Vi leter nå etter din drømmereise

Opplevelsesreiser

MadagascarHvor drømmer begynner
Det hele koker ned til opplevelser. Vi startet REISEbazaar med dette som vårt hovedfokus og det er dette selskapet står for. Det å ha muligheten til å utforske ulike land, kulturer, miljøer, byer, fjellkjeder, ørkener, kyster og regnskog; muligheten til å utforske den kloden vi faktisk tilhører.

Sammen med noen av verdens ledende selskap innen opplevelsesreiser vet vi hva som skaper ønsket om å oppleve verden og det å finne rett reise til nettopp DEG. Det betyr bl.a at vi hele tiden prøver å finne destinasjoner hvor du får muligheten til å komme tett på lokale tradisjoner, landenes unike og varierte kjøkken, livsstil, alt som bidrar til dets unike identitet. Men på samme tid skal vi alltid huske at vi kun er gjester, slik at alle våre reiser gjøres i små grupper eller på individuelt basis med minst mulig ødeleggende effekt på de lokale stedene vi besøker.

Våre opplevelsesreiser tar deg på en ferd gjennom alle verdens kontinenter og hos REISEbazaar finner du reiser til nå over 170 land, noe mer enn noen annen reisearrangør i Skandinavia. Vårt team av dedikerte globetrottere vil sørge for at vi finner den riktige balansen mellom forestillinger og virkelighet. Vi hadde selvsagt ikke vårt i denne bransjen om vi ikke selv følte trangen til å utforske nye steder og det er derfor at vår kunnskap er unik.

Å reise med små grupper er ikke bare å se nye steder, det er et hekt nytt perspektiv. Det er historier du hører og nye vennskap som skapes de som blir med deg lenge etter at reisen er over. Deltagerne på våre reiser kommer fra alle mulige bakgrunner, det er hvor de skal som binder de sammen.

På våre opplevelsesreiser vil du derfor kunne oppleve en verden du ikke hadde den fjerneste anelse eksisterte, om det nå er en ukes tur i vakre Toscana til fjernliggende steder som Stillehavet eller Sør-Amerika. Vi i REISEbazaar vil kunne oppfylle selv de vanvittigste reisedrømmer så bli med oss på en av våre over 4700 unike opplevelsesreiser.

 


Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet
joyn

Terms and Agreement

 1. INTRODUKSJON
  1. Velkommen til JOYN & REISEbazaar. Ved å registrere deg hos JOYN godtar du betingelsene beskrevet nedenfor. Reisebazaar er et datterselskap av Airticket Gruppen,
  2. Medlemskap i JOYN er gratis og det er ikke krav til at du kjøper noe for å bli medlem.
  3. JOYN er et lojalitetsprogram hvor du kan opptjene poeng som kan løses inn i tilbud, tjenester, arrangementer med mer.
   • Fra din 5. reise hos oss oppnår du 5% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
   • Fra din 10. reise hos oss oppnår du 10% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
  4. Ved å registrere deg i JOYN og gi oss din e-postadresse, samtykker du til å motta e-post med reiseinspirasjon, tilbud, markedsføring og generelle nyheter fra Airticket Group.
  5. Du gir også ditt samtykke til å bli kontaktet av representanter av REISEbazaar vedrørende ditt medlemskap og spørreundersøkelser om REISEbazaar eller andre selskap i Airticket Group.
  6. Alle opplysninger om deg blir lagret digitalt hos oss og er ikke tilgjengelig for andre enn våre leverandører og samarbeidspartnere som knyttes til en tjeneste, bestilling eller kjøp. Opplysningene deles kun i dette formål til aktører nevnt ovenfor.
 2. MEDLEMSKAP
  1. Medlemskap i JOYN er personlig. Du må ha fylt 18 år, være bosatt i Skandinavia og ha en gyldig e-mail adresse.
  2. Ved å sende inn din søknad, bekrefter du at du er minst 18 år gammel og at du godtar disse betingelsene.
  3. Medlemskapet er personlig, og kan ikke overføres og er underlagt disse betingelsene samt eventuelle andre regler, bestemmelser, policyer og prosedyrer som JOYN vedtar. Vi opererer med en begrensning på kun ett medlemskap per person.
  4. Det er ditt ansvar å holde e-mail adressen og kontaktinformasjonen din oppdatert.
 3. ENDRINGER, SLETTING OG/ELLER FJERNING FRA PROGRAMMET
  1. Du kan slette din konto når du selv ønsker. Dette gjør du enkelt på internet/ i appen ved å følge denne prosedyren.. eller linken.
  2. Hvis du sletter din konto slettes også medlemskapet. Eventuelle opparbeidet poeng som er igjen på kontoen gå tapt.
  3. JOYN kan, etter eget skjønn, søke, tolke, avslutte, forandre, begrense, suspendere eller endre JOYN betingelsene, reglene, bestemmelsene eller fordelene når som helst, uten forvarsel. Det er ditt ansvar å sjekke og vurdere disse betingelsene fra tid til annen for å holde deg informert om eventuelle endringer.
  4. JOYN forbeholder seg retten til å ekskludere enkeltpersoner fra JOYN etter eget skjønn. All påvist eller med rimelighet antatt misbruk av JOYN, manglende overholdelse av betingelsene. Hvis medlemskapet ditt oppheves, vil eventuelle poeng i din konto hos JOYN automatisk slettes.
 4. ANSVARSBEGRENSNING
  1. JOYN er ikke ansvarlig for eventuelle systemfeil eller feilfunksjoner av JOYN, eller konsekvenser dette kan føre til. JOYN påtar seg ikke noe ansvar for tap eller skader som oppstår på grunn av suspensjon, endring eller sletting, eller noe annet ansvar relatert til JOYN, med unntak av ansvar som ikke kan fraskrives i henhold til lovgivningen.
 5. GJELDENDE LOVVERK
  1. Disse betingelsene skal reguleres av norsk lovverk. Eventuelle tvister, krav eller kontroverser som oppstår på bakgrunn av disse betingelsene eller medlemskap i JOYN skal avgjøres av norske domstoler.
 6. MER INFORMASJON OM PROGRAMMET
  1. Hvis du har spørsmål om JOYN, kan du kontakte REISEbazaar på e-post: felles@reisebazaar.no eller via telefon: 22 41 30 30.
betyr REISEbazaar og selskapets øvrige varemerker
betyr alle selskap og varemerker under Airticket Gruppen.