xx

Til alle våre kunder!

Med fokus på Midtøsten
Vi har satt sammen to påmeldingsturer til Midtøsten, en til Libanon og en til Jordan.
Turene er basert på 14 reisende + 1 reiseleder og begge turene har avgang i oktober 2019.

Frist for påmelding på Libanon turen er 01 august 2019
Frist for påmelding på Jordan turen er 10 juli 2019

«Jeg er akkurat kommet hjem fra en spennende tur til Libanon;
L
andet har så mye å by på, at man trenger mye mer enn 5 dager, så jeg må tilbake! Alt fra sjarmerende byer, fantastiske turområder til historiske severdigheter for ikke å snakke om deilig mat og nydelige egen produserte viner. Jeg bodde litt utenfor Beirut, hotellet var super bra men det medførte mye tid i bil. Beirut har ikke offentlig kommunikasjon så trafikken er stor. Litt avhengig av hvor lang tid man har, vil jeg anbefale at man bor noen dager i selve Beirut, der bør man bo i Hamra området det er koseligst og heller oppsøke de andre bydelene, deretter bør man ta et par netter i Byblos, som er en utrolig sjarmerende by med en herlig gammel souk og en koselig havn med mange restauranter. Herfra kan man besøke Tripoli og vingårder uten altfor mye kjøring. Ruinene i Baalbek i Bekaadalen er helt fantastiske, selve byen er også koselig. Libanon kan faktisk også tilby vinteraktiviteten slalåm, i fjellområdene er det flere landsbyer som ligner på alpebyene vi kjenner fra Europa. Så her er det noe for enhver smak. - Marianne Voss»

Fra spektakulære ørkenlandskap med storartede ørkenslott, til den frodige Jordandalen, til antikke arkeologiske undere, travle souker og rolige strender ved Rødehavet – Jordan er helt klart et land som byr på ekstraordinære kontraster.
En reise til landet blir gjerne karakterisert av hyggelige mennesker som mer enn gjerne har lyst til å hilse deg velkommen til deres magiske land og dele sin unike historie med deg - Les mer om Jordan her

«liban» betyr «hvit» og mot grensen til Syria og Israel ruver de snødekte fjelltoppene til Mount Lebanon. Ved foten av fjellet er det kilometer på kilometer med vindrueranker i dype grønntoner. I tillegg til spektakulære fjell, dype daler og vingårder, blir hovedstaden Beirut kalt «Midtøstens Paris». Libanon er på størrelse med Rogaland fylke så det tar ikke mange timer å kjøre det på kryss og tvers. Landet er på mange områder ulikt sine arabiske naboer, uten ørkenlandskap men med skogkledde åser, samt vinproduksjon. Landet har størst religiøst mangfold av landene i området. Libaneserne er gjestfrie mennesker og tar imot deg med åpne armer - Les mer om Libanon her

8 dager "Libanon en arabisk oase"
inkl. fly, hotell & flyskatter fra kr 13.900 - les mer

«Libanon en arabisk oase» 8 dagers påmeldingstur til Libanon med avreise 12 oktober 2019. På turen får man et unikt innblikk i Libanons historie og kultur. Vi besøker Beirut, sør Libanon med byene Tyre og Sidon. De historiske byene Baalbeck og Byblos. Tar en vandretur i cederskogen utenfor Chouf, besøker Jeita Grottene som regnes som en av de 7 underverker. Får vinsmaking og avslutter med Tripoli.


8 dager "Jordan, et kongerike"
inkl. fly, hotell & flyskatter fra kr 16 900 - les mer

«Jordan et kongerike» 8 dager påmeldingstur til Jordan avreise 6 oktober 2019. Jordan er et land som byr på ekstraordinære kontraster. På turen besøker vi alt fra spektakulære ørkenlandskap i Wadi Rum til frodige Jordandalen, den «rosa byen» Petra og Dødehavet. Dagene vi bor i Amman besøker vi Desert Castles hvor deler er Unesco beskyttet. Vi får også med oss Mt Nebo og Town of Madaba «The City of Mosaics»  


Vi minner om at du finner alle våre organiserte reiser og reiseforslag på våre nettsider - husk at alle program kan skreddersys om dere ikke finner noe som passer 100% - ta kontakt med en av våre reisespesialister.

Ønsker dere et uforpliktende tilbud er det bare å sende oss en mail til felles@reisebazaar.no

Følg oss gjerne på våre sosiale medier
for de siste oppdateringer og nyheter


Instagram logox YouTubex Facebookx Vimeo

xx

REISEbazaar AS | Karl Johansgt 23, 0159 Oslo | Tel 22413030 | felles@reisebazaar.no | www.reisebazaar.no