ved å sende inn din søknad, bekrefter du at du er minst 18 år gammel og at du godtar disse betingelsene.
  3. Medlemskapet er personlig, og kan ikke overføres og er underlagt disse betingelsene samt eventuelle andre regler, bestemmelser, policyer og prosedyrer som JOYN vedtar. Vi opererer med en begrensning på kun ett medlemskap per person.
  4. Det er ditt ansvar å holde e-mail adressen og kontaktinformasjonen din oppdatert.
 3. ENDRINGER, SLETTING OG/ELLER FJERNING FRA PROGRAMMET
  1. Du kan slette din konto når du selv ønsker. Dette gjør du enkelt på internet/ i appen ved å følge denne prosedyren.. eller linken.
  2. Hvis du sletter din konto slettes også medlemskapet. Eventuelle opparbeidet poeng som er igjen på kontoen gå tapt.
  3. JOYN kan, etter eget skjønn, søke, tolke, avslutte, forandre, begrense, suspendere eller endre JOYN betingelsene, reglene, bestemmelsene eller fordelene når som helst, uten forvarsel. Det er ditt ansvar å sjekke og vurdere disse betingelsene fra tid til annen for å holde deg informert om eventuelle endringer.
  4. JOYN forbeholder seg retten til å ekskludere enkeltpersoner fra JOYN etter eget skjønn. All påvist eller med rimelighet antatt misbruk av JOYN, manglende overholdelse av betingelsene. Hvis medlemskapet ditt oppheves, vil eventuelle poeng i din konto hos JOYN automatisk slettes.
 4. ANSVARSBEGRENSNING
  1. JOYN er ikke ansvarlig for eventuelle systemfeil eller feilfunksjoner av JOYN, eller konsekvenser dette kan føre til. JOYN påtar seg ikke noe ansvar for tap eller skader som oppstår på grunn av suspensjon, endring eller sletting, eller noe annet ansvar relatert til JOYN, med unntak av ansvar som ikke kan fraskrives i henhold til lovgivningen.
 5. GJELDENDE LOVVERK
  1. Disse betingelsene skal reguleres av norsk lovverk. Eventuelle tvister, krav eller kontroverser som oppstår på bakgrunn av disse betingelsene eller medlemskap i JOYN skal avgjøres av norske domstoler.
 6. MER INFORMASJON OM PROGRAMMET
  1. Hvis du har spørsmål om JOYN, kan du kontakte REISEbazaar på e-post: felles@reisebazaar.no eller via telefon: 22 41 30 30.
betyr REISEbazaar og selskapets øvrige varemerker
betyr alle selskap og varemerker under Airticket Gruppen.