Vi leter nå etter din drømmereise

Maritime opplevelser

Infinity ExpeditionsFinnes det i det hele tatt en bedre måte å reise på? Med bølgene bak deg og solen i ansiktet mens du seiler på det åpne havet. REISEbazaar fokuserer ikke på tradisjonelle cruise med store massive bomaskiner, men har spesialisert seg på seilbåter og store havgående skip hvor du kan føle og delta i daglige gjøremål, eller du kan velge et av våre mange mindre båter hvor du kan nyte late dager på dekk med en cocktail i hånden - valget er ditt.

Selv om noen av våre skip er store, og har kilometervis av rep, og du må huske nautiske ord & begrep trenger du på de fleste reisene å være en erfaren sjøulk for å kunne nyte seillivets gleder.

Sea-ing is believing
utforsk vår blåe planet og eventyret venter utenfor horisonten, men siden vi hverken har gjeller eller finner er den eneste måten å kunne oppleve ditt ombord og til havs. Våre turer er for den mest hardhudede landkrabben til den erfarne seileren i oss og vi går omtrent overalt hvor det finnes vann. En seilas bringer verdens utposter til deg fra antarktiske pingvin kolonier til øde bukter blant Indonesias mer enn 17 000 øyer, eller noen av de fortsatt uberørte øyer i Middelhavet. Ønsker du episke havkrysninger kan vi også tilby dette med en av verdens lengst varende cruise, Infinity Expeditions.

Og det beste med våre reiser er at små båter kan gå dit store båter ikke kommer til, det er enkel fysikk. Derfor finner du også kun mindre båter på våre reiser, noe som gjør at reisen er meget intim og lokal.

Vann, vann, overalt - Polområdene, Amazonas, Galapagosøyene, Stillehavet og resten av verden er vår lekeplass så vi anbefaler deg til å mønstre på en av våre vakre og spennende martime opplevelser.


Antall turer funnet: 323
load more
 


Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet