Get expert help to tailor your journey now!

Overview

Det afrikanske kontinentet er som et stort lappeteppe, både hva gjelder landskap, folk, dyreliv, kultur og ren opplevelse. Dra på safari og iaktta en million gnuer på sin vandring over Serengeti-slettene, stå ansikt til ansikt med en fjellgorilla ved foten av Rwenzori-fjellene, eller oppdag gamle stammetradisjoner, et blomstrende musikkliv og utrolige landskaper.

I Afrika er reisen mellom stedene like viktig som det å komme frem. Velg den reiseformen du er mest fortrolig med, og vi kan garantere deg en opplevelse for livet! REISEbazaar er det selskapet i Norge med kanskje størst erfaring når det gjelder planlegging av Afrika-reiser. Vi har selv gjennomført utallige turer til både Øst-,Vest- og det sørlige Afrika. Sammen med noen av de største internasjonale aktørene på rundreiser i Afrika er vi i en unik posisjon til å tilby løsninger våre konkurrenter bare kan drømme om. Vårt reisekonsept i Afrika bygger delvis på de klassiske «overland safaris», etapper med kjøretøy i stedet for fly. Etter vår mening er dette en av de beste måtene å se Afrika på. På en slik safari vil du kunne oppleve en rekke nasjonalparker, mennesker og ulike geografiske områder.

For de som ikke har tre uker eller mer til rådighet, har vi flere kortere rundreiser innenfor et mer begrenset område og som gjerne fokuserer på spesielle aktiviteter. Men Afrika er mer enn bare safari og dyreliv. En av vår mest populære fjellturer er uten tvil turen til Afrikas høyeste fjell, Kilimanjaro, hvor vi har daglige avganger. Afrika har også sine «postkortstrender», som for eksempel på Zanzibar og på Quirimbas-øyene i Mosambik. Storbyferie er vel ikke det man først og fremst forbinder med Afrika, men Cape Town er utvilsomt en av verdens mest spennende i så måte.

See our travels to this destination