Vi leter nå etter din drømmereise

Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet

Sol og badeferie

Sol & badeferieHvem har ikke drømt om å ligge på en eksotisk strand og lytte til bølgenes lette skvulping i bakgrunnen og svaiende palmer mot en blå himmel, det er postkort bildet fra paradis!. Vi er stolte over å kunne tilby et utrolig bredt spekter av reiseforslag slik at du kan oppnå denne drømmen og selv ligge på denne stranden og igjen innenfor et overkommelig budsjett. Hvor man skal reise og når man skal reise avhengig selvsagt av reisetid og budsjett, men ser man bort fra Stillehavsøyene burde de fleste være innenfor rekkevidde. Våre reiser og forslag er i hovedsak utenfor de vanlige charter destinasjoner og vi har lagt vekt på å vise et mangfold av mulige løsninger.

Du trenger heldigvis ikke reise halve jorden rundt for å finne paradis. Vår store overraskelse med kort reisetid fra Europa (7 timer) fant vi perlen Sao Tom`e Principe, 2 øyer som innfrir selv de villeste fantasier. Mens klassiske øyer i Karibia ligger ca 8-10 timer fra Europa frister denne øygruppen ikke bare med utrolige strender, men med vanvittig god mat, ekstremt hyggelige mennesker og utrolig prisvennlig.

På våre sider finner du reiseforslag til de fleste av øyene på alle verdens hav, fra klassiske Karibia til ukjente øyer i det Indiske hav og det magiske Stillehavet. Vi har stort sett besøkt alle disse destinasjonene og vet med sikkerhet at de vil innfri de villeste forventninger. La deg derfor lete etter drømmen på under våre sol & bade forslag. Men for å hjelpe deg litt på vei har vi laget en liten guide til når det er best å reise til noen av disse regionene.

Når og hvor?
  • Stillehavet (Polynesia & Melanesia): beste tiden for denne regionen er den norske sommeren (men du kan reise hele året egentlig) fra mai til september.
  • Karibia: den beste tiden her er tradisjonelt fra slutten av oktober til midten av mai, mens øyer som Barbados, Trinidad & Tobago samt ABC øyene (Aruba, Bonaire & Curaçao) kan besøkes hele året.
  • Det Indiske hav: her er det store variasjoner fra sted til sted men i hovedtrekk er sesongen mai til november (Komorene, Mosambik, Mauritius, Seychellene & Zanzibar) eller desember til mai (Maldivene, Sri Lanka - men sjekk de respektive landsidene for mer nøyaktig informasjon.
  • Sørkinahavet: Filippinene som den største destinasjonen i Sørkinahavet er best i perioden november til midten av juni, mens Japan (Okinawa arkipelaget) er best på den norske sommeren fra midten av mai til oktober.,
Legg dårlig vær og hverdagen bak deg og reis til sol og sjø!
Våre favoritt strand destinasjoner