xx
Med fokus på Europa
Det nærmer seg sommer & sommerferie i Europa og med det i tankene har vi plukket ut noen av de mest populære destinasjonene & temaene i Europa som kan være interessante for deg! Turene vi har valgt er fra verdenskjente Exodus Travels & Intrepid Travel som vi representerer i Skandinavia.

Intrepid Travel har 20% rabatt på sine reiser i Europa (small group adventures) & 25% rabatt på alle seilturer i Europa om man booker før 27 mai og reiser innen 31 august 2019. Med dette tilbudet kan du spare mye på årets sommerferie - kontakt oss og vi holder av plass til deg.

På våre nettsider finner du per nå 1163 reiser i Europa, inkludert; sykkelturer, trekkingturer, matopplevelser, seilturer, & sol og bad og ikke glem at alle program kan skreddersys om dere ikke finner noe som passer 100% - ta kontakt med en av våre reisespesialister.

15 dager Balkan Adventure
Intrepid Travel
fra kr 14 940 (eksl. fly) - les mer

Velkommen til Balkan - hvor øst møter vest og det nye og det gamle smelter sammen til eventyrlige land. Budapest med sine historiske attraksjoner, Beograd med sitt fantastiske natteliv, Sarajevos vakre gamleby, Montenegros Durmitor Nasjonalpark og livlige Dubrovnik - denne eventyrturen er utenom det vanlige.


8 dager Athen til Santorini
Intrepid Travel
fra kr 13 325 (eksl. fly) - les mer

Legg ut på en reise gjennom Egeerhavet - med lokale ferger rundt Kykladene! Øyhopping i sommer? fyll dagene med flotte strender, enestående natur, nydelig mat & ruiner fra en svunnen tid. Dette greske eventyret tar deg med fra den vakre hovedstaden Athen til de spektakulære og naturlige underverkene på Santorini.


8 dager Sicily Food Adventure
Exodus
fra kr 14 265 (eksl. fly) - les mer
Fra cannoli til arancini, Siciliansk mat er verdenskjent! de ulike sivilisasjonen som har okkupert øya over tusener av år har ikke bare lagt igjen en enestående kulturarv, men en kulinarisk historie som gjør at siciliansk mat skiller seg ut fra fastlandet. Nyt duftende Street food i Palermo, bli med på matlagingskurs med lokale kokker i Trapani, nipp til fine viner i Marsala og Etna og ikke minst fantastiske gelatos!
8 dager Basque Food Adventure
Exodus
fra kr 18 835 (eksl. fly) - les mer
Når man er hjemmet til nesten 30 Michelin-stjerne restauranter og folket bruker storedeler av inntekten sin på mat er det ikke overraskende at Spania, spesielt den Baskiske regionen representerer en av de beste destinasjonene for en foodie-tur. Besøk berømte markeder og ta del i matlagingskurs i Bilbao, nyt gode viner i Rioja-regionen og opplev kulinariske San Sebastian.

 

Pris eksemplene er uten fly men dette kan vi selvfølgelig legge til.

Ønsker dere et uforpliktende tilbud er det bare å sende oss en mail til felles@reisebazaar.no

Følg oss gjerne på våre sosiale media kanaler
for de siste oppdateringer og nyheter


Instagram logox YouTubex Facebookx Vimeo

xx

REISEbazaar AS | Karl Johansgt 23, 0159 Oslo | Tel 22413030 | felles@reisebazaar.no | www.reisebazaar.no