Amerika i fokus
xx

Til alle våre agenter!

Med fokus på det Amerikanske kontinent
Sammen med American Holidays, Airticket Gruppens fokuserte merkevare på det Nordamerikanske markedet og med REISEbazaars utrolige kompetanse på landene sør for USA vil alltid ha tilgang til det nyeste og det mest varierte programmet til dine kunder og være i forkant av hva som er "hot" og hva dere burde kanskje sette søkelys på for å gjøre tilbudene mer spennende og attraktive for dine kunder.

Vi har plukket ut noen ulike program fra vår portefølje dere kanskje kan vurdere å tilby fremtidige kunder? De fleste som selger Latin Amerika og Nord Amerika har en tendens til alle å velge den samme lysløypa og hva med å tilby noe annerledes? Hva med det alternative Machu Picchu; Kuelap? eller hva med en fottur for å se "The Rainbow Mountains", av National Geographic rangert blant de 100 stedene man må se her i livet?

I Nord Amerika skjer det også mye fra vår side. Om kort tid vil du ha tilgang til en rekke self-drive pakker, glamping produkter, Cowboy opphold på rancher og mye annet spennende. Vi minner om at du finner alle våre organiserte reiser og reiseforslag på våre nettsider - husk at alle program kan skreddersys om dere ikke finner noe som pakker 100% - ta kontakt med en av våre reisespesialister.

Turrett Arch Paddle steamer Mississippi
11 dager self drive Cities & Parks
Los Angeles til Las Vegas inkø fly, hotell, leiebil & flyskatter fra kr 15 515 - les mer
Store, vakre, & allsidige Nord Amerika – denne turen gir den en smakebit på det beste landet har å by på!
Fantastiske storbyer som Los Angeles & Las Vegas tilbyr shopping, gode restauranter, teater, show, strand & sol og flotte hoteller med lekre bassenger. Mens Grand Canyon, Monument Valley & Bryce Canyon National Park tilbyr ubeskrivelig vakker natur og et landskap du knapt har sett maken til. USA er det perfekte landet for en road trip, velkommen.

9 dager self drive Jewel of the South
inkø fly, hotell, leiebil & flyskatter fra kr 12 515
les mer

Fra utendørsaktiviteter og kulinariske opplevelser til kultiverte storbyer og pittoreske landsbyer - Det er alltid noe minneverdig å finne på i Louisiana. Et sørlig sumpland med myrområder og alligatorer som ender i Mexicogolfen, i nord et lappeteppe av landbruk og gårder, samt en befolkning bundet sammen av en dyp, uhørlig takknemlighet for de gode tingene i livet: mat & musikk – dette er Louisiana.


Chachapoyas, Kuelap & Gocta Rainbow mountains
4 dager - Chachapoyas, Kuelap & Gocta
fra kr 4 260 (eksl. fly) - les mer
Dette er det glemte "Machu Picchu", en gang i tiden hjemstedet til de mystiske "regnskogs krigerne". Kuelap har sittet gjemt som et gigantisk festningsverk fra Middelalderen høyt opp i Andesfjellene i det nordlige Peru. Kuelaps beliggenhet er høyere enn Machu Picchu og ble bygd ca 50 år før sin mer berømte severdighet, men ble aldri erobret. På so storhetstid er det beregnet at det bodde mer enn 300 000 personer i dette festningsverket og Kuelap er raskt på vei til å bli den neste store attraksjonen i Peru.
2 dager - Peru's Rainbow Mountains
fra kr 4 260 (eksl. fly) - les mer
Dette er et av de steder i verden for reisen til destinasjonen er like spennende som selve målet. Regnbuefjellene ligger kun en kort kjøretur ut fra Cusco men var lenge en skjult severdighet men er i dag på listen over de topp 100 stedene man bør se her i verden ifølge National Geographic. Denne 2 dagers fotturen vil da deg inn i dette fjellområdet.

Dette er selvsagt bare et utgangspunkt og forhåpentligvis til litt hjelp når dere skal velge ut et hotell i et tilbud til deres kunder. Pris eksemplene er basert på eksisterende flypriser. Husk at alle reiser kan settes sammen etter ønske.

Ønsker dere et uforpliktende tilbud er det bare å sende oss en mail til felles@reisebazaar.no

Følg oss gjerne på våre sosiale media kanaler
for de siste oppdateringer og nyheter


Instagram logox YouTubex Facebookx Vimeo

xx

REISEbazaar AS | Karl Johansgt 23, 0159 Oslo | Tel 22413030 | felles@reisebazaar.no | www.reisebazaar.no