Vi leter nå etter din drømmereise

Falklandsøyene – øygruppen med de endeløse horisontene

Falkland IslandsFalklandsøyene er et vanlig stopp på reiser mellom Sør-Amerika og Antarktika, men det er også verdt å dra hit kun får å se denne helt spesielle øygruppen.
Her kan du se både pingviner, albatrosser og seler, og dette øyriket er mest sannsynlig ulikt alt annet du noen gang har sett før. 
En tur hit er et paradis for enhver naturelsker: med sin krystallklare luft, fosforescerende nattehimmel og rike dyreliv kan det nesten konkurrere med Galapagosøyene.
På øyas steinete strender og bratte klipper bugner det over av forskjellige fugler som lever et tilsynelatende fredelig liv fulstendig uforstyrret av de nysgjerrige folkemengdene som kommer for å se dem. I dette isolerte landskapet kan du lære å kjenne natur og dyreliv på en helt unik måte som kun få mennesker får oppleve. 
Høydepunkter
 • Stanley – hovedstaden til Falklandsøyene vil mest sannsynlig få deg til å føle deg som du akkurat har satt foten inn i en engelsk landsby, for her vil du finne britisk arkitektur, røde telefonbokser og britiske flagg. Du burde også besøke det lokale museet og dra til havnen, hvor du kan få øye på et skipsvrak eller to stikkende opp fra vannet. Vi anbefaler også at du drar til Christ Church Catherdral og ser den kjente hvalbenbuen. Hvis du har lyst til å bli kjent med lokalbefolkingen burde du gå på en av byens puber, for da er det nesten garrantert at du blir kjent med noen. Dette er den eneste byen på hele Falklandsøyene og den er absolutt verdt å se.
 • Steeple Jason – mer enn 70% av verdens svartbrynalbatrosspopulasjon bor på Falklandsøyene og selv for Falklandsøyene å være er denne lille øya øde.  Det er ikke enkelt å komme seg hit, men om du først gjør det får du opplevd noe helt unikt: fordi det kommer så få besøkende til øya lar fuglene deg komme utrolig nærme redene sine. 
 • Sea Lion island – denne øya er hjem til fantastisk dyreliv som inkluderer flere spennende arter som sjøelefanter, kongepingviner og sjøløver. I tillegg finnes det spekkhoggere rett utenfor kysten. Du kan også oppdage spektakulære landskap og øde hvite sandstrender her. Dette er den sørligste bebodde delen av øygruppen og for å få med deg mest mulig av hva denne nydelige naturen har å by på kan du leie et terrengkjøretøy for å komme deg rundt.  
Antall turer funnet: 9
load more
 
Gjennomsnittstemperatur og nedbør for Falklandsøyene (Port Stanley)
Måle enheter= ºC og mm/måned. Varmeste måned: januar (12ºC), Kaldeste måned: juli (2ºC) / Våteste måned: april (58.3 mm) - Alle verdier basert perioden 2005-2015.
gjennomsnitts temperatur og nedbør på Falklandsyene og Port Stanley.
Average temperatures and precipitation in Port Stanley, Falkland Islands
Hvordan er været? Falklandsøyene har et kjølig, maritimt klima: om vinteren er det kaldt, vindfullt og mye snø, mens om sommeren er det veldig kaldt med mye regn og vind. Luftfuktigheten er relativt høy og det er overskyet året rundt. Spesielt om høsten og vinteren kan vinden være veldig sterk. Siden øygruppen befinner seg sør i Atlanterhavet er årstidene motsatte enn de vi opplever i den nordlige halvkulen. Det er varmest på Falklandsøyene mellom januar og februar, og gjennomsnittstemperaturen er da på rundt 10 grader. Den kaldere perioden av året er mellom juni og august, med en gjennomsnittstemperatur på rundt 2 grader. Sjøklimaet og de resulterende konstante vindpustene reduserer temperaturvariasjonene på Falklandsøyene betydelig, og det blir nesten aldri varmt her. I løpet av den kaldeste perioden av året, som er mellom april og oktober, er det vanlig med snø. Vinden og luftfuktigheten får det som regel til å føles enda kaldere enn det egentlig er. 
Beste tid å besøke landet? Den beste tiden å besøke landet på er mellom desember og februar, for da er været mildest. Selv om dette regnes som sommer på Falklandsøyene er det fortsatt mye vind og regn i løpet av denne perioden og vi anbefaler sterkt at du tar med deg regntette og varme klær. 
Myntenhet: Her brukes det Falklandspund (FKP) og 1 FKP= 100 pence. Det blir også brukt mye britiske pund (GBP)her. Du kan også ta med deg amerikanske dollar (USD) å veksle dem når du ankommer. Det finnes ingen minibanker på Falklandsøyene, men du kan bruke Visa eller MasterCard de fleste steder. 
Tips: Å gi tips er ikke vanlig på Falklandsøyene. Til og med på restauranter forventes det ikke at du legger igjen tips. Hvis du er veldig fornøyd med maten kan du runde opp prisen eller legge igjen vekslepengene. Hvis du er på en guidet tur eller et cruise burde du sjekke om serviceavgiften allerede er inkludert i prisen. Hvis dette ikke er tilfellet, kan du gi rundt 5% om du er tilfreds med turen din. I andre situasjoner er det ikke vanlig å tipse.

