Vi leter nå etter din drømmereise

Familiereiser

Det var en tid hvor du ofte hørte fra dine barn "mamma jeg kjeder meg" - dette er nå ikke lenger nødvendig. Vi i REISEbazaar kan nå tilby en rekke spennende aktivitets reiser og utrolige opplevelser, spesielt rettet mot familier. Vi forstår at riktig tid er viktig så de fleste av våre familieturer har da også avganger i skoleferier. På våre mange reiseopplevelser skal du vite at du også er i trygge hender siden alle reiseledere er eksperter og har kanskje tidligere jobbet som safariguider, arkeologer og fjellguider (og mange av de er også selv barnefamilier), så vi vet at du som forelder gjør en stor investering i en slik mulig reise. 

Så bli med oss sammen på en fantastisk reise hvor vi erstatter virtuelle reiser med ekte opplevelser. Her finner du barnevennlige hoteller, noen innslag av en reise med tuk-tuk i Bangkoks gater, eller en fotballkamp med Masaii barn og avslutt med å seile ned Nilen i en tradisjonell egyptisk felucca. Hvem trenger en ballbinge og buffeer  på et charter hotell når du har hele verden som lekeplass?

Hvorfor reise på en organisert familietur?
 • Kun for familien - som navnet tilsier er dette kun for familier (inkludert tanter, onkler og kusiner som gjerne vil være med) og så sant du reiser dammen med et barn som er under 18 år, er du en familie i være øyne (og barn under 14 år har også rett til en lavere barnepris, normalt sett 10% av voksen pris)
 • Reise med andre familier - det å reise på en slik måte har mer følelsen av å reise med venner. Våre grupper er stort sett satt sammen av 3-5 familier og gir også dine barn muligheten til å treffe barn fra andre land, og gir også dere som foreldre muligheten til å slappe litt av.
 • Enslige foreldre - er ikke alltid like lett og når du da i tillegg kanskje skal planlegge en ferie kan det fort bli en vanskelig oppgave. Men på våre reiser tar vi hånd om all logistikk (overnatting, billetter, transport etc), og ditt barn vil treffe barn på sin egen alder og med mer tid for at du skal også kunne få slappet av endel.
 • Små grupper - de fleste av våre reiser er små nok til at du kan unngå store ansamlinger av mennesker og komme deg litt utenfor de tradisjonelle stedene man gjerne ender opp med i større grupper. Gjennomsnittsstørrelsen på våre grupper +/-10 personer, noe som gir oss muligheten til å bruke mange forskjellige typer transport, vi kan spise på mindre familieeide restauranter og i tillegg bo mer lokalt og dermed få et bedre innblikk i de landene vi besøker-
 • Fulle av aktiviteter - vi forstår at en av de største utfordringene å¨en reise med familien er å holde barna underholdt. De fleste av hotellene vi benytter har basseng og hver eneste dag har en god miks av aktiviteter og fleksible tider. Din reiseleder kan også alltid anbefale andre aktiviteter for dine barn på reisen.
Aldersbegrensninger:
Avhengig av hvilket selskap du velger vil ulike aldersbegrensninger gjelde, men dette er de generelle forutsetningene for noen av de selskapene som vi tilbyr og som tillater barn, eller har egne familieavganger.
Andre aktører finnes på mer regionalt nivå og hvis du ikke finner det du leter etter kan det være en god idè å snakke med oss om hva som er mulig og tilgjengelig.
 • Intrepid Travel - De fleste av turene har en aldergrense på enten 5 eller 11 år- Avganger med grense på 5 år passer for barn i alle aldre og vi kan også informere deg om alder på andre barn som er reservert på en reise, men de fleste er mellom 8-18 år på Intrepids avganger. Det finnes også egne avganger for tenåringer og disse har da en minste alder på 11 år og har gjerne mer utfordrende reiseruter og er da også laget med fokus for denne aldersgruppen. Hvis du har yngre barn kan de bli vurdert som deltagere på individuelt basis, avhengig av hvilken reise det er snakk om.
 • Exodus - har 4 ulike aldersrestriskjoner på sine reiser;
  • Min 5 år
  • Min 8 år
  • Min 12 år
  • Min 13 år
 • Explore Worldwide - har egentlig ingen nedre grense men turene appellerer nom mest til de mellom 12-13 år
 • G Adventures - er åpne for alle barn mellom 5-17 år, mens alle andre G Adventures reiser (som ikke er egne familieavganger) er for barn fra 12 år og oppover.når de reiser sammen med en foresatt (maks 2 barn per foresatt, dette gjelder ikke på dedikerte familieavganger

 


Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet