Vi leter nå etter din drømmereise

Dive Team Scandinavia - Malpelo Island, Colombia

Antall dager

13

Priser fra: NOK

48 295

Reisen er levert av

Destinasjoner : Colombia
Turkode : 46397
Aktivitets nivå : Dykking

Oversikt

Malpelo Island ligger ca 500 km ut fra kysten av fastlandet på Colombias Stillehavskysten. Øygrupper ser kanskje ikke så interessant og imponerende ut sett fra luften, men skuler et unikt økosystem rett under havoverflaten. Malpelo er regnet som verdens haihovedstad og det er ikke uvanlig at du på et dykk kan støte på 200-300 hammerhai, 100-talls silkehai, hvalhai, mengder av ørneskater, stimer av jaktende tunfisk, og en og annen seilfisk – til og med hval har blitt observert ved Malpelo.

Reiserute Vis detaljert reiserute

Dag 1 (4/10/23): Avreise fra Skandinavia² via Amsterdam med KLM til Cali, Colombia. Transfer til hotell
Dag 2 (5/10/23): Etter frokost transfer til Buenaventura og ombordstigning på MV Ferox, start på turen ut til Malpelo Island
Dag 3 (6/10/23): Transit til Malpelo Island
Dag 4 (7/10/23): Ankomst Malpelo Island, og vi starter på vårt dykkeeventyr. 3 dykk
Dag 5-9 (8-12/10/23): Dykking rundt Malpelo Island med opptil 3 dykk daglig
Day 10 (13/10/23): Ankomst Buenaventura på kvelden. Overnatting Buenaventura
Dag 11 (14/10/23): Etter frokost transfer til Cali. Overnatting Cali
Dag 12 (15/10/23): Ledig dag i Cali, på kvelden transfer til flyplassen og avreise tilbake til Skandinavia²
Dag 13 (16/10/23): Ankomst Amsterdam og videre til Skandinavia²

Bilder

mv-ferox
mv-ferox
mv-ferox

+5 More

From this trip
silky-shark-at-malpelo-island,-colombia-copyrigth-tomas-kotouc-0

Viktig Informasjon Vis detaljert viktig informasjon

Priser / Datoer

Ved skriftlig aksept av vårt tilbud bekrefter du/dere at våre betingelser er både lest og forstått og at evt kansellerings gebyrer kan tilkomme ved en evt. avbestilling av reisen.

Tilgjengelige datoer Pris (1 voksen) Pris (1 barn) Status reise
NOK 48 295 På forespørsel Ledig

Vi vil komme tilbake til deg med et tilbud på den forespurte reisen/pakken I løpet av 48 timer. Alle tilbud er uforpliktende og er vanligvis gyldige i 7 dager. Vi gjør oppmerksom på at reserverte tjenester kan bli kansellert innenfor disse 7 dagene og at pris kan endres inntil en endelig bestilling er mottatt.

Send forespørsel

Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet
Alle leverandører
joyn

Terms and Agreement

 1. INTRODUKSJON
  1. Velkommen til JOYN & REISEbazaar. Ved å registrere deg hos JOYN godtar du betingelsene beskrevet nedenfor. Reisebazaar er et datterselskap av Airticket Gruppen,
  2. Medlemskap i JOYN er gratis og det er ikke krav til at du kjøper noe for å bli medlem.
  3. JOYN er et lojalitetsprogram hvor du kan opptjene poeng som kan løses inn i tilbud, tjenester, arrangementer med mer.
   • Fra din 5. reise hos oss oppnår du 5% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
   • Fra din 10. reise hos oss oppnår du 10% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
  4. Ved å registrere deg i JOYN og gi oss din e-postadresse, samtykker du til å motta e-post med reiseinspirasjon, tilbud, markedsføring og generelle nyheter fra Airticket Group.
  5. Du gir også ditt samtykke til å bli kontaktet av representanter av REISEbazaar vedrørende ditt medlemskap og spørreundersøkelser om REISEbazaar eller andre selskap i Airticket Group.
  6. Alle opplysninger om deg blir lagret digitalt hos oss og er ikke tilgjengelig for andre enn våre leverandører og samarbeidspartnere som knyttes til en tjeneste, bestilling eller kjøp. Opplysningene deles kun i dette formål til aktører nevnt ovenfor.
 2. MEDLEMSKAP
  1. Medlemskap i JOYN er personlig. Du må ha fylt 18 år, være bosatt i Skandinavia og ha en gyldig e-mail adresse.
  2. Ved å sende inn din søknad, bekrefter du at du er minst 18 år gammel og at du godtar disse betingelsene.
  3. Medlemskapet er personlig, og kan ikke overføres og er underlagt disse betingelsene samt eventuelle andre regler, bestemmelser, policyer og prosedyrer som JOYN vedtar. Vi opererer med en begrensning på kun ett medlemskap per person.
  4. Det er ditt ansvar å holde e-mail adressen og kontaktinformasjonen din oppdatert.
 3. ENDRINGER, SLETTING OG/ELLER FJERNING FRA PROGRAMMET
  1. Du kan slette din konto når du selv ønsker. Dette gjør du enkelt på internet/ i appen ved å følge denne prosedyren.. eller linken.
  2. Hvis du sletter din konto slettes også medlemskapet. Eventuelle opparbeidet poeng som er igjen på kontoen gå tapt.
  3. JOYN kan, etter eget skjønn, søke, tolke, avslutte, forandre, begrense, suspendere eller endre JOYN betingelsene, reglene, bestemmelsene eller fordelene når som helst, uten forvarsel. Det er ditt ansvar å sjekke og vurdere disse betingelsene fra tid til annen for å holde deg informert om eventuelle endringer.
  4. JOYN forbeholder seg retten til å ekskludere enkeltpersoner fra JOYN etter eget skjønn. All påvist eller med rimelighet antatt misbruk av JOYN, manglende overholdelse av betingelsene. Hvis medlemskapet ditt oppheves, vil eventuelle poeng i din konto hos JOYN automatisk slettes.
 4. ANSVARSBEGRENSNING
  1. JOYN er ikke ansvarlig for eventuelle systemfeil eller feilfunksjoner av JOYN, eller konsekvenser dette kan føre til. JOYN påtar seg ikke noe ansvar for tap eller skader som oppstår på grunn av suspensjon, endring eller sletting, eller noe annet ansvar relatert til JOYN, med unntak av ansvar som ikke kan fraskrives i henhold til lovgivningen.
 5. GJELDENDE LOVVERK
  1. Disse betingelsene skal reguleres av norsk lovverk. Eventuelle tvister, krav eller kontroverser som oppstår på bakgrunn av disse betingelsene eller medlemskap i JOYN skal avgjøres av norske domstoler.
 6. MER INFORMASJON OM PROGRAMMET
  1. Hvis du har spørsmål om JOYN, kan du kontakte REISEbazaar på e-post: felles@reisebazaar.no eller via telefon: 22 41 30 30.
betyr REISEbazaar og selskapets øvrige varemerker
betyr alle selskap og varemerker under Airticket Gruppen.