Vi leter nå etter din drømmereise

safarireiser

South AfricaPå swahili betyr ordet safari "reise". Uansett om det er gjennom de dyrelivrike slettene og gressområdene i Kenyas Masai Mara, det enorme økosystemet i Okavango Delta i en "dug-out" kano, eller zipping over Namibias sanddyner med quad bike, vil vi ta deg med på en reise som vil være brent i minnet for alltid

Den opprinnelige formen av safari oppsto på de østre Afrikas savanner. Navnet safari er blitt utbredt til å omfatte store deler av verden, med dyreliv, slik at flere steder tilbyr forskjellige varianter, inklusive hvalsafari i nordnorske farvann og tigersafari i Asia.
Opplevelsen av å se dyr i sitt naturlige habitat er spektakulær, sammen med våre operatører Wild Dogs Safaris, Transafrica, Kiboko Safaris, Karibu Safari, Exodus & &Beyond tilbyr vi uforglemmelige dyreopplevelser og Safari til deler av verden du bare har drømt om!

De mest populære safari destinasjonene i Afrika:
 • Maasai Mara National Reserve, Kenya
 • Chobe National Park, Botswana
 • Kruger National Park, South Africa
 • South Luangwa National Park, Zambia
 • Okavango Delta, Botswana
 • Serengeti National Park, Tanzania
 • Bwindi Impenetrable National Park, Uganda
 • Etosha National Park, Namibia
 • Ngorongoro Conservation Area, Tanzania
 • Hwange National Park, Zimbabwe

Våre safarier vil ta deg til noen av verdens mest utrolige destinasjoner men har selvsagt fokus på Afrika. Her ruver parkene i Kenya som Masai Mara, Tsavo & Amboseli. Over grensen i Tanzania finner du Serengeti, Ngorongoro og Selous. Lenger sør i Afrika ligger de enda mer eksklusive destinasjonene i Botswana med Okavango Deltaet, Chobe & Kalahari. På enhver safari mulighet kommer man heller ikke utenom de mange private reservatene i tilknytning til Kruger nasjonalpark og her finner du da også et 100-talls muligheter med eksklusive lodger (bosteder).
Dette er bare noen få av Afrikas mange muligheter, men på det Indiske subkontinentet venter også muligheter for intime tiger opplevelser, utenfor de opptråkkede veiene som man som oftest må benytte.

REISEbazaar lever og ånder for Afrika generelt og vi trives like godt på en "bush camp" som et sted med høy luksus, det er naturen som er viktig og vi elsker å ha muligheten til å være ute på leting fra daggry til solen går ned, det er ikke alltid noe man ser noe, men det er opplevelsen, luktene og lydene som gjør dette uvirkelig.

   


  Søk etter reiser

  clear
  Velg Aktivitet
  joyn

  Terms and Agreement

  1. INTRODUKSJON
   1. Velkommen til JOYN & REISEbazaar. Ved å registrere deg hos JOYN godtar du betingelsene beskrevet nedenfor. Reisebazaar er et datterselskap av Airticket Gruppen,
   2. Medlemskap i JOYN er gratis og det er ikke krav til at du kjøper noe for å bli medlem.
   3. JOYN er et lojalitetsprogram hvor du kan opptjene poeng som kan løses inn i tilbud, tjenester, arrangementer med mer.
    • Fra din 5. reise hos oss oppnår du 5% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
    • Fra din 10. reise hos oss oppnår du 10% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
   4. Ved å registrere deg i JOYN og gi oss din e-postadresse, samtykker du til å motta e-post med reiseinspirasjon, tilbud, markedsføring og generelle nyheter fra Airticket Group.
   5. Du gir også ditt samtykke til å bli kontaktet av representanter av REISEbazaar vedrørende ditt medlemskap og spørreundersøkelser om REISEbazaar eller andre selskap i Airticket Group.
   6. Alle opplysninger om deg blir lagret digitalt hos oss og er ikke tilgjengelig for andre enn våre leverandører og samarbeidspartnere som knyttes til en tjeneste, bestilling eller kjøp. Opplysningene deles kun i dette formål til aktører nevnt ovenfor.
  2. MEDLEMSKAP
   1. Medlemskap i JOYN er personlig. Du må ha fylt 18 år, være bosatt i Skandinavia og ha en gyldig e-mail adresse.
   2. Ved å sende inn din søknad, bekrefter du at du er minst 18 år gammel og at du godtar disse betingelsene.
   3. Medlemskapet er personlig, og kan ikke overføres og er underlagt disse betingelsene samt eventuelle andre regler, bestemmelser, policyer og prosedyrer som JOYN vedtar. Vi opererer med en begrensning på kun ett medlemskap per person.
   4. Det er ditt ansvar å holde e-mail adressen og kontaktinformasjonen din oppdatert.
  3. ENDRINGER, SLETTING OG/ELLER FJERNING FRA PROGRAMMET
   1. Du kan slette din konto når du selv ønsker. Dette gjør du enkelt på internet/ i appen ved å følge denne prosedyren.. eller linken.
   2. Hvis du sletter din konto slettes også medlemskapet. Eventuelle opparbeidet poeng som er igjen på kontoen gå tapt.
   3. JOYN kan, etter eget skjønn, søke, tolke, avslutte, forandre, begrense, suspendere eller endre JOYN betingelsene, reglene, bestemmelsene eller fordelene når som helst, uten forvarsel. Det er ditt ansvar å sjekke og vurdere disse betingelsene fra tid til annen for å holde deg informert om eventuelle endringer.
   4. JOYN forbeholder seg retten til å ekskludere enkeltpersoner fra JOYN etter eget skjønn. All påvist eller med rimelighet antatt misbruk av JOYN, manglende overholdelse av betingelsene. Hvis medlemskapet ditt oppheves, vil eventuelle poeng i din konto hos JOYN automatisk slettes.
  4. ANSVARSBEGRENSNING
   1. JOYN er ikke ansvarlig for eventuelle systemfeil eller feilfunksjoner av JOYN, eller konsekvenser dette kan føre til. JOYN påtar seg ikke noe ansvar for tap eller skader som oppstår på grunn av suspensjon, endring eller sletting, eller noe annet ansvar relatert til JOYN, med unntak av ansvar som ikke kan fraskrives i henhold til lovgivningen.
  5. GJELDENDE LOVVERK
   1. Disse betingelsene skal reguleres av norsk lovverk. Eventuelle tvister, krav eller kontroverser som oppstår på bakgrunn av disse betingelsene eller medlemskap i JOYN skal avgjøres av norske domstoler.
  6. MER INFORMASJON OM PROGRAMMET
   1. Hvis du har spørsmål om JOYN, kan du kontakte REISEbazaar på e-post: felles@reisebazaar.no eller via telefon: 22 41 30 30.
  betyr REISEbazaar og selskapets øvrige varemerker
  betyr alle selskap og varemerker under Airticket Gruppen.