Vi leter nå etter din drømmereise

Maritime opplevelser

Infinity ExpeditionsFinnes det i det hele tatt en bedre måte å reise på? Med bølgene bak deg og solen i ansiktet mens du seiler på det åpne havet. REISEbazaar fokuserer ikke på tradisjonelle cruise med store massive bomaskiner, men har spesialisert seg på seilbåter og store havgående skip hvor du kan føle og delta i daglige gjøremål, eller du kan velge et av våre mange mindre båter hvor du kan nyte late dager på dekk med en cocktail i hånden - valget er ditt.

Selv om noen av våre skip er store, og har kilometervis av rep, og du må huske nautiske ord & begrep trenger du på de fleste reisene å være en erfaren sjøulk for å kunne nyte seillivets gleder.

Sea-ing is believing
utforsk vår blåe planet og eventyret venter utenfor horisonten, men siden vi hverken har gjeller eller finner er den eneste måten å kunne oppleve ditt ombord og til havs. Våre turer er for den mest hardhudede landkrabben til den erfarne seileren i oss og vi går omtrent overalt hvor det finnes vann. En seilas bringer verdens utposter til deg fra antarktiske pingvin kolonier til øde bukter blant Indonesias mer enn 17 000 øyer, eller noen av de fortsatt uberørte øyer i Middelhavet. Ønsker du episke havkrysninger kan vi også tilby dette med en av verdens lengst varende cruise, Infinity Expeditions.

Og det beste med våre reiser er at små båter kan gå dit store båter ikke kommer til, det er enkel fysikk. Derfor finner du også kun mindre båter på våre reiser, noe som gjør at reisen er meget intim og lokal.

Vann, vann, overalt - Polområdene, Amazonas, Galapagosøyene, Stillehavet og resten av verden er vår lekeplass så vi anbefaler deg til å mønstre på en av våre vakre og spennende martime opplevelser.


Antall turer funnet: 306
load more
 


Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet
joyn

Terms and Agreement

 1. INTRODUKSJON
  1. Velkommen til JOYN & REISEbazaar. Ved å registrere deg hos JOYN godtar du betingelsene beskrevet nedenfor. Reisebazaar er et datterselskap av Airticket Gruppen,
  2. Medlemskap i JOYN er gratis og det er ikke krav til at du kjøper noe for å bli medlem.
  3. JOYN er et lojalitetsprogram hvor du kan opptjene poeng som kan løses inn i tilbud, tjenester, arrangementer med mer.
   • Fra din 5. reise hos oss oppnår du 5% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
   • Fra din 10. reise hos oss oppnår du 10% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
  4. Ved å registrere deg i JOYN og gi oss din e-postadresse, samtykker du til å motta e-post med reiseinspirasjon, tilbud, markedsføring og generelle nyheter fra Airticket Group.
  5. Du gir også ditt samtykke til å bli kontaktet av representanter av REISEbazaar vedrørende ditt medlemskap og spørreundersøkelser om REISEbazaar eller andre selskap i Airticket Group.
  6. Alle opplysninger om deg blir lagret digitalt hos oss og er ikke tilgjengelig for andre enn våre leverandører og samarbeidspartnere som knyttes til en tjeneste, bestilling eller kjøp. Opplysningene deles kun i dette formål til aktører nevnt ovenfor.
 2. MEDLEMSKAP
  1. Medlemskap i JOYN er personlig. Du må ha fylt 18 år, være bosatt i Skandinavia og ha en gyldig e-mail adresse.
  2. Ved å sende inn din søknad, bekrefter du at du er minst 18 år gammel og at du godtar disse betingelsene.
  3. Medlemskapet er personlig, og kan ikke overføres og er underlagt disse betingelsene samt eventuelle andre regler, bestemmelser, policyer og prosedyrer som JOYN vedtar. Vi opererer med en begrensning på kun ett medlemskap per person.
  4. Det er ditt ansvar å holde e-mail adressen og kontaktinformasjonen din oppdatert.
 3. ENDRINGER, SLETTING OG/ELLER FJERNING FRA PROGRAMMET
  1. Du kan slette din konto når du selv ønsker. Dette gjør du enkelt på internet/ i appen ved å følge denne prosedyren.. eller linken.
  2. Hvis du sletter din konto slettes også medlemskapet. Eventuelle opparbeidet poeng som er igjen på kontoen gå tapt.
  3. JOYN kan, etter eget skjønn, søke, tolke, avslutte, forandre, begrense, suspendere eller endre JOYN betingelsene, reglene, bestemmelsene eller fordelene når som helst, uten forvarsel. Det er ditt ansvar å sjekke og vurdere disse betingelsene fra tid til annen for å holde deg informert om eventuelle endringer.
  4. JOYN forbeholder seg retten til å ekskludere enkeltpersoner fra JOYN etter eget skjønn. All påvist eller med rimelighet antatt misbruk av JOYN, manglende overholdelse av betingelsene. Hvis medlemskapet ditt oppheves, vil eventuelle poeng i din konto hos JOYN automatisk slettes.
 4. ANSVARSBEGRENSNING
  1. JOYN er ikke ansvarlig for eventuelle systemfeil eller feilfunksjoner av JOYN, eller konsekvenser dette kan føre til. JOYN påtar seg ikke noe ansvar for tap eller skader som oppstår på grunn av suspensjon, endring eller sletting, eller noe annet ansvar relatert til JOYN, med unntak av ansvar som ikke kan fraskrives i henhold til lovgivningen.
 5. GJELDENDE LOVVERK
  1. Disse betingelsene skal reguleres av norsk lovverk. Eventuelle tvister, krav eller kontroverser som oppstår på bakgrunn av disse betingelsene eller medlemskap i JOYN skal avgjøres av norske domstoler.
 6. MER INFORMASJON OM PROGRAMMET
  1. Hvis du har spørsmål om JOYN, kan du kontakte REISEbazaar på e-post: felles@reisebazaar.no eller via telefon: 22 41 30 30.
betyr REISEbazaar og selskapets øvrige varemerker
betyr alle selskap og varemerker under Airticket Gruppen.