Vi leter nå etter din drømmereise

Handikappede

Jubilee Sailing TrustVi har alle ønsker og drømmer om steder og land vi ønsker å besøke, både funksjonshemmede og funksjonsfriske. Jubilee Sailing Trust tilbyr et enestående produkt og REISEbazaar jobber tett sammen med JST så alle nordmenn skal få muligheten til å være en del av dette fellesskapet.

Jubilee Sailing Trust tilbyr seilturer for både funksjonshemmede og funksjonsfriske som ønsker å være med i et felleskap og en del av crewet som styrer og driver seilskipene Lord Nelson og Tenasious rundt i verden - fra Storbritannia, Karibia og Middelhavet til Australia og New Zealand.

Jubliee Sailing Trust har vært verdensledende i seiltrening i mer enn 35 år og er og forblir den eneste operatøren som tilfredsstiller alle fysiske ferdigheter. Inkludert rullestolbrukere, svaksynte og hørselshemmede. Gjennom disse sosiale og mangfoldige seilasene lærer alle nye ferdigheter, selvtillit og troen på at de kan oppnå suksess.

"Jubilee Sailing Trust har endret liv siden 1978. Det var i 1978 JST ble en registrert veldedighet gjennom den ekstraordinære visjonen av en dedikert gruppe mennesker som arbeidet mot alle odds for å gjøre sine drømmer til virkelighet"

Set seil, dette er et livsendrende eventyr!
Antall turer funnet: 40
load more
 


Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet