Få experthjälp och skräddarsy din resa nu!

Översikt

Karibia er så mye mer enn et tropisk paradis med kritthvite strender og turkis hav – her finnes også regnskog, fjell, salsarytmer og vakre kolonibyer, utmerkede muligheter for dykking og golf, god mat, fantastiske hoteller, spennende musikkhistorie og en herlig blanding av europeiske og afrikanske tradisjoner.

REISEbazaar er en av få norske turoperatører som skreddersyr reiser til samtlige øyer i Karibia. Vi så tidlig at dette var et attraktivt område og er forundret over at så få operatører tilbyr reiser hit. Turistmessig er Karibia vanligvis forbundet med sol, bad og bryllupsreiser. Øyene betraktes ofte som like, men bortsett fra at alle er øyer med kyst og hav, så er det faktisk store forskjeller - både hva gjelder landskap, vegetasjon, kultur, befolkning,
gastronomi, økonomiske og sosiale forhold. Vi anbefaler derfor at du kombinerer flere øyer - gjerne to til tre på en 14 dagers tur for få mer ut av reisen. Våre mest populære kombinasjoner er Antigua/Grenada, New York/Bermuda, Martinique/St Lucia/Guadeloupe, Guadeloupe/St Barth og kombinasjonen med de Nederlandske Antiller (St Maarten/Curacao og Aruba). Noen øyer er dessverre blitt overkjørt av charter-turismen (Isla Margarita og den Dominikanske Republikk). Selv om vi også tilbyr disse to destinasjonene, anbefaler vi noen av de andre, langt mer attraktive øyene. En god anbefaling om hvor du bør reise i Karibia avhenger av hva du ønsker
med reisen - er formålet kun sol og bad, eller ønsker du mer? Cuba har siden midten av 90-tallet vært vår desidert største destinasjon i regionen, og i tillegg til en rekke spennende temareiser er øya også et populært strandreisemål. Etter vår meninger det nesten synd å reise til Cuba uten å oppleve stedene Baracoa, Trinidad, Havana og Viñales - her anbefaler vi en kombinasjon av strandliv og opplevelser.

En annen trivelig klassiker er Jamaica (mulig takket være musikken), men faktisk er dette en av de billigste øyene i regionen.Her finnes alt fra enkle gjestehus til noen av Karibias mest eksotiske hoteller.I tillegg tilbyr vi også reiseopplegg til mindre kjente øyer i regionen, som for eksempel San Andres (Colombia) og Bay Islands (Honduras).

Se våra resor till detta resmålet