Vi leter nå etter din drømmereise

Togreiser

CanadaOppdag verden med tog, hvor gjerne reisen i seg selv er mer opplevelse enn selve reisemålet. Det finnes ingen bedre møte å reise på enn med tog (eller båt), nyt synet av skiftende landskap utenfor ditt vindu (gjelder ikke for togreiser i Australia!). Nå finnes det en rekke type togreiser. Hos oss finner du de eksklusive og luksuriøse episke reisene i Afrika, Canada, USA, Asia og Australia, men vi liker også å reise litt mer på tradisjonelt lokalt nivå og vi benytter tog som transportmiddel i en rekke land. Her finner du korte, lange, legendariske og severdige togreiser som er reisen verdt i seg selv.

En togreise har ofte en litt mer romantisk innfallsport, men i mange land er det også en komfortabel reisemåte, effektivt på visse steder og ikke minst prisgunstig. Men det beste av alt er at det gir deg muligheten til å treffe lokalbefolkningen på deres hjemmebane. 

Våre mest populære togreiser finner du dessverre ikke på våre søkemotorer men disse legges stort sett alltid inn i en reise når du velger en destinasjon hvor tog er en anbefalt reisemåte og dette er noen av våre togreiser som vi kan anbefale.

For den luksuriøse togentusiasten
 • Rovos Rail - av mange regnet som den mest luksuriøse togreisen i verden. Rovos Rail er hjertebarnet til Johan Voss og hans entusiasme ser du fort der han er tilstede personlig på alle avganger og tar imot gjestene ved ankomst destinasjonen. Rovos Rail finner du på våre nettsider og du kan velge mellom en rekke 3 dager / 2 netter reiser i Sør Afrika og mellom Pretoria-Victoria Falls samt episke togreiser Pretoria-Dar es Salaam.
 • Royal Canadian Pacific - Klassisk togreise med veteranvogner og tog på ferd gjennom Canadas Rocky Mountains.
 • Palace on Wheels - er Indias mest berømte og elegante togreise og tar deg gjennom Rajasthans majestetiske og historiske byer og severdigheter med Taj Mahal, Jodphur og Jaipur som noen av høydepunktene.
 • Eastern & Oriental Express - er Asias svar på Orientekspressen og går mellom Singapore og Thailands hovedstad Bangkok.
 • Caspian Oddyssey - en episk reise gjennom 6 land i det tidligere Sovjetunionen. "The Golden Eagle" besøker Armenia, Georgia, Aserbajdsjan,Turkmenistan, Usbekistan og Kasakhstan
Dette er bare et lite utvalg av noen av våre mange luksuriøse togreiser, men dette representerer kun våre personlige favoritter.

For den ekte togentusiasten er valgene mange
 • Transibirske jernbane - den ultimate episke togreisen for jernbaneelskere. Denne togreisen på nærmere 9 200 km stålspor som strekker seg fra Moskva til Vladivostok gjennom hele 8 tidssoner. Del reisen i flere deler og gjør stopp underveis enten som del av en av våre grupper eller på egenhånd.
 • California Zephyr - en av USAs vakreste tog eventyr går fra Chicagos Union Station og bruker 3 dager på å dekke reisen til San Francisco, en reise på 3 900 kilometer. Reisen tar deg gjennom hjertet av Amerika via Nebraska, Utah og Rocky Mountains. Det sies at tar du denne togreisen har du sett mer av USA enn den vanlige amerikaner.
 • The Chihuahua al Pacífico «Chepe» (Mexico) - det tok nesten 90 år å bygge denne jernbanestrekningen til en kostnad av 90 millioner USD. Copper Canyon jernbanen er et forbløffende stykke ingeniørkunst. Banen åpnet i 1961 og bygget for å binde Mexicos Stillehavskyst med innlandsregionene i det sentrale Mexico og delstaten Chihuahua.
 • Toget til skyene (Ecuador) - vi gjorde denne togturen tilbake på det originale toget på 80-tallet. Dessverre er dette nå ikke lenger mulig, men jernbanen i Ecuador har hatt et comeback og operer noe en rekke semi luksuriøse togreiser av kortere eller lengre varighet. Dette er en togreise på 4 dager 7 3 netter og tar deg fra Guayaquil til Quito (eller i motsatt retning). Selve banen stiger nærmere 3600 meter på kun 453 kilometer via "Nariz del Diablo" (djevelens nese) og Avenida de Volcanes
 • India (Kolkata til Amritsar) - en episk reise på Indias enorme jernbanenett på lokaltog. Dette er en studie i organisert kaos og er ikke for de som ikke liker mye mennesker og tilsynelatende hysteri. En reise på tog i India er å oppleve India på den korrekte måten. Det er daglig ca 12600 tog ute på skinnene i India som frakter ca 23 millioner mennesker - dette er hver eneste dag! Reisen tar deg via noen av Nord-Indias mest fantastiske kjennemerker.
 • Sri Lanka - ganske sikkert en av de vakreste togreisene i Asia er ferden mellom Peradeniya og Badulla, eller Kandy til Ella hvor du klatrer opp til 1890 moh via 56 tunneler, svinger  og akvedukter.
 • TranzAlpine (New Zealand) - regnet som nok en av de mest severdige togturer i verden. Dette er en reise fra Christchurch til historiske Greymouth på den røffe vestkysten av sørøya på New Zealand og er tilsammen 223 km på ca 4,5 time. Strekningen har 19 tunneler og 4 viadukter.
 • Alaska - Bli med legendariske "Yukon Explorer" en av Nord Amerikas mest severdige togreiser fra Carcross til Skagway, en reise som tusenvis av mennesker lot seg lokke til under Alaskas store gullrush.
Så sett deg godt tilbake i togsetet, hold øynene åpne og nyt reisen.

Noen av våre partnere på togreiser

SundownersG AdventuresExplore Worldwide
 


Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet