REISEbazaar - Seiling & Cruise

Er du en sjøulk, en eventyrer, en oppdager, en globetrotter eller rett og slett eventyrlysten, er dette reiser som vil falle i smak.
Disse turene gir deg muligheten til å komme deg vekk fra turistmassen å se byer og områder i et helt nytt perspektiv – på den gamle gode reise måten, med båt.
Forestill deg at du flyter nedover den mektige Mekong eleven langs flyte markedene i Cai Bei eller den fantastiske utsikten på Ganges elven når du flyter forbi Pawapuri Jain tempelet, du vil aldri glemme det!

Opplev magien i Amazonas mens du cruiser langs elven og får et glimt av hvordan livet «on the river» er, nyt den gamle sjarmen i Kroatia mens du seiler fra Dubrovnik til Split og vær med på øy hopping i Thailand – Hva er bedre enn å sove under stjernene! Ønsker du perfekte strender, turkise laguner, bortgjemte bukter og verdens vakreste steder å snorkle tilbyr vi uforglemmelige reiser til Maldivene og British Virgin Islands!

Vil du reise med Katamaran, seilbåt, dhoni eller elvebåt? Du bestemmer!

Noen av våre mest populære cruise & seilturer bl.a

Du finner alle våre cruise og seilturer på våre hjemmesider og på vår bookingmotor - velg aktivitet "Seiling & Cruise" og evt land og leverandør, datoer for når du vil reise og du har umiddelbart oversikt over alle våre seileopplevelser til enhver tid.

REISEbazaar kan også hjelpe deg med flybilletter og har alltid den fulle og hele oversikten over hvilke tilbud som er gjeldende. Husk at kjøper du hele reisen via din turoperatør er du forsikret under vår evt din turoperatørs REISEGARANTI ordning for hele reisen.