Vi leter nå etter din drømmereise

Reiser til St. Vincent og Grenadinene

St Vincent and the GrenadinesSt Vincent & the Grenadines er rolig hav og imponerende natur og intense solnedganger. Bare navnet St Vincent and the Grenadines fremkaller visjoner av en eksotisk og idyllisk destinasjon. Forestill deg en kjede av øyer i hjertet av det karibiske hav, ennå ikke overlesset av turisme, med hvite sandstrender på øde øyer, dypblå bølger som skyller inn over land, med omtrent ikke en sjel i sikte, velkommen til St Vincent and the Grenadines.

Dette høres vel ut som en lekeplass for de rike og berømte! Men fakta er at du ikke trenger en privat seilbåt for å nyte godt av denne destinasjonen. Faktisk finnes det billige fergeforbindelser som gjør det lett å utforske alle de ulike øyene er det lett og enkelt å finne din perfekte paradisøy. St Vincent and the Grenadines er kanskje mest kjent for sine strender men det finnes mer å gjøre enn å ligge i en hengekøye! Her har du vulkaner som kan bestiges, fossefall til å friske deg opp og gode muligheter for fotturer i frodig natur.

Hva bør du få med deg?
 • Tobago Cays – med 5 små øyer omkranset av et frodig korallrev ligger de berømte Tobago Cays, med kanskje noe av Karibias beste dykking og snorkle muligheter. Tobago Cays er formelt beskyttet og er en nasjonalpark kun tilgjengelig via båt på en dagstur fra en av Grenadinene – og får en utflukt det kan være! Her finner du de klassiske hvite sandstrendene som på avstand kan se ut som små skyer svevende over en blå himmel

 • Bequia – er kanskje den mest perfekte av alle Grenadinene. Overveldende strender ligger som dotter langs kystlinjen og med overnattingssteder som (relativt) passer inn i de fleste budsjetter, en avslappet og rolig atmosfære skaper en omgivelse som er perfekt. Her finner du gode restauranter, butikker som har bevart som lokale sjarm og nok gylden sand og blått hav til å holde alle trollbundet.

 • Union Island – føles mer som en utpost helt på kanten av arkipelet – og det er akkurat det det er! Før introduksjonen av hurtigbåter var Union Island et yndet sted for smuglere for hele Karibia. Den lille havnen Clifton flyter over av lokal sjarm og er nok det beste eksemplet på hvordan Grenadinene var for noen 10-år siden. Union Island er et kjent ankringssted for seilbåter og er også en transport knutepunkt. Herfra går det også båter over til Carriacou i Grenada. Union Island har nok av greie overnattingssteder og en del restauranter il å tilfredsstille de fleste, selv om livet her er noe langsommere enn andre steder i Grenadinene. 

 • Mayreau – Velsignet med en utstråling og skjønnhet, og fortsatt lite utbygd, denne kompakte og palmekledde øyen er Mayreau kanskje den mest autentiske øyen som oppfyller alles drømmer om Karibia. Med kun en håndfull kjøretøy, ingen flyplass og kun noen få innbyggere, føles Mayreau mer ut som en forlatt øy. Mayreau er en fantastisk destinasjon for selvstendige besøkende som ønsker å oppleve Grenadinenes beste strender og samtidig få en dose kultur på samme tid. Det finnes ingen fancy hoteller, og selv om store cruisebåter og seilbåter av g til ankrer opp utenfor er de fleste av disse så snart solen går ned og du har igjen hele stedet for deg selv, mer eller mindre. Mayreau er såpass liten at det er umulig å ikke bli på fornavn med de fleste av de lokale innbyggerne i løpet av kort tid. Det finnes noen få barer (som besøkes flittig) og det sies at selv med ½-parten av innbyggertallet på sin større nabo, Union Island, drikkes det dobbelt så mye øl på Mayreau!

 
Gjennomsnittstemperatur og nedbør for St Vincent and the Grenadines (Kinstown)
Måle enheter= ºC og mm/måned. Varmeste måned: september (29°C), Kaldeste måned: februar (27°C) & Våteste måned: oktober (212.1mm) - Alle verdier basert på data innhentet i perioden 2005-2015.

Average temperatures and precipitation in Kingstown, St Vincent and the Grenadines
Hvordan er været? St Vincent og Grenadinene har et varmt, tropisk klima hele året og vær måned har stort sett like mye sol med gjennomsnittstemperaturen liggende på rundt 30°C. Men været er faktisk litt ulikt blant øyene og de sørlige øyene er nok em smule tørrere og varmere enn de nordlige øyene i Grenadinene. Den tørrest måneden er normalt sett i perioden februar – april, mens det faller mest regn i perioden juni – november (som ellers i Karibia). Under regntiden er det vanlig mer heftige korte regnskurer etterfulgt av solskinn. St Vincent & Grenadinene ligger såpass langt sør at de i hovedsak ligger utenfor den verste orkanregionen.
Beste tiden å besøke St Vincent & the Grenadines: Den beste tiden å besøke landet er April & mai hor bade priser normal sinker, mens det fortsatt er bra vær, men du kan i prinsippet besøke landet hele året, men klart best under den tørre årstiden.
Penger og valuta: – Eastern Caribbean Dollar (EC$) = 100 cents
Tips: er egentlig ikke så utbredt og de fleste restaurant og hoteller vil automatisk legge på 10-15% service gebyr. 

Interessante fakta:
 1. Mange øyer å velge mellom - det er over 32 vakre øyer som utgjør St Vincent og Grenadinene, m en kun 9 av de er bebodde
 2. Små forhold – det totale landområdet som utgjør St Vincent og Grenadinene er på ca 389 km² med rundt 102 000 innbyggere (omtrent 1,5 x større enn Birmingham i England og med rundt 10% av befolkningen i samme by) eller 802 x mindre enn Poel
 3. Ikke akkurat livet «in the fast lane» - den høyeste fartsgrensen i landet er på hele 48 km/t
 4. Pirater – alle 3 filmene i seriien om Jack Sparrow ble filmet i farvannet rundt St Vincent og Grenadinene
Festivaler; det er en god blanding av tradisjonelle festlige anledninger og en del av nyere historie som viser landets kulturelle side. Innbyggerne feirer sine røtter som beboere av en øynasjon med et stort båt race hvert eneste år under det som heter Bequia Easter Regatta. St Vincent og Grenadinene viser også frem sine karibiske assosiasjoner med sitt årlige karneval, også kjent som Vincy Mas. Mer tradisjonelle kulturrøtter finner du under feiringen av Nine Mornings rundt juletider.
 • Nine Mornings – er en litt unik tradisjonell helligdag og tilhører julefeiringen. Ni dager før julaften deltar de fleste av landets innbyggere i en rekke aktiviteter som f.eks morgenbad, danser (fetes), sykkelritt og gatekonserter – på landsbygda ender stort sett feiringen med en karibisk steel band «jump-up». Hvordan denne feiringen oppstod er litt av et mysterium men historien sier at den røtter i den katolske kirken, mens andre mener den oppstod under slaveperioden.
 • Bequia Easter Regatta – er et 5-dagers båtrace som finner sted på Bequia over påskehøytiden. Regattaen tiltrekker seg mange internasjonale profesjonelle og amatører. Det er en morsom tid å være på Bequia og et interessant spetakkel å få med seg.
 • Vincy Mas – er St Vincents typiske karibisk festival og er landets lokale karneval. På St Vincent feires dette med parader og gatefester. Festen avholdes over 2 uker i slutten av juni og inn i begynnelsen av juli og er kanskje den mest fargerike festivalen på St Vincent.
Se vår destinasjons video fra St Vincent and the Grenadines
Copyrigth - Rani BerginSøk etter reiser

clear
Velg Aktivitet
Alle leverandører
joyn

Terms and Agreement

 1. INTRODUKSJON
  1. Velkommen til JOYN & REISEbazaar. Ved å registrere deg hos JOYN godtar du betingelsene beskrevet nedenfor. Reisebazaar er et datterselskap av Airticket Gruppen,
  2. Medlemskap i JOYN er gratis og det er ikke krav til at du kjøper noe for å bli medlem.
  3. JOYN er et lojalitetsprogram hvor du kan opptjene poeng som kan løses inn i tilbud, tjenester, arrangementer med mer.
   • Fra din 5. reise hos oss oppnår du 5% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
   • Fra din 10. reise hos oss oppnår du 10% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
  4. Ved å registrere deg i JOYN og gi oss din e-postadresse, samtykker du til å motta e-post med reiseinspirasjon, tilbud, markedsføring og generelle nyheter fra Airticket Group.
  5. Du gir også ditt samtykke til å bli kontaktet av representanter av REISEbazaar vedrørende ditt medlemskap og spørreundersøkelser om REISEbazaar eller andre selskap i Airticket Group.
  6. Alle opplysninger om deg blir lagret digitalt hos oss og er ikke tilgjengelig for andre enn våre leverandører og samarbeidspartnere som knyttes til en tjeneste, bestilling eller kjøp. Opplysningene deles kun i dette formål til aktører nevnt ovenfor.
 2. MEDLEMSKAP
  1. Medlemskap i JOYN er personlig. Du må ha fylt 18 år, være bosatt i Skandinavia og ha en gyldig e-mail adresse.
  2. Ved å sende inn din søknad, bekrefter du at du er minst 18 år gammel og at du godtar disse betingelsene.
  3. Medlemskapet er personlig, og kan ikke overføres og er underlagt disse betingelsene samt eventuelle andre regler, bestemmelser, policyer og prosedyrer som JOYN vedtar. Vi opererer med en begrensning på kun ett medlemskap per person.
  4. Det er ditt ansvar å holde e-mail adressen og kontaktinformasjonen din oppdatert.
 3. ENDRINGER, SLETTING OG/ELLER FJERNING FRA PROGRAMMET
  1. Du kan slette din konto når du selv ønsker. Dette gjør du enkelt på internet/ i appen ved å følge denne prosedyren.. eller linken.
  2. Hvis du sletter din konto slettes også medlemskapet. Eventuelle opparbeidet poeng som er igjen på kontoen gå tapt.
  3. JOYN kan, etter eget skjønn, søke, tolke, avslutte, forandre, begrense, suspendere eller endre JOYN betingelsene, reglene, bestemmelsene eller fordelene når som helst, uten forvarsel. Det er ditt ansvar å sjekke og vurdere disse betingelsene fra tid til annen for å holde deg informert om eventuelle endringer.
  4. JOYN forbeholder seg retten til å ekskludere enkeltpersoner fra JOYN etter eget skjønn. All påvist eller med rimelighet antatt misbruk av JOYN, manglende overholdelse av betingelsene. Hvis medlemskapet ditt oppheves, vil eventuelle poeng i din konto hos JOYN automatisk slettes.
 4. ANSVARSBEGRENSNING
  1. JOYN er ikke ansvarlig for eventuelle systemfeil eller feilfunksjoner av JOYN, eller konsekvenser dette kan føre til. JOYN påtar seg ikke noe ansvar for tap eller skader som oppstår på grunn av suspensjon, endring eller sletting, eller noe annet ansvar relatert til JOYN, med unntak av ansvar som ikke kan fraskrives i henhold til lovgivningen.
 5. GJELDENDE LOVVERK
  1. Disse betingelsene skal reguleres av norsk lovverk. Eventuelle tvister, krav eller kontroverser som oppstår på bakgrunn av disse betingelsene eller medlemskap i JOYN skal avgjøres av norske domstoler.
 6. MER INFORMASJON OM PROGRAMMET
  1. Hvis du har spørsmål om JOYN, kan du kontakte REISEbazaar på e-post: felles@reisebazaar.no eller via telefon: 22 41 30 30.
betyr REISEbazaar og selskapets øvrige varemerker
betyr alle selskap og varemerker under Airticket Gruppen.