xx

Til alle våre kunder!

Sykkelturer i fokus
Èn verden, 2 hjul. Våre sykkelturer kommer i alle former og lengder; fra enkle og lette sykkelturer i Loire dalen i Frankrike, til offroad sykling ned fra Atlasfjellene i Marokko. Eller hva med å sykle Vietnam på langs og samtidig komme tett på den unike kulturen, maten og skikkene i Sørøst-Asia, eller å følge i proffenes sykkelspor i Pyreneene?

Alle våre sykkelturer er graderte for at du lett selv kan finne ut hvilket nivå som passer for deg, med gode beskrivelser om terreng og type sykkeltur, samt hvor mye støtte det er på de enkelte avgangene og en generell profil av hver eneste reise.

Det finnes vel ingen bedre reisemåte for å oppleve landsbygda og de mer fjerntliggende steder i verden, enn fra sykkelsetet. På en sykkeltur kan du på en lett måte komme tett innpå lokalsamfunnet og de som bor her, og med muligheten til å stoppe når du selv ønsker det på steder som ikke alltid er tilgjengelig for motoriserte framkostmidler.

Om du ikke finner noe som passer 100% for deg - ta kontakt med en av våre reisespesialister.

Se populære sykkelturer fra Skedaddle & Exodus:

7 dager Tuscany - Sacred Routes
(Guided mountain Bike Holiday)
Skedaddle
fra kr 16 717 (eksl. fly) - les mer

Det toskanske landskapet er perfekt for en terrengsykkelferie. Denne turen kombinerer berømte severdigheter i Toscana med flotte sykkelturer i skoger, åser og daler i fantastiske ruter som forbinder berømte bakketopper som San Gimignano, Siena og Pienza.


8 dager - Sardinia - Guided Island Flavours
(Guided Leisure Cycling Holiday)
Skedaddle
fra kr 14 337 (eksl. fly) - les mer

Sykling på Sardinia blir virkelig ikke bedre enn dette! Turen Island Flavours tar oss med til Sardinias sørvestre hjørne, en region som er full av variasjon. Fra store områder med vingårder, olivenlunder og eikeskog daler til høye, robuste klipper med spanske vakttårn og fantastiske strender og bortgjemte viker.


8 dager Cycling the Dalmatian Coast
Exodus
fra kr 9 727 (eksl. fly) - les mer

Den dalmatiske kysten er kjent for å ha de klareste farvannene i Middelhavet og er utvilsomt fullspekket med kultur & historie. Vi følger noen av de beste sykkelrutene området har å tilby og vil tilbringe mye tid på de vakre øyene Hvar og Korčula. Landskapet veksler mellom kystlandsbyer, små byer fra middelalderen og vakre rullesteinsbukter. Vi avslutter reisen i fantastiske Dubrovnik!

14 dager Cycling Vietnam
Exodus
fra kr 14 596 (eksl. fly) - les mer
Vi sykler fra pulserende Saigon i sør til den kaotiske hovedstaden Hanoi i nord på denne to ukers sykkelturen, og reiser på asfaltveier gjennom fargerikefiskelandsbyer, risterrasser og fjell dekket av trær og jungel. Den enorme hvite strandlinjen utforsker vi på våre reise og det er god tid til å bade i sjøen før vi setter kursen mot den gamle handelshaven Hoi An og videre til Hai Van Pass.

Pris eksemplene er uten fly men dette kan vi selvfølgelig legge til.

Ønsker dere et uforpliktende tilbud er det bare å sende oss en mail til felles@reisebazaar.no

Følg oss gjerne på våre sosiale media kanaler
for de siste oppdateringer og nyheter


Instagram logox YouTubex Facebookx Vimeo

RBxx

REISEbazaar AS | Karl Johansgt 23, 0159 Oslo | Tel 22413030 | felles@reisebazaar.no | www.reisebazaar.no