Vi leter nå etter din drømmereise

Eksklusive safarier

BotswanaNår Afrika kaller gjør hun det på en lun og deilig måte, hviskende om usette underverk, trekker hun ditt hjerte til et sted hvor selv Gud står i andakt. Vi elsker Afrika og alle andre eksepsjonelle dyre- og naturdestinasjoner, men intet sted i verden overgår Afrika.

Vi er privilegerte som har hatt muligheten til å oppleve denne siden av Afrika, men eksklusive safarier betyr ikke nødvendigvis enorm luksus eller muligheten til å se flere dyr. Med eksklusive safarier mener vi steder og områder hvor du har muligheten til å komme tettere på naturen og dyrene ved å kunne følge fotspor etter en rekke av dyreartene ved å ha tillatelse til å kjøre "off road".

I Afrikas nasjonalparker og reservater som er offentlige har man ikke lov til å kjøre ut av oppmerkede veier og områder. Dette gjør at a) man kan fort ende opp i en kolonne av minibusser, landrovere etc eller b) dyrene kan kun beskues på land avstand. Når du velger en eksklusiv safari har man man muligheten til å følge etter dyrene.

Når man skal velge en eksklusiv safari er det en del basis detaljer som man må tenke på og noen av disse er følgende:
  • Størrelse på det området som er tilgjengelig under den enkelte lodge (bosted)
  • Tilgang til vann
  • Type terreng
Våre safarier vil ta deg til noen av verdens mest utrolige destinasjoner men har selvsagt fokus på Afrika. Her ruver parkene i Kenya som Masai Mara, Tsavo & Amboseli. Over grensen i Tanzania finner du Serengeti, Ngorongoro og Selous. Lenger sør i Afrika ligger de enda mer eksklusive destinasjonene i Botswana med Okavango Deltaet, Chobe & Kalahari. På enhver safari mulighet kommer man heller ikke utenom de mange private reservatene i tilknytning til Kruger nasjonalpark og her finner du da også et 100-talls muligheter med eksklusive lodger (bosteder).
Dette er bare noen få av Afrikas mange muligheter, men på det Indiske subkontinentet venter også muligheter for intime tiger opplevelser, utenfor de opptråkkede veiene som man som oftest må benytte.

REISEbazaar lever og ånder for Afrika generelt og vi trives like godt på en "bush camp" som et sted med høy luksus, det er naturen som er viktig og vi elsker å ha muligheten til å våre ute på leting fra daggry til solen går ned, det er ikke alltid noe man ser noe, men det er opplevelsen, luktene og lydene som gjør dette uvirkelig.Antall turer funnet: 19
load more
 


Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet