Get expert help to tailor your journey now!

Ribboned Sweetlips Raja Ampat (Indonesia)(Copyright Shutterstock 384104401)

Med over 20 års erfaring, er vårt team av vennlige dykkereksperter dedikert til å skape eksepsjonelle skreddersydde dykkerferier for individuelle og mindre grupper til verdens fineste dykkemål. Våre dykkereiser drives under vår egen dykke "brand" DYKKEbazaar og er tenkt og satt sammen av dykkere for dykkere!

Drømmer du om å få oppleve hvalhai, se sjøhester på nært hold eller besøke historiske vrak i Stillehavet? Fra tropene til polene har vi over 200 dykkedestinasjoner du kan velge mellom, og alt fra lengre liveaboards og større ekspedisjoner, til turer for enslige og familieferier som lar seg kombinere med dykking og andre opplevelser. Hvert år setter vi opp reiser til noen av de mest spektakulære dykker destinasjonene rundt om i verden.

Dersom du ønsker å reise alene, eller tilhører en dykkerklubb som vil ha sin egen klubbtur, lager vi skreddersydde reiser dit dere ønsker å dra. Vi vet at mange ønsker en erfaren guide med på tur, vi har derfor en rekke erfarne reiseguider som alle er meget erfarne dykkere.

I årevis har vi besøkt noen av de heftigste reisemålene og resultatet finner du her. 

Filter

Resultater: Showing 1- of   
Resultater: 0  

Resultater: Showing 1- of   
Resultater: 0  

No results found