Vi leter nå etter din drømmereise

Overland

South AfricaDefinisjonen av Overland; Overland (of travel) accross the land in a vehicle, on foot or on a horse; not by sea or air"

Vi kan alle planlegge en "road trip", fyll tanken og sett kursen mot horisonten. Men hva hvis vi kan fortelle deg at vi kan ta dette til et helt nytt nivå? Se for deg å kjøre over savannen, gjennom ørkenen, avsidesliggende byer og land, fra Victoria Falls til Cape Town, New York til LA, Xi'an til Istanbul eller fra Kathmandu til Delhi, verden venter på deg!

Dragoman:
har en stolt historie, de stod i forkant av Overland industrien i 1981 når selskapet ble dannet. Deres første Overlands ekspedisjon til Nairobi og tilbake starten sommeren 1982 og Asia fulgte allerede i 1984.
i 1989 lanserte Dragoman Sør-Amerika og i 1994 utvidet de til Mellom-Amerika, da med 13 biler. Gjennom årene har de vokst til en flåte på 26 Overland biler og 1 ombygget Overland buss, men er fortsatt små nok til å forsikre at de reisende har en unik og eventyrlig opplevelse.
Intrepid: tilbyr turer gjennom Afrika, Asia, Australia, Nord-Amerika, Sør-Amerika og Mellom-Amerika. Noen av turene kjøres av deres venner Dragoman og resten av Intrepid selv. På hver Overland tur tar de av fra motorveien å tar deg med på veier og ruter du selv ville hatt problemer med å finne - Tenk deg å kjøre over den bolivianske Altiolano eller å bo i gers på slettene i Mongolia. Til tider er veien ujevn og dusjene kalde, men minnene du lager? de er for livet!

Afrika:
Enten du ønsker å være på veien i 7 dager eller 70 vil du kjøre utenfor allfarvei, møte de lokale, støtte lokalsamfunnet og se flere dyr enn du kan tenke deg med din kikkert (på respektfull avstand). Det er ikke hver dag du ser soloppgangen over Serengeti eller våkner til at Sebraene har trasket rundt teltet ditt om natten.
Asia: "Life is about the Journey" dette er kanskje en new age klichè, men det er sant - spesielt på Overland tur i Asia. Disse turene har ingenting å gjøre med å finne seg selv i et indisk ashram, og alt å gjøre med full-fart, off-road, minner-er-laget-av-eventyr. Vi snakker om å kjøre over foten av Himalaya og de gamle handelsruten langs Silkeveien sammen med karismatiske ledere!
Australia: hvor alt er større - til og med himmelen føles bredere. Det lengste (og eneste?) Dingo gjerdet i verden strekker seg 5614 kilometer over 3 stater! Hvis du virkelig vil oppleve det episke Great Aussie Outback er det kun en måte å gjøre det på, Overland. Utforsk nasjonalparker, øde strender og lær om landets historie fra dets første folk men på en Australsk Overland tur handler det om alt som skje i mellom.
Amerika: Fra nordvestlige Canada og helt ned til den sørlige villmarken i Patagonia, via ikoniske stein daler, kronglete fjellveier, kaktus fylte saltsletter, nasjonalparker og små bolivianske byer! Du vet scenen fra "The Motorcycle Diaries" hvor Che Guevaras venn stikker armene ut som et fly, ør av friheten på veien? Slik føler du deg på et Overland eventyr gjennom Amerika (minus hele den revolusjonerende stemningen).