Interessante fakta:
Selv om Falklandsøyene ikke har spesielt mange innbyggere er det mye spennende å lære om denne øygruppen og dens befolkning.
 • Det utgis en avis på Falklandsøyene, The Penguin News, og det kommer en ny utgave av den hver fredag.
 • Det bor hele 500,000 sauer men under 4000 mennesker i dette øyriket.
 • Det er veldig få trær på Falklandsøyene, og de få som er der har blitt importert. 
Se vår destinasjons video fra Falklandsøyene:
Copyright: Falkland Islands Tourist BoardSøk etter reiser

clear
Velg Aktivitet
Alle leverandører
joyn

Terms and Agreement

 1. INTRODUKSJON
  1. Velkommen til JOYN & REISEbazaar. Ved å registrere deg hos JOYN godtar du betingelsene beskrevet nedenfor. Reisebazaar er et datterselskap av Airticket Gruppen,
  2. Medlemskap i JOYN er gratis og det er ikke krav til at du kjøper noe for å bli medlem.
  3. JOYN er et lojalitetsprogram hvor du kan opptjene poeng som kan løses inn i tilbud, tjenester, arrangementer med mer.
   • Fra din 5. reise hos oss oppnår du 5% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
   • Fra din 10. reise hos oss oppnår du 10% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
  4. Ved å registrere deg i JOYN og gi oss din e-postadresse, samtykker du til å motta e-post med reiseinspirasjon, tilbud, markedsføring og generelle nyheter fra Airticket Group.
  5. Du gir også ditt samtykke til å bli kontaktet av representanter av REISEbazaar vedrørende ditt medlemskap og spørreundersøkelser om REISEbazaar eller andre selskap i Airticket Group.
  6. Alle opplysninger om deg blir lagret digitalt hos oss og er ikke tilgjengelig for andre enn våre leverandører og samarbeidspartnere som knyttes til en tjeneste, bestilling eller kjøp. Opplysningene deles kun i dette formål til aktører nevnt ovenfor.
 2. MEDLEMSKAP
  1. Medlemskap i JOYN er personlig. Du må ha fylt 18 år, være bosatt i Skandinavia og ha en gyldig e-mail adresse.
  2. Ved å sende inn din søknad, bekrefter du at du er minst 18 år gammel og at du godtar disse betingelsene.
  3. Medlemskapet er personlig, og kan ikke overføres og er underlagt disse betingelsene samt eventuelle andre regler, bestemmelser, policyer og prosedyrer som JOYN vedtar. Vi opererer med en begrensning på kun ett medlemskap per person.
  4. Det er ditt ansvar å holde e-mail adressen og kontaktinformasjonen din oppdatert.
 3. ENDRINGER, SLETTING OG/ELLER FJERNING FRA PROGRAMMET
  1. Du kan slette din konto når du selv ønsker. Dette gjør du enkelt på internet/ i appen ved å følge denne prosedyren.. eller linken.
  2. Hvis du sletter din konto slettes også medlemskapet. Eventuelle opparbeidet poeng som er igjen på kontoen gå tapt.
  3. JOYN kan, etter eget skjønn, søke, tolke, avslutte, forandre, begrense, suspendere eller endre JOYN betingelsene, reglene, bestemmelsene eller fordelene når som helst, uten forvarsel. Det er ditt ansvar å sjekke og vurdere disse betingelsene fra tid til annen for å holde deg informert om eventuelle endringer.
  4. JOYN forbeholder seg retten til å ekskludere enkeltpersoner fra JOYN etter eget skjønn. All påvist eller med rimelighet antatt misbruk av JOYN, manglende overholdelse av betingelsene. Hvis medlemskapet ditt oppheves, vil eventuelle poeng i din konto hos JOYN automatisk slettes.
 4. ANSVARSBEGRENSNING
  1. JOYN er ikke ansvarlig for eventuelle systemfeil eller feilfunksjoner av JOYN, eller konsekvenser dette kan føre til. JOYN påtar seg ikke noe ansvar for tap eller skader som oppstår på grunn av suspensjon, endring eller sletting, eller noe annet ansvar relatert til JOYN, med unntak av ansvar som ikke kan fraskrives i henhold til lovgivningen.
 5. GJELDENDE LOVVERK
  1. Disse betingelsene skal reguleres av norsk lovverk. Eventuelle tvister, krav eller kontroverser som oppstår på bakgrunn av disse betingelsene eller medlemskap i JOYN skal avgjøres av norske domstoler.
 6. MER INFORMASJON OM PROGRAMMET
  1. Hvis du har spørsmål om JOYN, kan du kontakte REISEbazaar på e-post: felles@reisebazaar.no eller via telefon: 22 41 30 30.
betyr REISEbazaar og selskapets øvrige varemerker
betyr alle selskap og varemerker under Airticket Gruppen.