Vi leter nå etter din drømmereise

Reiser til Nord Amerika (USA & Canada)

Engelsk talende, lik kultur, velorganisert…er ikke en reise til Nord-Amerika litt, vel tamt og kjedelig? Nei mener vi

Hvis du leter etter et episk reisemål så har du valgt riktig. Området som dekker USA og Canada er et sted for mystiske reiser, imponerende landskap, og utenfor de store dominerende byene finner du rå villmark.

US National Parks har ansvaret for over 400 beskyttede områder, inkludert Yellowstone (den eldste parken i Nord-Amerika) og Alaskas Wrangell St-Elias (den største nasjonalparken, som faktisk er større enn Sveits). Og nord for den 49. breddegraden finner du uendelig ødemark, hjem til bjørner, elg – hvor det meste kun er tilgjengelig via sjøfly.

Med så enorme områder bør din første utfordring bli tid og hvordan skal du komme deg rundt? Fly innenlands i USA & Canada bør ikke koste all verden og de fleste flyselskap som er i en allianse (One World, Skyteam eller Star Alliance) vil kunne gi deg mange mulig stopovers på reiseruten hvis du planlegger reisen godt nok. Dette fordi de fleste billetter er basert på mileage systemet.
Men for å kunne oppleve det virkelige og ekte Nord-Amerika er det klart at landeveien lokker (evt med tog). REISEbazaar tilbyr togreiser med Amtrak og Canadian Rail samt meget gode leiebilpriser og bobiler – spør oss om et tilbud.

Noen av de beste reisene er langs kysten som f.eks fergeturen gjennom Alaskas “Inside Passage”, et historisk cruise fra gullalderen I Klondyke og muligheten til å se hval på veien.
Når du har fått transporten på plass er det på tide og plukke ut høydepunktene for reisen. Du vil trenge måneder hvis du skal ha med deg alt på kontinentet. Så legg fokus på deler som f.eks. fra kyst til kyst, Route 66, Californias Pacific Highway eller vestkysten av Canada. Andre områder som kan friste er Great Lakes, New England, Florida & the Keys.

Hvis tiden tillater det, forsøk å treffe noen av urinnvånerne i Nord-Amerika også. I den sørlige delen av USA holdes fortsatt gamle tradisjoner i live (forsøk New Mexico). I Canada er det en sterk bevegelse av «First Nations» og her tilbys alt fra «home-stays» til Inuit ledede villmarks cruise. En opplevelse som vil sitte lenge som et minne fra reisen.
Så hva venter du på? Ta kontakt med oss i dag for å finne din drømmereise til Nord-Amerika
 


Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet
joyn

Terms and Agreement

 1. INTRODUKSJON
  1. Velkommen til JOYN & REISEbazaar. Ved å registrere deg hos JOYN godtar du betingelsene beskrevet nedenfor. Reisebazaar er et datterselskap av Airticket Gruppen,
  2. Medlemskap i JOYN er gratis og det er ikke krav til at du kjøper noe for å bli medlem.
  3. JOYN er et lojalitetsprogram hvor du kan opptjene poeng som kan løses inn i tilbud, tjenester, arrangementer med mer.
   • Fra din 5. reise hos oss oppnår du 5% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
   • Fra din 10. reise hos oss oppnår du 10% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
  4. Ved å registrere deg i JOYN og gi oss din e-postadresse, samtykker du til å motta e-post med reiseinspirasjon, tilbud, markedsføring og generelle nyheter fra Airticket Group.
  5. Du gir også ditt samtykke til å bli kontaktet av representanter av REISEbazaar vedrørende ditt medlemskap og spørreundersøkelser om REISEbazaar eller andre selskap i Airticket Group.
  6. Alle opplysninger om deg blir lagret digitalt hos oss og er ikke tilgjengelig for andre enn våre leverandører og samarbeidspartnere som knyttes til en tjeneste, bestilling eller kjøp. Opplysningene deles kun i dette formål til aktører nevnt ovenfor.
 2. MEDLEMSKAP
  1. Medlemskap i JOYN er personlig. Du må ha fylt 18 år, være bosatt i Skandinavia og ha en gyldig e-mail adresse.
  2. Ved å sende inn din søknad, bekrefter du at du er minst 18 år gammel og at du godtar disse betingelsene.
  3. Medlemskapet er personlig, og kan ikke overføres og er underlagt disse betingelsene samt eventuelle andre regler, bestemmelser, policyer og prosedyrer som JOYN vedtar. Vi opererer med en begrensning på kun ett medlemskap per person.
  4. Det er ditt ansvar å holde e-mail adressen og kontaktinformasjonen din oppdatert.
 3. ENDRINGER, SLETTING OG/ELLER FJERNING FRA PROGRAMMET
  1. Du kan slette din konto når du selv ønsker. Dette gjør du enkelt på internet/ i appen ved å følge denne prosedyren.. eller linken.
  2. Hvis du sletter din konto slettes også medlemskapet. Eventuelle opparbeidet poeng som er igjen på kontoen gå tapt.
  3. JOYN kan, etter eget skjønn, søke, tolke, avslutte, forandre, begrense, suspendere eller endre JOYN betingelsene, reglene, bestemmelsene eller fordelene når som helst, uten forvarsel. Det er ditt ansvar å sjekke og vurdere disse betingelsene fra tid til annen for å holde deg informert om eventuelle endringer.
  4. JOYN forbeholder seg retten til å ekskludere enkeltpersoner fra JOYN etter eget skjønn. All påvist eller med rimelighet antatt misbruk av JOYN, manglende overholdelse av betingelsene. Hvis medlemskapet ditt oppheves, vil eventuelle poeng i din konto hos JOYN automatisk slettes.
 4. ANSVARSBEGRENSNING
  1. JOYN er ikke ansvarlig for eventuelle systemfeil eller feilfunksjoner av JOYN, eller konsekvenser dette kan føre til. JOYN påtar seg ikke noe ansvar for tap eller skader som oppstår på grunn av suspensjon, endring eller sletting, eller noe annet ansvar relatert til JOYN, med unntak av ansvar som ikke kan fraskrives i henhold til lovgivningen.
 5. GJELDENDE LOVVERK
  1. Disse betingelsene skal reguleres av norsk lovverk. Eventuelle tvister, krav eller kontroverser som oppstår på bakgrunn av disse betingelsene eller medlemskap i JOYN skal avgjøres av norske domstoler.
 6. MER INFORMASJON OM PROGRAMMET
  1. Hvis du har spørsmål om JOYN, kan du kontakte REISEbazaar på e-post: felles@reisebazaar.no eller via telefon: 22 41 30 30.
betyr REISEbazaar og selskapets øvrige varemerker
betyr alle selskap og varemerker under Airticket Gruppen.