Vi leter nå etter din drømmereise
 • JOIN NOW!
 • LOGG INN
 • REGISTRER

Handikappede

Jubilee Sailing TrustVi har alle ønsker og drømmer om steder og land vi ønsker å besøke, både funksjonshemmede og funksjonsfriske. Jubilee Sailing Trust tilbyr et enestående produkt og REISEbazaar jobber tett sammen med JST så alle nordmenn skal få muligheten til å være en del av dette fellesskapet.

Jubilee Sailing Trust tilbyr seilturer for både funksjonshemmede og funksjonsfriske som ønsker å være med i et felleskap og en del av crewet som styrer og driver seilskipene Lord Nelson og Tenasious rundt i verden - fra Storbritannia, Karibia og Middelhavet til Australia og New Zealand.

Jubliee Sailing Trust har vært verdensledende i seiltrening i mer enn 35 år og er og forblir den eneste operatøren som tilfredsstiller alle fysiske ferdigheter. Inkludert rullestolbrukere, svaksynte og hørselshemmede. Gjennom disse sosiale og mangfoldige seilasene lærer alle nye ferdigheter, selvtillit og troen på at de kan oppnå suksess.

"Jubilee Sailing Trust har endret liv siden 1978. Det var i 1978 JST ble en registrert veldedighet gjennom den ekstraordinære visjonen av en dedikert gruppe mennesker som arbeidet mot alle odds for å gjøre sine drømmer til virkelighet"

Marita fra REISEbazaar seilte på Lord Nelson fra Belfast til Liverpool i mai 2018 og dette er hennes opplevelse:

"Dette var en helt ny opplevelse for meg, aldri har jeg seilt på et slikt skip før og i hvert fall ikke vært en del av voyage crewet – men dette er en av de mest fantastiske turene jeg noensinne har vært med på!

Ikke bare har jeg lært utrolig mye om å seile et Tall Ship, fra å sette seil og jobbe på dekk til nattevakt hvor du hvert 20 minutt registrerer endring av bland annet vindstyrke, sikt, kurs og temperaturer – alt dette under en fantastisk vakt leder med mye erfaring og mange seilaser bak seg.

Denne erfaringen i seg selv var bare helt fantastisk, men det var menneskene om bord som gjorde at turen er en av de aller beste! Vennskapene man knytter og de utrolige menneskene man møter på disse turene er noe man aldri glemmer! Fra å være fremmede på dag 1 til gode venner siste dag (som i mitt tilfelle var dag 7) er helt ubeskrivelig!

Marita seilte også som Watchleader på Lord Nelson fra Oban, Skottland til Ålborg, Danmark via Norge sommeren 2019.
Dette var starten på Tall Ship Races 2019 og de seilte over Nordsjøen, Skagerrak og Kattegat (akkurat som vikingene gjorde!)

Set seil, dette er et livsendrende eventyr!

Antall turer funnet: 20
load more
 


Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet
Alle leverandører
joyn

Terms and Agreement

 1. INTRODUKSJON
  1. Velkommen til JOYN & REISEbazaar. Ved å registrere deg hos JOYN godtar du betingelsene beskrevet nedenfor. Reisebazaar er et datterselskap av Airticket Gruppen,
  2. Medlemskap i JOYN er gratis og det er ikke krav til at du kjøper noe for å bli medlem.
  3. JOYN er et lojalitetsprogram hvor du kan opptjene poeng som kan løses inn i tilbud, tjenester, arrangementer med mer.
   • Fra din 5. reise hos oss oppnår du 5% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
   • Fra din 10. reise hos oss oppnår du 10% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
  4. Ved å registrere deg i JOYN og gi oss din e-postadresse, samtykker du til å motta e-post med reiseinspirasjon, tilbud, markedsføring og generelle nyheter fra Airticket Group.
  5. Du gir også ditt samtykke til å bli kontaktet av representanter av REISEbazaar vedrørende ditt medlemskap og spørreundersøkelser om REISEbazaar eller andre selskap i Airticket Group.
  6. Alle opplysninger om deg blir lagret digitalt hos oss og er ikke tilgjengelig for andre enn våre leverandører og samarbeidspartnere som knyttes til en tjeneste, bestilling eller kjøp. Opplysningene deles kun i dette formål til aktører nevnt ovenfor.
 2. MEDLEMSKAP
  1. Medlemskap i JOYN er personlig. Du må ha fylt 18 år, være bosatt i Skandinavia og ha en gyldig e-mail adresse.
  2. Ved å sende inn din søknad, bekrefter du at du er minst 18 år gammel og at du godtar disse betingelsene.
  3. Medlemskapet er personlig, og kan ikke overføres og er underlagt disse betingelsene samt eventuelle andre regler, bestemmelser, policyer og prosedyrer som JOYN vedtar. Vi opererer med en begrensning på kun ett medlemskap per person.
  4. Det er ditt ansvar å holde e-mail adressen og kontaktinformasjonen din oppdatert.
 3. ENDRINGER, SLETTING OG/ELLER FJERNING FRA PROGRAMMET
  1. Du kan slette din konto når du selv ønsker. Dette gjør du enkelt på internet/ i appen ved å følge denne prosedyren.. eller linken.
  2. Hvis du sletter din konto slettes også medlemskapet. Eventuelle opparbeidet poeng som er igjen på kontoen gå tapt.
  3. JOYN kan, etter eget skjønn, søke, tolke, avslutte, forandre, begrense, suspendere eller endre JOYN betingelsene, reglene, bestemmelsene eller fordelene når som helst, uten forvarsel. Det er ditt ansvar å sjekke og vurdere disse betingelsene fra tid til annen for å holde deg informert om eventuelle endringer.
  4. JOYN forbeholder seg retten til å ekskludere enkeltpersoner fra JOYN etter eget skjønn. All påvist eller med rimelighet antatt misbruk av JOYN, manglende overholdelse av betingelsene. Hvis medlemskapet ditt oppheves, vil eventuelle poeng i din konto hos JOYN automatisk slettes.
 4. ANSVARSBEGRENSNING
  1. JOYN er ikke ansvarlig for eventuelle systemfeil eller feilfunksjoner av JOYN, eller konsekvenser dette kan føre til. JOYN påtar seg ikke noe ansvar for tap eller skader som oppstår på grunn av suspensjon, endring eller sletting, eller noe annet ansvar relatert til JOYN, med unntak av ansvar som ikke kan fraskrives i henhold til lovgivningen.
 5. GJELDENDE LOVVERK
  1. Disse betingelsene skal reguleres av norsk lovverk. Eventuelle tvister, krav eller kontroverser som oppstår på bakgrunn av disse betingelsene eller medlemskap i JOYN skal avgjøres av norske domstoler.
 6. MER INFORMASJON OM PROGRAMMET
  1. Hvis du har spørsmål om JOYN, kan du kontakte REISEbazaar på e-post: felles@reisebazaar.no eller via telefon: 22 41 30 30.
betyr REISEbazaar og selskapets øvrige varemerker
betyr alle selskap og varemerker under Airticket Gruppen.