Vi leter nå etter din drømmereise

Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet

Opplevelsesreiser

MadagascarHvor drømmer begynner
Det hele koker ned til opplevelser. Vi startet REISEbazaar med dette som vårt hovedfokus og det er dette selskapet står for. Det å ha muligheten til å utforske ulike land, kulturer, miljøer, byer, fjellkjeder, ørkener, kyster og regnskog; muligheten til å utforske den kloden vi faktisk tilhører.

Sammen med noen av verdens ledende selskap innen opplevelsesreiser vet vi hva som skaper ønsket om å oppleve verden og det å finne rett reise til nettopp DEG. Det betyr bl.a at vi hele tiden prøver å finne destinasjoner hvor du får muligheten til å komme tett på lokale tradisjoner, landenes unike og varierte kjøkken, livsstil, alt som bidrar til dets unike identitet. Men på samme tid skal vi alltid huske at vi kun er gjester, slik at alle våre reiser gjøres i små grupper eller på individuelt basis med minst mulig ødeleggende effekt på de lokale stedene vi besøker.

Våre opplevelsesreiser tar deg på en ferd gjennom alle verdens kontinenter og hos REISEbazaar finner du reiser til nå over 170 land, noe mer enn noen annen reisearrangør i Skandinavia. Vårt team av dedikerte globetrottere vil sørge for at vi finner den riktige balansen mellom forestillinger og virkelighet. Vi hadde selvsagt ikke vårt i denne bransjen om vi ikke selv følte trangen til å utforske nye steder og det er derfor at vår kunnskap er unik.

Å reise med små grupper er ikke bare å se nye steder, det er et hekt nytt perspektiv. Det er historier du hører og nye vennskap som skapes de som blir med deg lenge etter at reisen er over. Deltagerne på våre reiser kommer fra alle mulige bakgrunner, det er hvor de skal som binder de sammen.

På våre opplevelsesreiser vil du derfor kunne oppleve en verden du ikke hadde den fjerneste anelse eksisterte, om det nå er en ukes tur i vakre Toscana til fjernliggende steder som Stillehavet eller Sør-Amerika. Vi i REISEbazaar vil kunne oppfylle selv de vanvittigste reisedrømmer så bli med oss på en av våre over 4700 unike opplevelsesreiser.