Vi leter nå etter din drømmereise

Reiser til Karibia

Karibia er så mye mer enn et tropisk paradis med kritthvite strender og turkis hav – her finnes også regnskog, fjell, salsarytmer og vakre kolonibyer, utmerkede muligheter for dykking og golf, god mat, fantastiske hoteller, spennende musikkhistorie og en herlig blanding av europeiske og afrikanske tradisjoner.

REISEbazaar er en av få norske turoperatører som skreddersyr reiser til samtlige øyer i Karibia. Vi så tidlig at dette var et attraktivt område og er forundret over at så få operatører tilbyr reiser hit. Turistmessig er Karibia vanligvis forbundet med sol, bad og bryllupsreiser. Øyene betraktes ofte som like, men bortsett fra at alle er øyer med kyst og hav, så er det faktisk store forskjeller - både hva gjelder landskap, vegetasjon, kultur, befolkning,
gastronomi, økonomiske og sosiale forhold. Vi anbefaler derfor at du kombinerer flere øyer - gjerne to til tre på en 14 dagers tur for få mer ut av reisen. Våre mest populære kombinasjoner er Antigua/Grenada, New York/Bermuda, Martinique/St Lucia/Guadeloupe, Guadeloupe/St Barth og kombinasjonen med de Nederlandske Antiller (St Maarten/Curacao og Aruba). Noen øyer er dessverre blitt overkjørt av charter-turismen (Isla Margarita og den Dominikanske Republikk). Selv om vi også tilbyr disse to destinasjonene, anbefaler vi noen av de andre, langt mer attraktive øyene. En god anbefaling om hvor du bør reise i Karibia avhenger av hva du ønsker
med reisen - er formålet kun sol og bad, eller ønsker du mer? Cuba har siden midten av 90-tallet vært vår desidert største destinasjon i regionen, og i tillegg til en rekke spennende temareiser er øya også et populært strandreisemål. Etter vår meninger det nesten synd å reise til Cuba uten å oppleve stedene Baracoa, Trinidad, Havana og Viñales - her anbefaler vi en kombinasjon av strandliv og opplevelser.

En annen trivelig klassiker er Jamaica (mulig takket være musikken), men faktisk er dette en av de billigste øyene i regionen.Her finnes alt fra enkle gjestehus til noen av Karibias mest eksotiske hoteller.I tillegg tilbyr vi også reiseopplegg til mindre kjente øyer i regionen, som for eksempel San Andres (Colombia) og Bay Islands (Honduras).
 


Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet
joyn

Terms and Agreement

 1. INTRODUKSJON
  1. Velkommen til JOYN & REISEbazaar. Ved å registrere deg hos JOYN godtar du betingelsene beskrevet nedenfor. Reisebazaar er et datterselskap av Airticket Gruppen,
  2. Medlemskap i JOYN er gratis og det er ikke krav til at du kjøper noe for å bli medlem.
  3. JOYN er et lojalitetsprogram hvor du kan opptjene poeng som kan løses inn i tilbud, tjenester, arrangementer med mer.
   • Fra din 5. reise hos oss oppnår du 5% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
   • Fra din 10. reise hos oss oppnår du 10% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
  4. Ved å registrere deg i JOYN og gi oss din e-postadresse, samtykker du til å motta e-post med reiseinspirasjon, tilbud, markedsføring og generelle nyheter fra Airticket Group.
  5. Du gir også ditt samtykke til å bli kontaktet av representanter av REISEbazaar vedrørende ditt medlemskap og spørreundersøkelser om REISEbazaar eller andre selskap i Airticket Group.
  6. Alle opplysninger om deg blir lagret digitalt hos oss og er ikke tilgjengelig for andre enn våre leverandører og samarbeidspartnere som knyttes til en tjeneste, bestilling eller kjøp. Opplysningene deles kun i dette formål til aktører nevnt ovenfor.
 2. MEDLEMSKAP
  1. Medlemskap i JOYN er personlig. Du må ha fylt 18 år, være bosatt i Skandinavia og ha en gyldig e-mail adresse.
  2. Ved å sende inn din søknad, bekrefter du at du er minst 18 år gammel og at du godtar disse betingelsene.
  3. Medlemskapet er personlig, og kan ikke overføres og er underlagt disse betingelsene samt eventuelle andre regler, bestemmelser, policyer og prosedyrer som JOYN vedtar. Vi opererer med en begrensning på kun ett medlemskap per person.
  4. Det er ditt ansvar å holde e-mail adressen og kontaktinformasjonen din oppdatert.
 3. ENDRINGER, SLETTING OG/ELLER FJERNING FRA PROGRAMMET
  1. Du kan slette din konto når du selv ønsker. Dette gjør du enkelt på internet/ i appen ved å følge denne prosedyren.. eller linken.
  2. Hvis du sletter din konto slettes også medlemskapet. Eventuelle opparbeidet poeng som er igjen på kontoen gå tapt.
  3. JOYN kan, etter eget skjønn, søke, tolke, avslutte, forandre, begrense, suspendere eller endre JOYN betingelsene, reglene, bestemmelsene eller fordelene når som helst, uten forvarsel. Det er ditt ansvar å sjekke og vurdere disse betingelsene fra tid til annen for å holde deg informert om eventuelle endringer.
  4. JOYN forbeholder seg retten til å ekskludere enkeltpersoner fra JOYN etter eget skjønn. All påvist eller med rimelighet antatt misbruk av JOYN, manglende overholdelse av betingelsene. Hvis medlemskapet ditt oppheves, vil eventuelle poeng i din konto hos JOYN automatisk slettes.
 4. ANSVARSBEGRENSNING
  1. JOYN er ikke ansvarlig for eventuelle systemfeil eller feilfunksjoner av JOYN, eller konsekvenser dette kan føre til. JOYN påtar seg ikke noe ansvar for tap eller skader som oppstår på grunn av suspensjon, endring eller sletting, eller noe annet ansvar relatert til JOYN, med unntak av ansvar som ikke kan fraskrives i henhold til lovgivningen.
 5. GJELDENDE LOVVERK
  1. Disse betingelsene skal reguleres av norsk lovverk. Eventuelle tvister, krav eller kontroverser som oppstår på bakgrunn av disse betingelsene eller medlemskap i JOYN skal avgjøres av norske domstoler.
 6. MER INFORMASJON OM PROGRAMMET
  1. Hvis du har spørsmål om JOYN, kan du kontakte REISEbazaar på e-post: felles@reisebazaar.no eller via telefon: 22 41 30 30.
betyr REISEbazaar og selskapets øvrige varemerker
betyr alle selskap og varemerker under Airticket Gruppen.