Vi leter nå etter din drømmereise

Overland

South AfricaDefinisjonen av Overland; Overland (of travel) accross the land in a vehicle, on foot or on a horse; not by sea or air"

Vi kan alle planlegge en "road trip", fyll tanken og sett kursen mot horisonten. Men hva hvis vi kan fortelle deg at vi kan ta dette til et helt nytt nivå? Se for deg å kjøre over savannen, gjennom ørkenen, avsidesliggende byer og land, fra Victoria Falls til Cape Town, New York til LA, Xi'an til Istanbul eller fra Kathmandu til Delhi, verden venter på deg!

Dragoman:
har en stolt historie, de stod i forkant av Overland industrien i 1981 når selskapet ble dannet. Deres første Overlands ekspedisjon til Nairobi og tilbake starten sommeren 1982 og Asia fulgte allerede i 1984.
i 1989 lanserte Dragoman Sør-Amerika og i 1994 utvidet de til Mellom-Amerika, da med 13 biler. Gjennom årene har de vokst til en flåte på 26 Overland biler og 1 ombygget Overland buss, men er fortsatt små nok til å forsikre at de reisende har en unik og eventyrlig opplevelse.
Intrepid: tilbyr turer gjennom Afrika, Asia, Australia, Nord-Amerika, Sør-Amerika og Mellom-Amerika. Noen av turene kjøres av deres venner Dragoman og resten av Intrepid selv. På hver Overland tur tar de av fra motorveien å tar deg med på veier og ruter du selv ville hatt problemer med å finne - Tenk deg å kjøre over den bolivianske Altiolano eller å bo i gers på slettene i Mongolia. Til tider er veien ujevn og dusjene kalde, men minnene du lager? de er for livet!

Afrika:
Enten du ønsker å være på veien i 7 dager eller 70 vil du kjøre utenfor allfarvei, møte de lokale, støtte lokalsamfunnet og se flere dyr enn du kan tenke deg med din kikkert (på respektfull avstand). Det er ikke hver dag du ser soloppgangen over Serengeti eller våkner til at Sebraene har trasket rundt teltet ditt om natten.
Asia: "Life is about the Journey" dette er kanskje en new age klichè, men det er sant - spesielt på Overland tur i Asia. Disse turene har ingenting å gjøre med å finne seg selv i et indisk ashram, og alt å gjøre med full-fart, off-road, minner-er-laget-av-eventyr. Vi snakker om å kjøre over foten av Himalaya og de gamle handelsruten langs Silkeveien sammen med karismatiske ledere!
Australia: hvor alt er større - til og med himmelen føles bredere. Det lengste (og eneste?) Dingo gjerdet i verden strekker seg 5614 kilometer over 3 stater! Hvis du virkelig vil oppleve det episke Great Aussie Outback er det kun en måte å gjøre det på, Overland. Utforsk nasjonalparker, øde strender og lær om landets historie fra dets første folk men på en Australsk Overland tur handler det om alt som skje i mellom.
Amerika: Fra nordvestlige Canada og helt ned til den sørlige villmarken i Patagonia, via ikoniske stein daler, kronglete fjellveier, kaktus fylte saltsletter, nasjonalparker og små bolivianske byer! Du vet scenen fra "The Motorcycle Diaries" hvor Che Guevaras venn stikker armene ut som et fly, ør av friheten på veien? Slik føler du deg på et Overland eventyr gjennom Amerika (minus hele den revolusjonerende stemningen).
 


Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet
joyn

Terms and Agreement

 1. INTRODUKSJON
  1. Velkommen til JOYN & REISEbazaar. Ved å registrere deg hos JOYN godtar du betingelsene beskrevet nedenfor. Reisebazaar er et datterselskap av Airticket Gruppen,
  2. Medlemskap i JOYN er gratis og det er ikke krav til at du kjøper noe for å bli medlem.
  3. JOYN er et lojalitetsprogram hvor du kan opptjene poeng som kan løses inn i tilbud, tjenester, arrangementer med mer.
   • Fra din 5. reise hos oss oppnår du 5% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
   • Fra din 10. reise hos oss oppnår du 10% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
  4. Ved å registrere deg i JOYN og gi oss din e-postadresse, samtykker du til å motta e-post med reiseinspirasjon, tilbud, markedsføring og generelle nyheter fra Airticket Group.
  5. Du gir også ditt samtykke til å bli kontaktet av representanter av REISEbazaar vedrørende ditt medlemskap og spørreundersøkelser om REISEbazaar eller andre selskap i Airticket Group.
  6. Alle opplysninger om deg blir lagret digitalt hos oss og er ikke tilgjengelig for andre enn våre leverandører og samarbeidspartnere som knyttes til en tjeneste, bestilling eller kjøp. Opplysningene deles kun i dette formål til aktører nevnt ovenfor.
 2. MEDLEMSKAP
  1. Medlemskap i JOYN er personlig. Du må ha fylt 18 år, være bosatt i Skandinavia og ha en gyldig e-mail adresse.
  2. Ved å sende inn din søknad, bekrefter du at du er minst 18 år gammel og at du godtar disse betingelsene.
  3. Medlemskapet er personlig, og kan ikke overføres og er underlagt disse betingelsene samt eventuelle andre regler, bestemmelser, policyer og prosedyrer som JOYN vedtar. Vi opererer med en begrensning på kun ett medlemskap per person.
  4. Det er ditt ansvar å holde e-mail adressen og kontaktinformasjonen din oppdatert.
 3. ENDRINGER, SLETTING OG/ELLER FJERNING FRA PROGRAMMET
  1. Du kan slette din konto når du selv ønsker. Dette gjør du enkelt på internet/ i appen ved å følge denne prosedyren.. eller linken.
  2. Hvis du sletter din konto slettes også medlemskapet. Eventuelle opparbeidet poeng som er igjen på kontoen gå tapt.
  3. JOYN kan, etter eget skjønn, søke, tolke, avslutte, forandre, begrense, suspendere eller endre JOYN betingelsene, reglene, bestemmelsene eller fordelene når som helst, uten forvarsel. Det er ditt ansvar å sjekke og vurdere disse betingelsene fra tid til annen for å holde deg informert om eventuelle endringer.
  4. JOYN forbeholder seg retten til å ekskludere enkeltpersoner fra JOYN etter eget skjønn. All påvist eller med rimelighet antatt misbruk av JOYN, manglende overholdelse av betingelsene. Hvis medlemskapet ditt oppheves, vil eventuelle poeng i din konto hos JOYN automatisk slettes.
 4. ANSVARSBEGRENSNING
  1. JOYN er ikke ansvarlig for eventuelle systemfeil eller feilfunksjoner av JOYN, eller konsekvenser dette kan føre til. JOYN påtar seg ikke noe ansvar for tap eller skader som oppstår på grunn av suspensjon, endring eller sletting, eller noe annet ansvar relatert til JOYN, med unntak av ansvar som ikke kan fraskrives i henhold til lovgivningen.
 5. GJELDENDE LOVVERK
  1. Disse betingelsene skal reguleres av norsk lovverk. Eventuelle tvister, krav eller kontroverser som oppstår på bakgrunn av disse betingelsene eller medlemskap i JOYN skal avgjøres av norske domstoler.
 6. MER INFORMASJON OM PROGRAMMET
  1. Hvis du har spørsmål om JOYN, kan du kontakte REISEbazaar på e-post: felles@reisebazaar.no eller via telefon: 22 41 30 30.
betyr REISEbazaar og selskapets øvrige varemerker
betyr alle selskap og varemerker under Airticket Gruppen.